Itāliete, slavena aktrise. Un šie kadri ar Čelentāno no komedijas " Spītnieka savaldīšana" Itālietes vispar skaistas. Lai ari Ornella vairs nav jauna, bet jauniba ļoti dabiski skaista.
slavenais itāļu pārītis, dziedātāji. Nu jau vecāki krietnio protams, bet..atkal dabiski skaista itāliete. Mums abiem patīk tumšmates.:)
Ne bijušie, ne esošais nekad nav likuši manīt, ka viņiem būtu pastiprināta interese par kādu konkrētu slavenību. Reizēm filmā vai kaut kādā mūzikas klipā piemin, ka "šitā ir seksīga" bet neesmu ievērojusi, ka kāda īpaši izceltos.
Tad pajautajiet. Mans virietis neseko so sieviesu agitam, bet, kad jautaju vai sita patik, tad ja. Tas jau nekas slikts nav. Mums tacu ari patik kads viriesu kartas aktieris.
Kubiet, Tu te to, kas Tev patiik vai Tavam viirietim esi salikusi? :D cik atceros citus topikus, arii vienmer shitaas sievietes liec.. identiska gaume jums :D
man ar vienmer likaas,ka italietes ir skaistas sievietes, bet, dzivojot videe, kur daudz itaalji, domas mainijaas... arii esmu bijusi Itaalijaa neskaitaamas reizes, un reti redzeju tiesham skaistu itaalieti... akttirses/slavenibas..jaa,ir... bet dzivee-reti reti reti...
Manas mīļākās slavenības ir Natalie Portman un Keira Knightley, bet mans draugs katigoriski viņas ienīst :D
Tagad uzjautāšu kuras manam draugam patīk, jo man nav ne mazākā nojausma :D Visdrīzāk pateiks kādu raganas tēlu no kādas šausmenes vai varbūt pat neviena neinteresē pārāk. :D