Nominācijas.

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Tā kā šis forums ir pārvērties par čūsku bedri, esmu gatava to atsvaidzināt ar nominācijām un tad jau lasiet. Variet pašas izdomāt arī savējās.

Lottie - foruma daile. Simpātiska meitene.
Cormeum - gada draudzenīte, nepazaudē to.
S80 - PN! teiciena patentētāja un atklātība. Esam līdzīgas kaut kādā ziņā.
Annie - gada elegance. Žēl, ka ar receptēm nedalies vairāk.
Mincis - atgādini trauslu sniegpārsliņu.
Mari- gada māmiņa. Kopta un esi sākusi vairāk sportot, malacis.
Libra - gada lēdija, kura sāk izkopt ēst gatavošanu.
Elizabete - gada žurnāliste.
Emanuelle - gada ārzemniece.
Madashater- gada cīnītāja, ceru, ka ir tikusi galā ar savu disorder.
Queen- gada francūziete, apbrīnoju kā viens cilvēks var tik daudz sasniegt.
Buuuuu - gada tievētāja, tikai pārāk lielas ambīcijas,esot LV.
Modo - gada gaišums. Liekas, ka Tu staro.
Kubiete - gada enciklopēdija, interesants sievišķis.
27.06.2014 01:46 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Modo, tencinu. Es pat teiktu labāk kā Bante esi mani atkodusi! :)
27.06.2014 02:14 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Bante, paldies par jaukajiem vardiem! :)
27.06.2014 02:14 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
Alexx- eh,cik maz vajag laimei. :D tik cosmo nomināciju un lūdzu atdodiet manu zagto riteni,man nepatīk savs jaunais :(
27.06.2014 02:15 |

Reitings 5346
Weee - gada hipijmeitene izturēšanās ziņā. Peld pa straumi.
čupakabra - gada fifīgākā meitene. Ideālās attiecības, kuras ,diemžēl, ik pa laika, ķidā feiki.
raccon - gada duālisms. It kā pārliecināta meitene, bet tomēr ar nelielu kompleksu devu.
becky - gada dzelzs lēdija. Neuztrauc citu dāmu viedokļi par gaļas piedevu veidiem.
Renē - gada karjeriste ar apskaužamu, dabas dotu augumu.
kampanella - gada ideālākā bildinājuma autore, kas katrā diskusijā lielās ar savām ideālajām attiecībām. Kas par daudz, tas par skādi.
indie - gada tolerance.
sugar - gada blogere ar apskaužami brūnām acīm!
Heartkiller - gada lasītāja, neitrāliste.
Liene - gada perfekcioniste. Nenodzen sevi.
DIO - gada kulināre.
27.06.2014 02:29 |

Reitings 74
Reģ: 26.06.2014
No galvas par laimi neatceros tavu vulgāro valodu tajā laikā, bante, bet S80 tad ļoti trakoja un raudāja, par to,ka pret viņu tika izteikti reāli draudi. Tajā diskusija vēl iejaucās mazais policistins.
27.06.2014 02:30 |

Reitings 5346
Mad, neko vulgāru savā valodā nesaskatīju, vnk izteicu savas domas, ko daudzas tik ļoti ņēma pie sirds. Policistiņš gan ātri pazuda, laikam draudzenīti ar pastaigu piedāvāšanu neizdevās dabūt. A S80 netrakoja, Tu ko jauc.
27.06.2014 02:33 |

Reitings 74
Nu, varbūt jaucu, bet to, ka s80 raudāja par tiem draudiem, atceros. Viņa tevi uz kūku sauca, bet tu viņai kko ļoti ļaunu. Nu, kā jau tavā stiliņa, ja braukt virsū, tad tā ļauni.
27.06.2014 02:39 |

Reitings 5346
Nebrūku ļauni, atbildu tā kā cilvēks ir pelnījis. Pēdējā laikā šeit ir īsts čūsku midzenis, pat diskusiju es nevaru uztaisīt, kad priekšā ir negācijas, ieskaitot tevi.
27.06.2014 02:42 |

Reitings 5346
unique - gada diplomāte.
27.06.2014 02:43 |

Reitings 74
Cik labi, ka Tu tāds staigājoss pozitīvisma stariņš, savādāk tikai es te ar savu fake profilu, vai ne?
27.06.2014 02:46 |

Reitings 5346
To vai esi feiks vai nē, mani tas neinteresē, labāk izsakies par tēmu.
27.06.2014 02:47 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Štanks - joke hard or go home
roberts- nice guy syndrome
ervīns, mīkstais, nabags, Elfrīds- Lielākais cīkstulis forumā
D.V- foruma lielākā apmaldīšanās.
luis suarez - krealīvākais trollis
tesla - iekārojamākais vecpuisis. Že ka viņa sirds pieder divriteņiem.
R. - Tāds te bija?
Dionysus - Dirsā līdējs
^^ - nepazīstu viņu
Koven - nūģis
Armands - Originality is dead. Foruma pesimists.
27.06.2014 02:54 |

Reitings 74
Kipa nominācijas?

Tu ko- neesi lasījusi manu slaveno diskusiju? Tad speciāli tev, ielieko. Info protams veca, kādu gadu, divus atpakaļ šo rakstīju, bet lai jau iet, nostaļģija

andas- viena skaudiiga meitene.nu,kas ir,nevari nomierinaaties,ka citaam ir forshas lietas un tev nee?tev tas skiet sekli un nozeelojami,zini ko?man skiet sekli un nozeelojami,ka tu uzcep to diskusiju,lai paraudaatu,ka tavaam draudzeneem ir forsas daavanas un forsi puisi,bet tev nee.

