tīri interesanti, uz kādiem faktiem balstās apgalvojums, ka ViA Tūrisma faķis ir krietni labāks.
nu tieši tā! man arī tas interesē un nevis tādēļ, lai kaut ko "noliktu", bet lai uzzinātu jaunu informāciju utt..
bet vai tiešām ir tā jāfano par apšaubāmām praksēm, bet ka tikai ārzemēs?
plusi, ko es saskatu šādās praksēs:
-uzlabojas angļu valoda par vismaz 50%, jo tev reāli nav variantu-ir jārunā un viss-tā ir apkalpojošā sfēra.
-attīstās komunikabilitāte, patstāvība(nezināma vide un apstākļi)(šis attiecināms personīgi uz mani)
-jauni iespaidi, pieredze, paplašinās redzesloks-jauna kultūra, iepazīsties ar tūrisma vidi no iekšpuses
-jauni draugi, tusiņi, atmiņas, ko nekas neizdzēsīs-(ak, jaunība!:D)
protams, ir cilveki, kas vienmēr un visur atradīs iemeslus, lai pažēlotos par dzīvi un izvēlas visur un vnm redzēt mīnusus, bet tas tā..
turklāt par istabeni - nopietni, ir vērts mācīties augstskolā, lai par istabeni strādātu?
Jā, es 19 gados strādāju par istabeni un tīrīju podus, bet es nekad ne pret ko nemainītu šo pirmā darba pieredzi. Ne tikai prof. ziņā esmu daudz ko ieguvusi( tu iepazīsti uzņēmumu no otras puses, no pašas apakšas, tā ir pilnīgi cita pasaule), bet arī cilvēcīgā ziņā-nekad vairs neatļaušos no augšas uz leju skatīties uz mazkvalif. darba veicējiem, vispār pēc tā darba man daudz kas galviņā sastājās pareizajās vietās, bet tā jau ir cita tēma..)
Un toties tagad man ir savs uzņēmums. Bet laikam tagad jaunieši vēlas pa taisno kļūt par direktoriem, tikai dzīvē tā nenotiek vai arī nekas labs no tā nesanāk..:D