Viņa pateica, ka viņai sexs liekas neinteresants un garlaicīgs
Melns Sheit nesanaaktu poligaamija, jo tak pat peec islama paarim ir jaabuut sekss, ne?
Melns A ko tad teikt par otro sievu? Ne miilestiibas pret vinju, ne veelme pavadiit laiku kopaa.... Tad jau labaak ir nopirkt 5 kakjus neka buut taas nemiilamaas sievas vietaa, kura kalpo kaa seksa objekts
Turklaat nebuus nedaudz pretiigi domaat par pirmo sievu, kameer miileejies ar otro? Shis ir tas moments, kas man tieshaam nepielec tai religijaa. Kas notiek, ja viirietis ir iemiileejies vienaa no sievaam, jo peec shaada scenaarija ir pat labaak, ja visas patiik, bet nemiil nevienu.
Par ko ir runa? Par mīlestību jeb iemīlēšanos? Redzi, mēs, vīrieši atšķirībā no jums, saskaņā ar zemākaprastīto, esam spējīgi mīlēt vairākas.
Mēs neesam tik emocionāli tendēti, cik jūs, sievietes, tāpēc mīlēt vairākas mums ir iespējams. Ja runa ir par iemīlēšanos, tad pašas sakāt, ka tā stadija ilgst ne vairāk kā trīs gadus. Kas paliek pēc tam? Mīlestība = savstarpēja cieņa, utt. Tiktāl pareizi? Iemīlēties konkrētajā brīdī vairākos cilvēkos tik tiešām ir grūti, bet kas man traucē cienīt, savstarpēji uzticēties, utt. ar vairākām sievietēm, kad iemīlēšanās stadija ir aiz muguras?? Mēs varam un vienmēr esam varējuši mīlēt vairākas, dažādas sievietes.
Nu miileet var daudzus, to saprotu, bet katra miilestiiba buus tomeer savaadaaka. Es veeljoprojaam savaa zinjaa miilu manu ex viiru. Veel jo projaam vinju cienu, veerteeju vinja viedokli, taapat arii uzticos, bet taa nav romantiskaa miila. Romantiskaa ir tad, kad veelies tikai un vieniigi buut ar to cilveeku kopaa un lai kaa miileetu paareejos, ja tev naaktos glaabt tikai vienu no vinjiem, izveeleetos to. Shaubos, ka viirieshiem tas briidis ir savaadaaks. Un ko dariit iemiileeshanaas laikaa? Vai ir ok, ja pirmaa sieva regulaari tiek pamesta uz paaris gadime novaartaa, liidz iemiileeshanaas beidzaas?