30 ir nenormāli daudz! Esmu diskusijās redzējusi,ka meitenes noliek pēc 12-15 braukšanas reizēm,citas jau pēc 10! Nezinu nevienu,kas brauktu tik daudz.
Es gan tā neteiktu! :) Daudziem ir radies tas stereotips, ka 14 ir obligātās un pēc tam uz eksāmenu! Tikai realitātē ir citādāk. Mana draudzene ir instruktore un teica, ka cilvēks, kurš nekad nav braucis, tad vajag apmēram 30 braukšanas. :)
Bet ja Tev neiet teorija, tad jau tas ir cits stāsts! :)
Aizmirsu piebilst, ka man bija kaut kādas 30 ar astīti braukšanas! Aizejot uz autoskolu tā bija mana pirmā reize šofera vietā! :)
Es nekad nebiju vispār braukusi. :)
Kristīna,es arī nē. Nezinu,vai ar auto ir kā ar riteni,ka nekad neaizmirst,kā jābrauc,bet no domas vien,ka atkal 30 reizes jābrauc būtu... uhhh..
Atcerējos,ka vienā beztēmā apsolījos teoriju iemācīties.Kā tad :D
man arī nācās 30+ reizes braukt, līdz pielaida pie eksāmena. Nekāda vaina.
Tiesības jau 6 gadus, bet ikdienā diemžēl nebraucu.
Bet nu kādreiz, pēc tiesību nolikšanas mani braucamrīki bija gan Opel Astra, gan arī Jeep Grand Cherokee, gan Volvo Xc90. Tagad, ja sanāk braukt, tad braucu ar 4. golfiņu. :)
man arī nācās 30+ reizes braukt, līdz pielaida pie eksāmena. Nekāda vaina.
Tiesības jau 6 gadus, bet ikdienā diemžēl nebraucu.
Bet nu kādreiz, pēc tiesību nolikšanas mani braucamrīki bija gan Opel Astra, gan arī Jeep Grand Cherokee, gan Volvo Xc90. Tagad, ja sanāk braukt, tad braucu ar 4. golfiņu. :)
the_one mana instruktore teica, ka ir kā ar riteni! :D
Un vēl - vrb vēl neesi atradusi īsto autoskolu/instruktori? :) Pie manas instruktores mācījās meitene, kura bija mācījušies četrās autoskolas! Pie manas instruktores viņa nobrauca ap 50 reizēm un nokārtoja ar pirmo! :)
Man bija 31 braukšana un absolūti nejutos "atpalikusi" :D Instruktors arī nebija tāds, kurš gribētu vairāk naudas no manis "izvilkt". Vienkārši, man bija svarīgi iemācīties labi braukt un arī mana kolēģe, kura tobrīd lika tiesības, brauca kādas 30 x :)
Mans pirmais un pagaidām vienīgais ir Ford.
Kristīna, negribētu vainot instruktoru,jo biju izbraukusi ar citu instruktoru un viņš teica to pašu,ko manējais. Tātad problēma atradās starp pedāļiem un stūri :D
Nē, nē, es nesaku, ka vainot! :) Vnk ar instruktoru arī vajag to klikšķi! :D
Man bija apmaiņas un kopumā braucu ar 6 instruktoriem. Pēc viena sāku raudāt - man bija ļoti nepatīkami ar viņu braukt. Nenobraucu 1.5 stundu. Apmēram pēc stundas sapratu, ka vairāk nevaru. Apstājos, samaksāju un aizgāju. Ar diviem instruktoriem bija ok, bet par pārējiem ir tikai siltākās atmiņas! Sveicinamies arī ikdienā un man ir žēl, ka neeju pie viņiem vairāk! :D
Tā kā varbūt, ka tomēr pēc šiem stāstiem Tu saņemsies un izdarīsi to līdz galam! :)
Es arii biju taaaalu no minimaalajaam stundaam, jo nekad nebiju braukusi un mammai nervus maitaat ar savu tizlumu ar negribeejaas. Maasai taapat. Bet .. tagad skatoties atpakalj - labi vien ir, ka bija vairaak stundu pie pasniedzeeja.
Pirmais auto bija Ford Ka. Miilu sho auto joprojaam. Maasai *pirmais* bija golfs, laikam IIIais. Arii tiiri taa neko.
Lollipop - oo jaa. Man bija ljoooti zheel no sava skjirties savlaik. Reaali paardziivoju .. man skjiet, ka par pirmo *miilestiibu* tik ljoti neskumu :D