Selīna, bet arī kā paveicās, bieži tas kāds Tev ir darbs ir tīrās veiksmes jautājums, esi gadījies īstajā vietā un laikā!
Es sāku strādāt patstāvīgi 18 gados, vidusskolas 12 klasē, bija grūti, es tā negribētu noteikti vairs. Gāju vakarskolā, skola sākās 15:10 un darbs beidzās 17:00, un darbs atradās 1h braucienā no skolas, skola beidzās 21:15. Tas bija pamatīgs ritenis, jo mūžīgi bija skriešana, atprasīšanās, kavēšana, sliktākas sekmes, bet tas norūdīja. Arī studiju laiku tā pavadīju, mācījos vakaros, strādāju pa dienu, bet mācījos ļoti labi, jo man jau bija labas praktiskās iemaņas, viedoklis, savs redzējums.
Man jau liekas, ka es domāju nopietnāk kā mani vienaudži, tā ir teikuši arī citi, jo vienmēr bijis darbs starp pieaugušiem cilvēkiem, vienmēr bija atbildība pret darbu, tas bija pirmajā vietā, visa tā situācija mani ir norūdījusi. Kaut ko esmu zaudējusi, kaut ko guvusi.
Es gan novēlu izbaudīt studiju laiku, neskriet laikam pa priekšu, tajā pašā laikā liekas - KAD TAD, mūsdienu sabiedrība uzspiež, jau 30 gados būt ar fantastiku karjeru, māju, dzīvokli, kamēr Rietumeiropā tikai dzīve sākās, un par tādām pamatlietām, kā ēdiens, drēbes, pajumte nav rūpes!!! Bet tas ir viņu senču kapitāls, mantojums, viņi par to ir padomājuši, mums tā nav bijis!