Kaa vinjai tas var likties neinteresants un garlaiciigs, ja ir nevainiiga??
Manupraat vnk salasijusies visus tos aseksuaaalju forumus un grib buut baigi atskiriigaa. Atgaadina vegaanus un vegetaarieshus.
Es ari citreiz domáju, ka esmu aseksuaala. Bet vienkárshi sapratu, ka nav pareizie partneri. Es varu izbaudiit tikai, ja miilu. Nekaadaa gadijumaa bez miilestiibas. Godiigi sakot, es pat nekad muuzhaa neesmu bijusi nogribeejusies. Bet mani var uzbudinát pareizais cilveeks. Bet tik un taaa nebuus, kaa vajag. Nezinu vai esmu aseksuaala, bet man ir skumji par to. Esmu pat raudaajusi. Jo sekss ir lielaakaa bauda, kas man iet secen, jo man vnk negribas.
Ar tagadeejo puisi es izbaudu deelj miilestiibas, tuviibu, saskari, atslaabinos. Bet ne tapeec, ka man gribeetos nodraazties. Bet man gribeetos, lai man gribeetos nodraazties kaartiigi, un kaartiigi izbaudiit kaa parastam cilveekam naakas. Es juutos ar truukumu.
Bet tev, chaliit, nebuus dziives ar vinju, ja shitaa.
Es lasiju to aseksuaalju forumu, ir cilveeki, kas vienkaarshi dod savam partnerim 2x nedeeljaa, lai vnk apmierinaatu otru, lai vai pashi negrib. Un daudz viirieshu, starpcitu. Vinjai vajag kádu taadu atrast. :)