Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

slikta sejas āda

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Liekiet iekšā maskas(dabīgās un/vai nedabīgās) ādai, kuru nepieciešams pabarot, atjaunot, sašaurināt poras, padarīt sejas toni vienmērīgu, un arī savā ziņā liftingam, lai nebūtu nošļukusi un "mīksta".

Varat likt iekšā visu ko zinat, kas palīdzējis Jums vai kādam citam.

No dabīgajām es zinu tādu, kur avokado sajauc ar medu un citrona sulu, pievienot var arī kanēli un tējkaroti pienu. Un kādas 30-50min paturēt to putriņu. Mīkstina un attīra labi, piedod svaigumu sejai.
29.06.2014 16:50 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Labak aizej pie kosmetologa. Noskaidrosi savu adas tipu un varesi pec ta vadities kaa kopt savu adu.
Kaada ir tava ikdienas sejas kopshanas rutina??? Vai tiri seju 2x diena??
29.06.2014 16:54 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Piemirsu pieminēt bez šiem "ieteikumiem" pie kosmetaloga vai kāda cita ādas ārsta. Es šo sadaļu biju domājusi vairāk kā arī vietu, kur arī citas var gūt iedvesmu mājās ko pasākt.

Mans ādas stāvoklis nav tāds, lai ietu un lietotu kādas antibiotikas. Tikai veidoju virsrakstu tādu, lai pievērstu uzmanību uz tautu:P

Un ko tad es daru ar ādu ja netīru 2x dienā? Iebāžu galvu pirms gulētiešanas sūdos?:D :P
29.06.2014 16:59 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Vislabāk attīra poras, cīnās ar pumpām un melniem punktiem un atjauno ādu, izlīdzina ādas reljefu skābju pīlingi. Godīgi sakot, kopš atklāju šo produktu kategoriju kaut kādas citas maskas lietoju reti. Šeit par daudz un dāžādiem pīlingiem: http://sugarmakeup.blogspot.com/search/label/skābju pīlings
29.06.2014 17:00 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Lapsiņa, nu dažas dāmas uzskata, ka labāk ādu "nemocīt" un tikai no rīta nomazgā seju ar ūdeni. Āda jau katram savādāka. Ja pietiek ar ūdens peldi 1x dienā, tad labi. Bet, ja paralēli sūdzas par sliktu ādu, tad gan kaut kas jāmaina :)
29.06.2014 17:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits