Aseksualitāte!

Reitings 27
Reģ: 03.06.2014
Citāts
'' Aseksualitāte nav atturēšanās vai kaut kāda negatīva attieksme pret seksu. Sekss vienkārši NEINTERESē. Tieši tāpat kā ir iespējams sekss bez mīlestības, ir iespējama mīlestība bez seksa.
Bet acīmredzot lielākajai daļai šai seksa apsēstajā civilizācijā mīlestība bez seksa šķiet neiespēja
Esmi kopā ar meiteni jau 5 mēnešus, vienreiz es viņai palūdzu palikt pie sevis pa nakti un viņa palika, domāju, ka man būs ar viņu tuvība, bet nekas nesanāca, jo meitene pateica, ka viņa ir akseksuāla un viņai sex neinteresē!
Mīlu viņu, bet kopā palikt nevaru, jo esmu puisis ar savām vajadzībām un meitenes dēl nevaru atteikties no sex uz visu mūžu!
27.06.2014 17:33 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns Es to biju domaajusi kaa terminu no sociologijas/psihologijas, kur romantiskaa miilestiiba ir nosaukums starp paari, kuri izjuut savaa starpaa seksuaalo iekaari vienam pret otru, nevis salkaniibas un romantisku luureeshanu vienam uz otru. Es tur pati laikam panjemtu bisi un noshautos. Un ar to seksuaalo iekaari es domaaju taa, ka paliek peec tam arii labi ap sirdi, ne tikai apslaapeeta vajadziiba peec izlaadeeshanaas. taa peedeejaa piemiit arii sievieteem.
Par praatu runaajot, tieshi man liekaas, ka sieviete vairaak miil ar praatu, jo reti kad ir gatava uz nepraatiibaam un arii nav daudz variantu, kur ir bagaata sieviete un ubagzeens. Sieviete vairaak izveertees, cik ljoti viirietis noderees sadziivee pirms iemiileesies un dzirdees Mendelsona valsi, bet viirietim iemiileeshanaas gadiijumaa buus vienalga vai vinja ir karaliene, muukjene vai ielasmeita.

Zini, jauni vīrieši seksuālu iekāri izjūt n reizes dienā pret dažādām sievietēm. Tas n var būt no nulles līdz ?????????????????? 1000, atkarībā no katra atsevišķa gadījuma. Ja meitene ir pretīmnākoša, jauka, utt., tad var būt arī vairāk nekā tikai iekāre, tad pēc tam būs labi ap sirdi (runāju šeit tikai par sevi) ar katru no viņām neatkarīgi no tā, vai man tādu meiteņu ir viena, divas vai trīs. Tad tas ir atsevišķs, atšķirīgs gadījums no "plikas" iekāres.
Jaunībā vienā brīdī ar šausmām sapratu, ka varētu apprecēt kādus 95% no iespējamajām pretendentēm, jo katrā spēju saskatīt ko pievilcīgu. Nojautu, ka ar raksturu pieslīpēšanos problēmu arī nebūs. Grāmatās bija rakstīts, ka jāmeklē sava vienīgā un neatkārtojamā, bet te tāda dezorientācija :-D - patīk visas :-D. Ko tādā gadījumā darīt?
28.06.2014 04:26 |

10 gadi
Reitings 1582
... sieviete izvērtēs, pirms iemīlēsies? Varbūt. Varbūt atšķirība ir tur, ka jums vispirms strādā prāts, bet pēc tam - emocijas, bet mums - vispirms drusku emocijas (iemīlēšanās), kas salīdzinoši ātri pāriet, bet pēc tam - prāts.
28.06.2014 04:32 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Jaunībā vienā brīdī ar šausmām sapratu, ka varētu apprecēt kādus 95% no iespējamajām pretendentēm, jo katrā spēju saskatīt ko pievilcīgu. Nojautu, ka ar raksturu pieslīpēšanos problēmu arī nebūs. Grāmatās bija rakstīts, ka jāmeklē sava vienīgā un neatkārtojamā, bet te tāda dezorientācija - patīk visas . Ko tādā gadījumā darīt?

Ar taadu potenciaalu tev vajadzeeja par zigolo kljuut. :D Buutu aplaimojis daudzas. Katraa zinjaa tu esi iipash. Lielaakaa dalja, it iipashi latvieshi, ir aarkaartiigi izveeliigi. Labi ja 10 % ies pie sirds, paareejaas buus paaraak blondas/tumshas, garas/iisas, kaartiigas/nekaartiigas utt. Bet tas arii ir no cilveeku tipa atkariigs. Viens var buut draugos ar visiem, bet cits valodu atradiis tikai ar reto cilveeku. Taapat laikam ir arii ar partneriem.
28.06.2014 04:38 |

10 gadi
Reitings 1582
Ar taadu potenciaalu tev vajadzeeja par zigolo kljuut. Buutu aplaimojis daudzas. Katraa zinjaa tu esi iipash. Lielaakaa dalja, it iipashi latvieshi, ir aarkaartiigi izveeliigi. Labi ja 10 % ies pie sirds, paareejaas buus paaraak blondas/tumshas, garas/iisas, kaartiigas/nekaartiigas utt. Bet tas arii ir no cilveeku tipa atkariigs. Viens var buut draugos ar visiem, bet cits valodu atradiis tikai ar reto cilveeku. Taapat laikam ir arii ar partneriem.

Paldies par labajiem vārdiem, tomēr dzīvē izeju no pieņemuma, ka esmu tāds pats kā visi citi. Domāju, ka tā arī ir, bet par latviešu vīriešu izvēlīgumu domāju, ka tā daudzos gadījumos ir tikai tāda poza, sak, es jau nu kuru katru neņemšu! Tas diemžēl šodien pieder pie vidusmēra latvieša mentalitātes - tēlot no sevis vairāk, nekā esmu. Lai gan, droši vien tas ne tikai uz vīriešiem attiecas. Ir krieviem tāds teiciens: "Будь ты попроще и народ к тебе потянется". Latviešiem derētu ielāgot un ievērot.
28.06.2014 04:48 |

10 gadi
Reitings 1582
Labi, pietiks, - iešu gulēt. Paldies par saturīgo sarunu!
28.06.2014 04:51 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Melns Tev taapat. Saaku beidzot saprast, ka tieshi tev tavi uzskati ir arii piemeeroti, jo esi taada tipa cilveeks, ka jebkur un ar jebko tev buus labi. Ja godiigi, tev dziivot ir vieglaak, jo nav shaubas izveelee. Vieniigais, varu teikt ka atskjiries no vairaakuma araabu, jo vinjiem prasiibas aug liidz ar mantu.
28.06.2014 04:58 |

Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
tāda meitene manā skatījumā ir egoistiska, jo viņa nedod.

Kur var būt tik aprobežoti viedokļi?! Ieteiktu vairāk palasīt par aseksuāļiem, grayseksuāļiem, demiseksuāļiem utt. Īstajiem aseksuāliem sekss tiešām nav patīkams, bet tie gultas dzīvi veido izmantojot dažādas "mantiņas" un fantāziju un tādā veidā apmierina savu partneri.
Tiesa, nenoliegšu, ka šis gadījums izklausās pēc psiholoģiskas traumas, but then again, neesmu bijusi kopā ar aseksuāli.
Pati sevi pieskaitu pie vieglas demiseksuāļa formas. Un, iz dzīves un šī foruma varu teikt, ka nosodošu, aprobežotu viedokļu ir tik daudz.. :(
28.06.2014 05:35 |

Reitings 37
Reģ: 25.07.2012
Kaa vinjai tas var likties neinteresants un garlaiciigs, ja ir nevainiiga??
Manupraat vnk salasijusies visus tos aseksuaaalju forumus un grib buut baigi atskiriigaa. Atgaadina vegaanus un vegetaarieshus.