_paris-neko sliktu teikt nevaru,bet arii neko labu.nu, mazliet augstpraatiiga meichuks jau ir,bet ko lai dara,ja tik loti grib forumaa buut "krutaa",jo dziivee nav.dosim vinai to prieku un teelosim,ka ticam vinai,ka vina ir fitness guru!

Emmanuelle-nu viena zhipra ome!cik tev 56 gadi?nu,lepojies!jo izskaties feini savam vecumam, jaa-varbuut mazliet mulkiigi ir skraidiit ar jaunaam meiteneem pa aarzemju realitaates shoviem un izraadiit citiem,cik tu esi forsha blonda ome un teikt labriit savam skapim,taa vienkaarshi:"LABRIIT, SKAPI!",bet ja tavs aarzemniecinjs neiebilst un pelna naudu,kameer tu aiz nezinjas ko dariit centies atguut jauniibu,tad tik uz priekshu!

čāča- apaliiga meitene,iisa auguma,mazaam tuklaam peedinjaam,sapno beidzot uztaisiit savu pirmo tetoveejumu, jo visaam riigas chikaam taadi jau ir, un taa taalaak.

Heartkiller-iista roka sieviete,staigaa kerzakos un beeg nu urlikiem!Bet ir ok,jo vismaz nelecas baigi un nemeetaa neko no sevis

Nazīc-riktiiga buhare,tuseejaas un kopsh ir izskiirusies ar savu draugu (visticamaak vinas vainas deel - jo bija paaraak piseliiga), jodeleejaas apkaart ar visiem,kas vien vinai iedos.Jaa, parasti puishi cer, ka viniem meichas iedos,bet Nazīc mums ir iipasha.Vinai gribaas pamiileeties ar visiem chaliem,un ja nesanaak,tad vismaz nomiiciities.Baigaa trakaa meicha savaa lauku rajonaa!Visi zina kaada vina ir,un vina ar to lepojaas!Bet tajaa pashaa laikaa grib buut normaala,jo paaraak daudz negatiivu pieziimju jau ir dzirdeejusi sakaraa ar to no cosmo daamaam.

Lexyyy-visu laiku izsaka sliktus komentaarus par latvieteem cosmo.kaadas tautiibas ir pati,gruuti spriest.Vienvaardsakot-tipiskais letinjsh,kas ir neapmierinaats ar paareejiem letinjiem.Savaa galvaa sevi redz,kaa izredzeeto!

Mi amor-paraugsieva un paraugmaate-tikai viss nav tik ideaali kaa vina to pasniedz.

krista-tas pats kas Heartkiller.

S80-grib iedraudzeeties ar visiem,bet nelaime ir taa,ka vinai pieklibo humora izjuuta.un smagi pieklibo.pie katra it kaa smiekliigaa komentaara, vina pierakstiis - haaaaaaaa, u made my day! un ieliks gifu.

57days-viens praatiigs skukjis. Gan jau kaut kas liidziigs kristai un Heartkiller,bet neesmu paarliecinaata.

DIO-grib lai vinu miil un to vien dara,kaa gatavo eest un seezh cosmo.

Ance-piedzemdeeja beernu tiinja gados un lepojas ar to!Nekaa jau slikta tur nav,tas tik taads fakts.Viilusies viirieshos,sliecas uz feministes pusi.Nu,ko lai saka...labaak taa, nekaa jodeleeeties apkaart.Taada skeitbordiste, staigaa laivinjaas,striipainaa kreklaa, vai shuuzos un pleestaas dzhinsaas.Taada skeiteriite maaminja.

Mari- kaa palika staavoklii un appreceejaas,taa tik seezh cosmo un eed.EEd eed,miilumin,tu jau par diviem!Tikai peec tam fiksi uz tieveetaaju diskusiju-vingrosi maajaas pie kompiisha.

womankind- sieviete laipnaa?neeeee, sieviete mis specialitaate eeshanas jautaajumos.tikai kaapeec mees vinu tik biezhi redzam cosmo?vai tikai nav taa,ka zinaashannas par eeshanas pareiziibu ir smeltas internetaa,bet patiesiibaa pa kluso rij ekleerjus pie datora,tikai baidaas atziities,jo tad zaudees savu statusu.piebildiishu-izveido diskusiju kur kkas saistiits ar eeshanu,taa vina buus klaat un baarstiisies ar padomiem - prasiitiem vai neprasiitiem.
27.06.2014 02:55 |

Reitings 202
Reģ: 30.03.2014
Ah un es domju" o forsi viena pozitiva diskusija"
bet palasiju komentarus, se ku reku vecas varnas koslat sak viena otru.
LABU APETITI.
27.06.2014 03:06 |

Reitings 74
Nu, piedod man, Mozo, ka nerēķinājos ar tevi. Uzcep jaunu diskusiju, apsolu pat iekšā neiet.
27.06.2014 03:13 |

Reitings 202
Reģ: 30.03.2014
Mad tev tiek piedots!
27.06.2014 03:15 |

Reitings 130
Reģ: 18.04.2014
Paldies Armand, man jau likās ka nepienāks tā diena kad es šādu titulu iegūstu :D

Ja vien nūģis skaitas tas pats kas geek, tad daļēji tā varētu būt :D
27.06.2014 03:38 |

Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Gada cilvēkus parasti paziņo uz gada beigām vai uz pašu gada sākumu par iepriekšējo periodu. :)
A mums uz Līgo. Cik forši.
27.06.2014 07:05 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
D.V. - "pusgada" iekārojamākā vīrieša profila bilde. :D
27.06.2014 07:56 |

Reitings 847
Reģ: 09.02.2014
Bante, kas tie man par sasniegumiem? es nevienu nezinu :D
27.06.2014 10:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits