Tu mācījies Turībā tūrismu, ka tā runā vai tikai, tāpēc, ka skola kur mācījies?Tu acīmredzot lāga lasī nemaki? Studēju, un velak vēl papildus kursos gaju. Un vēl ietu ja vajadzetu, man tur patīk. A tu pa adresi nezinatu:D
veel viens jautaajums ir apr to vai klaatienes studijas var apvienot ar darbu? vai labaak njemt neklaatienee un tad buus vieglaak?Jaaskataas kaa ar lekcijam - man liekas, ka agraak pirmajos kursos vispar 2 dienas nedela bija brivas. Nu taa kaut kaa. Atkariigs ari kas par darbu, protams.
Kubiet, riet vari Tu pati, ja uzskati, ka esi *uce, es rakstu. Ja domā, ka ar savām glupībām mani aizskarsi nesanāks.Es tak saaku ka labāk būtu tu līgojusi, nevis ka vienmēr kasĶi sākusi no māja tupēšanas laikam jūc jau:D Tu pat savu dzimšans dienu svinēji cosmo, lai gan lielijies ka naks coemini un torti ēdis. Bet ta i notupeji online te :D
Pasaki, kāpēc Turībā tūristiem māca civilo aizsardzību?!Un, kas tajaa buutu tik slikts? Tas ir pat apsveicami!
Man ar abām skolām ir bijis sakars un, tāpēc es esmu objektīvaTad liec priekšā konkreetus faktus, nevis visparigus, jo mes visas te maakam gudri d*rst.
Pasaki, kāpēc Turībā tūristiem māca civilo aizsardzību?!Zini mums darbā bija ugunsdrošības apmācības, ar visu nelielu ugunsgrēku un tiem dzēsamajiem aparārim un ķiverēm. Vari iedomaties, un obligātas visiem:D
bet ne tūrisms un tas ir vispār zinām fakts, nevis kaut kāds izdomājums.
Tad liec priekšā konkreetus faktus, nevis visparigus, jo mes visas te maakam gudri d*rst.Tak vina pat adresi nezin, tik vien cik google sameklēs. Pasaku prieksā, pāri ielai preti ir ex internātskolas telpas:D