Aseksualitāte!

Reitings 27
Reģ: 03.06.2014
Citāts
'' Aseksualitāte nav atturēšanās vai kaut kāda negatīva attieksme pret seksu. Sekss vienkārši NEINTERESē. Tieši tāpat kā ir iespējams sekss bez mīlestības, ir iespējama mīlestība bez seksa.
Bet acīmredzot lielākajai daļai šai seksa apsēstajā civilizācijā mīlestība bez seksa šķiet neiespēja
Esmi kopā ar meiteni jau 5 mēnešus, vienreiz es viņai palūdzu palikt pie sevis pa nakti un viņa palika, domāju, ka man būs ar viņu tuvība, bet nekas nesanāca, jo meitene pateica, ka viņa ir akseksuāla un viņai sex neinteresē!
Mīlu viņu, bet kopā palikt nevaru, jo esmu puisis ar savām vajadzībām un meitenes dēl nevaru atteikties no sex uz visu mūžu!
27.06.2014 17:33 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Nu tad pavisam vienkārši - lai viņa meklē sev līdzīgu un Tu sev līdzīgu, seksuālu sievieti. Es nedomāju ka ir vērts bojāt vienam otra dzīvi, jo tas jums radīs daudz nesaskaņu un Tu tiešam spēsi viņu nenokrāpt, ja redzēsi, kā tavi draugi ar savām meitenēm raida viens otram seksuālus signālus un skūpstus...es domāju, ka nebūs variantu kā krāpt, bet tad tev nav jēga no šīm attiecībām. Sekss, vismaz man, ir mīlestības izpausme. Es bez seksa attiecības vairs negribētu. Ir bijušas tādas, arī mocījos, kā meitene, jo čalim bija psiholoģiskas problēmas un nenotika tas viss dabiski. Tagadējās attiecības iesāku tieši ar seksu, jo biju kā no ķēdes norāvusies un uzreiz liku saprast , ka man tas ir būtiski. Un tici man, esam kopā un tikai pilnveidojamies tajā jomā.
Izlem pats, ko vēlies, bet tāda meitene manā skatījumā ir egoistiska, jo viņa nedod.
27.06.2014 19:27 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Ja ĻOTI patīk viņa varbūt ir vērts noskaidrot kāpēc viņa sevi pasniedz kā "aseksuālu" un varbūt izdodas viņu izmainīt, gadījumā ja problēma izrādās psiholoģiska? :)
27.06.2014 19:38 |

Reitings 27
viņa nav egoiste, viņa ir nevainīga un negrib zaudēt nevainību! Viņa pateica, ka viņai sexs liekas neinteresants un garlaicīgs un ja viņa sagribēs bērnu vai nu veiks mākslīgo apaugļošanu vai ņems surogāta māti!
27.06.2014 20:47 |

Reitings 148
Reģ: 22.06.2014
Es sev tādu gribu, tā ir ka neproti novērēt to kas tev ir
27.06.2014 20:48 |

Reitings 27
bet man ir savas vajadzības! iedomājies, viņa mani nobloķēja un es viņu nevaru sazvanīt un uzrakstīt sms!
27.06.2014 20:55 |

Reitings 27
laikam viņa izlasīja šo rakstu un mani pameta, bet never taču būt, ka viņa varētu šeit sēdēt :(
27.06.2014 21:02 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Viņa pateica, ka viņai sexs liekas neinteresants un garlaicīgs

Vispār reti kura sieviete var tik drosmīgi pateikt vīrietim ko tādu mūsdienās un tieši šajā brīdī viņai ir taisnība. Sekss ir mīlestības izpausme, kad divi saplūst vienā, tam ir nepieciešama pilnīga paļāvība, uzticība, saplūšana ar otru. Un galvenais, mīlestība. Es domāju, ka viņai sākumā tas viss ir jāizdzīvo garīgi un tikai tad viņa, iepsējams, to gribēs darīt fiziski ar kādu, kam ir tā garīgā saikne ar viņu. Mūsdienās sekss ir padarīts par kaut ko lētu un netīru, un tā meitene jūt, ka tam būtībā tā nav jābūt un patiesībā tas tā arī nav. Manuprāt, ja viņa satiks kādu, ar ko būs sekss visos garīgajos līmeņos, neizpaliks arī fiziskais :-)
27.06.2014 21:35 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Ciedrs, nu re! Tad jau šodien vari sākt skatīties uz citu :D
27.06.2014 22:09 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Pajautā vai viņa mīl tevi,vai viņai negribas mīlestību izrādīt ne tikai ar vārdiem,bet arī fiziski.. Pasaki,ka tev ir grūti būt attiecībās,kur tu esi gatavs dot,bet pretī neko nesaņem.