Es ari citreiz domáju, ka esmu aseksuaala. Bet vienkárshi sapratu, ka nav pareizie partneri. Es varu izbaudiit tikai, ja miilu. Nekaadaa gadijumaa bez miilestiibas. Godiigi sakot, es pat nekad muuzhaa neesmu bijusi nogribeejusies. Bet mani var uzbudinát pareizais cilveeks. Bet tik un taaa nebuus, kaa vajag. Nezinu vai esmu aseksuaala, bet man ir skumji par to. Esmu pat raudaajusi. Jo sekss ir lielaakaa bauda, kas man iet secen, jo man vnk negribas.
Ar tagadeejo puisi es izbaudu deelj miilestiibas, tuviibu, saskari, atslaabinos. Bet ne tapeec, ka man gribeetos nodraazties. Bet man gribeetos, lai man gribeetos nodraazties kaartiigi, un kaartiigi izbaudiit kaa parastam cilveekam naakas. Es juutos ar truukumu.

Bet tev, chaliit, nebuus dziives ar vinju, ja shitaa.
Es lasiju to aseksuaalju forumu, ir cilveeki, kas vienkaarshi dod savam partnerim 2x nedeeljaa, lai vnk apmierinaatu otru, lai vai pashi negrib. Un daudz viirieshu, starpcitu. Vinjai vajag kádu taadu atrast. :)
29.07.2014 02:08 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
grayseksuāļiem

WTF kas tie tādi :D Viņiem patīk pelēkā krāsa vai kā :D
29.07.2014 13:31 |

Reitings 100
Reģ: 17.03.2014
Jēdzieni “pelēkā aseksualitāte” ir “demiseksualitāte” nav seksuālās orientācijas veidi vai paveidi. Jēdzinu “pelēkā aseksualitāte” attiecina uz cilvēkiem, kuri, piemēram, parasti seksuālo pievilcību neizjūt vai izjūt tikai dažreiz vai tiem, kuri izjūt seksuālo pievilcību, bet bez seksuālas dziņas. Tas tāpat tiek attiecināts uz cilvēkiem, kuri vienkārši neidentificē ar tiem seksualitātes standartiem, ar kuriem mēs asociējam sevi. Jēdzienu “demiseksualitāte” attiecina uz personām, kurām seksuālā dziņa parādās tikai ārkārtīgi spēcīgām romantiskajām jūtām attiecībā uz kādu konkrētu cilvēku, skaidro AVENWiki portāls.
29.07.2014 13:54 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
kuri izjūt seksuālo pievilcību, bet bez seksuālas dziņas.

Veču starpā to sauc par impotenci :D

A varbūt tās aseksuālās meitenes arī ir impotentas, jo vagīnai darbības princips diezgan līdzīgs uzbudinoties pieplūst asinis, ja asinsvadi čupā tās pats kas vecim nestāv :D
29.07.2014 15:59 |

Reitings 202
Reģ: 21.07.2014
„Viņa jau no sākuma teica, ka tās nebūs attiecības, bet tikai draudzība, bet es domāju, ka 5 mēnešu laikā pārtaps vairāk nekā draudzība!”

Jēzuliņ ! Meitene pasaka - būsim draugi ( tātad seksa nebūs) , bet puisis meklē forumā padomu kā ieslīdēt viņas biksītēs :D
29.07.2014 16:19 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Es uzskatu, ka Tev nav baigi daudz variantu...vai nu pieņem viņu tādu kāda viņa ir, ar visiem viņas uzskatiem par bērnu radīšanas opcijām vai vienkārši aizmirsti un atrodi meiteni ar kuru sakritīs vēlmes šajā ziņā ;) :)
29.07.2014 17:49 |

Reitings 9
Reģ: 24.06.2014
man patik sekss tikai, kad iedzeru viinu vai noskatos romantisku filmu, vai esmu jurmalaa nopeldeejusies un sauljojos, kapeec taa?
13.08.2014 01:08 |

Reitings 9
Reģ: 24.06.2014
vai kaada nezin, kadas tabletes viram jalieto, lai ilgak saglabatos stingrs un tik atri nebeigtu?
13.08.2014 01:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)