Es sajutos kā savāds cilvēks, jo *man nav noslēpumu. Esmu ļoti atvērta, komunikabla, pat varētu teikt pļāpīga par savu dzīvi, ikdienu, problēmām, tapēc parasti visiem draugiem visu ko stāstu (ja viņi ir ieinteresēti). Tās lietas nav tādas, par kurām man būtu kauns vai rastos nepatikšanas, ja kāds cits uzzinātu, līdz ar to tie nav noslēpumi. Ok, ir pāris lietas, par kurām pati nestāstu, bet ja man kāds draugs pajautātu tieši - nedomāju, ka slēptu, jo tur nav nekas tāads.
*visu, ko stāstu draugiem (protams, paziņām un svešiniekiem neesmu kā atvērta grāmata), neesmu dzirdējusi tālāk nododam, lai gan nekad neesmu piekodinājusi, ka to tālāk nedrīkst stāstīt (tas laikam mums vnk ir pašsaprotami). Ja arī kāds ir pļāpājis tālāk, līdz manis tas nav nonācis un tāpēc mani neuztrauc.
Citu mazsvarīgos noslēpumus protu glabāt, bet atzīšos, ka tos svarīgākos nelabprāt gribu dzirdēt, labāk dodu priekšroku nezināt. Tas laikam radās pēc viena gadījuma, kad man uzticējās nepilngadīgā meitene par savām ļoti nelabām nedienām (tā nav nekāda dzeršana vai smēķēšana - tie vēl būtu ziediņi). Ilgi domāju stāstīt vai nē viņas radiniekiem, bet beigās izlēmu par labu stāstīšanai, sākumā viņa ļoti dusmojās, bet pēc gada pati atzina, ka tā viss labāk nokārtojās.