Man pirms mēneša sāka tirpt kājas pirksti, nejau ka ir notirpuši, bet durstošas sajūtas kā ar adatiņām un sāpes kreisajā kājā - velkošas, dedzinošas, knudiņošas. Aizgāju pie ārsta, nodevu dažas analīzes, viss ok bija. Uztaisīju mugurai rentgenu - mugurkaula deformācija, lika padzert magne b6 un b6 vitamīnus. Pārgāja.
Pagāja mēnesis, atkal sāka tirpt un sāpēt kāja, sāpes kāja pārgāja, bet sāka lēkat asinspiediens. Agrāk tā nekad nav bijis, vienmēr ideālais ir 110 uz 70. Tikai pulss streiko jau ilgaku laiku, kur arī arsti vainu atrast nevar.
Bija 140 uz 90, pulss bija aizgājis līdz pat 144 sitieniem. 3 dienas tā nogulēju, tad 2 dienas asinspiediens bija normāls, tagad sācis lēkat, pamēru 140 uz 90, pulss 111, pēc 10 min jau 120 uz 80, pulss 88 un sitā visu laiku...no tās lēkašanas jūtos apdolbīta, galva sāp, nespēks...
Domaju ka vaina asinsritē, bet ārsts teica ka esmu jauna priekš tā lai man būtu slikta asinsrite, EHO sirdij veikta pirms 2 mēnešiem, tur arī viss ir kārtība.
Ārsts tik liek padzert asinspiediena zāles, bet cēloni neviens nemklē. Vai tas ir normāli ka tā lēka? Varbūt ir kkas dabīgs pret asinspiedienu?