Galvenais neesi uzmācīgs,vairāk izrunājies.
Varbūt tiešām ir kāda trauma? Labi,tagad viņa var dzīvot viena ar saviem uzskatiem,bet vēlāk? Viņa novecos,tas bērns aizies savā dzīvē un viņa paliks viena..

Man ir pazīstama sieviete,skaista,gudra. Taču bērnībā māte viņai bija vieglas uzvedības,mīcījās ar katru garāmgājēju gandrīz bērnu acu priekšā. :( Tagad viņa ir pieaugusi,labs darbs,laba māja,viss it kā ir,bet drauga kā nav tā nav. Satikās ar ļoti jauku vīrieti,raksturā iemīlējās,taču tālāk iet nevarēja. Puisis ļoti saprotošs bija,pat gaidīja divus gadus,taču attiecības pajuka. :(
27.06.2014 22:21 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Motivation, precīzi!
27.06.2014 22:25 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Un atkal - gadījums, kad poligāmija ir izeja.
28.06.2014 02:40 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Melns Sheit nesanaaktu poligaamija, jo tak pat peec islama paarim ir jaabuut sekss, ne?
Autoram - ja patieshaam miili to meiteni, ir veerts noskaidrot iemeslu vinjas aseksualitaatei. Biezji vien pie vainas ir izvaroshana, seksuaalaa izmantoshana beerniibaa vai tamliidziigas traumas, tad var arii ko glaabt un ir veerts pacensties, lai atraisiitu vinju. Ja tas ir vienkaarshi taapeec, ka vinja patieshaam ir aseksuaala, tad neko tur nepadariisi. Ar laiku tu saaksi skatiities uz citaam, un vinjai tas saapees, bet tev saapees vinjas muuzjiigie atraidiijumi. Taados gadiijumos ir labaak katram uz savu pusi doties. Esat paaraak jauni, lai vareetu ignoreet sho dziives sastaavdalju.
28.06.2014 02:47 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns Sheit nesanaaktu poligaamija, jo tak pat peec islama paarim ir jaabuut sekss, ne?

Šādā variantā varētu arī nebūt. Ieguvumi no normālas poligāmijas dotajā gadījumā:
1) meitene ir "pie vietas" ar visu savu aseksualitāti vai citām problēmām - ir blakus mīlošs vīrietis un iespēja bez šoka terapijas mierīgi, pašai ērtā un pieņemamā atrumā savas problēmas risināt.
2) puisis nepaliek badā, jo ir otra sieva, kura padara to, ko pirmā šobrīd nevar,
3) nevienam neviens nav jāpamet un jāmeklē cits (cita).
28.06.2014 03:12 |

Reitings 9169
Melns A ko tad teikt par otro sievu? Ne miilestiibas pret vinju, ne veelme pavadiit laiku kopaa.... Tad jau labaak ir nopirkt 5 kakjus neka buut taas nemiilamaas sievas vietaa, kura kalpo kaa seksa objekts.
28.06.2014 03:16 |

Reitings 9169
Turklaat nebuus nedaudz pretiigi domaat par pirmo sievu, kameer miileejies ar otro? Shis ir tas moments, kas man tieshaam nepielec tai religijaa. Kas notiek, ja viirietis ir iemiileejies vienaa no sievaam, jo peec shaada scenaarija ir pat labaak, ja visas patiik, bet nemiil nevienu.
28.06.2014 03:19 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns A ko tad teikt par otro sievu? Ne miilestiibas pret vinju, ne veelme pavadiit laiku kopaa.... Tad jau labaak ir nopirkt 5 kakjus neka buut taas nemiilamaas sievas vietaa, kura kalpo kaa seksa objekts

Turklaat nebuus nedaudz pretiigi domaat par pirmo sievu, kameer miileejies ar otro? Shis ir tas moments, kas man tieshaam nepielec tai religijaa. Kas notiek, ja viirietis ir iemiileejies vienaa no sievaam, jo peec shaada scenaarija ir pat labaak, ja visas patiik, bet nemiil nevienu.

Par ko ir runa? Par mīlestību jeb iemīlēšanos? Redzi, mēs, vīrieši atšķirībā no jums, saskaņā ar zemākaprastīto, esam spējīgi mīlēt vairākas.
Mēs neesam tik emocionāli tendēti, cik jūs, sievietes, tāpēc mīlēt vairākas mums ir iespējams. Ja runa ir par iemīlēšanos, tad pašas sakāt, ka tā stadija ilgst ne vairāk kā trīs gadus. Kas paliek pēc tam? Mīlestība = savstarpēja cieņa, utt. Tiktāl pareizi? Iemīlēties konkrētajā brīdī vairākos cilvēkos tik tiešām ir grūti, bet kas man traucē cienīt, savstarpēji uzticēties, utt. ar vairākām sievietēm, kad iemīlēšanās stadija ir aiz muguras?? Mēs varam un vienmēr esam varējuši mīlēt vairākas, dažādas sievietes.
28.06.2014 03:33 |

Reitings 9169
Par ko ir runa? Par mīlestību jeb iemīlēšanos? Redzi, mēs, vīrieši atšķirībā no jums, saskaņā ar zemākaprastīto, esam spējīgi mīlēt vairākas.
Mēs neesam tik emocionāli tendēti, cik jūs, sievietes, tāpēc mīlēt vairākas mums ir iespējams. Ja runa ir par iemīlēšanos, tad pašas sakāt, ka tā stadija ilgst ne vairāk kā trīs gadus. Kas paliek pēc tam? Mīlestība = savstarpēja cieņa, utt. Tiktāl pareizi? Iemīlēties konkrētajā brīdī vairākos cilvēkos tik tiešām ir grūti, bet kas man traucē cienīt, savstarpēji uzticēties, utt. ar vairākām sievietēm, kad iemīlēšanās stadija ir aiz muguras?? Mēs varam un vienmēr esam varējuši mīlēt vairākas, dažādas sievietes.

Nu miileet var daudzus, to saprotu, bet katra miilestiiba buus tomeer savaadaaka. Es veeljoprojaam savaa zinjaa miilu manu ex viiru. Veel jo projaam vinju cienu, veerteeju vinja viedokli, taapat arii uzticos, bet taa nav romantiskaa miila. Romantiskaa ir tad, kad veelies tikai un vieniigi buut ar to cilveeku kopaa un lai kaa miileetu paareejos, ja tev naaktos glaabt tikai vienu no vinjiem, izveeleetos to. Shaubos, ka viirieshiem tas briidis ir savaadaaks. Un ko dariit iemiileeshanaas laikaa? Vai ir ok, ja pirmaa sieva regulaari tiek pamesta uz paaris gadime novaartaa, liidz iemiileeshanaas beidzaas?
28.06.2014 03:44 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Iemīlēties vienlaicīgi vairākos, arī manuprāt, ir neiespējami. Mīlēt vairākas - jā, to nu vīrieši - plašās sirdis prot. :D
28.06.2014 03:45 |

10 gadi
Reitings 1582
Nu miileet var daudzus, to saprotu, bet katra miilestiiba buus tomeer savaadaaka. Es veeljoprojaam savaa zinjaa miilu manu ex viiru. Veel jo projaam vinju cienu, veerteeju vinja viedokli, taapat arii uzticos, bet taa nav romantiskaa miila. Romantiskaa ir tad, kad veelies tikai un vieniigi buut ar to cilveeku kopaa un lai kaa miileetu paareejos, ja tev naaktos glaabt tikai vienu no vinjiem, izveeleetos to. Shaubos, ka viirieshiem tas briidis ir savaadaaks. Un ko dariit iemiileeshanaas laikaa? Vai ir ok, ja pirmaa sieva regulaari tiek pamesta uz paaris gadime novaartaa, liidz iemiileeshanaas beidzaas?

Dažādībā ļoti bieži arī ir tas skaistums, kāpēc jūsu vīrieši, pat mīlot jūs, reizēm parakstās uz gadījuma sakariem. Romantika vīriešiem nav tik vajadzīga, cik jums. Arī te slēpjas mūsu un jūsu atšķirība. Es pilnīgi neesmu romantiķis - stingri staigāju pa zemi, bet romantika man (un es domāju - daudziem citiem) ir kā tādas nodevas, lai dabūtu to, kas vairāk ir vajadzīgs mums :-D. Mēs nemīlam tāpat, kā to darāt jūs. Mēs - vairāk - ar prātu, tāpēc neviena var netikt pamesta un pat var nesajust atšķirību to pāris gadu laikā. Tas ir tas, ko mēs esam spiesti mācēt.
28.06.2014 03:53 |

Reitings 9169
Melns Es to biju domaajusi kaa terminu no sociologijas/psihologijas, kur romantiskaa miilestiiba ir nosaukums starp paari, kuri izjuut savaa starpaa seksuaalo iekaari vienam pret otru, nevis salkaniibas un romantisku luureeshanu vienam uz otru. Es tur pati laikam panjemtu bisi un noshautos. Un ar to seksuaalo iekaari es domaaju taa, ka paliek peec tam arii labi ap sirdi, ne tikai apslaapeeta vajadziiba peec izlaadeeshanaas. taa peedeejaa piemiit arii sievieteem.
Par praatu runaajot, tieshi man liekaas, ka sieviete vairaak miil ar praatu, jo reti kad ir gatava uz nepraatiibaam un arii nav daudz variantu, kur ir bagaata sieviete un ubagzeens. Sieviete vairaak izveertees, cik ljoti viirietis noderees sadziivee pirms iemiileesies un dzirdees Mendelsona valsi, bet viirietim iemiileeshanaas gadiijumaa buus vienalga vai vinja ir karaliene, muukjene vai ielasmeita.
28.06.2014 04:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!