Sveikas, meitenes.
Jautājums vairāk tām, kuras ar ebay ir uz TU.
Man ebay šad un tad kko pasūta brālis. Nu un 1x viņš piedalījās kkādas mantas solīšanā. Minētās preces cena bija kkādi 9 eiro. Bet kad nosolīja, tad pārdevējs uzrādīja sūtīšanas izdevumus, kas bija 5 reiz vairāk nekā pati prece. Protams, ka brālis nemaksāja un preci nepasūtīja. Tik nez kur viņš bija reģistrējis manu vārdu, uzvārdu un adresi. Preci viņš nenoformēja.
Un man tgd atnāca vēstule no parādu piedzinējiem Vācijā pāri 120 eiro, kas ir ar visiem papildus izdevumiem, kas radušies taisot to piedziņas lietu pret mani.
Bet pats galvenais, ka man uz pastkasti nav atnākusi nekāda prece no ebaya un nekādu paziņojumu neesmu saņēmusi.
Tgd brālis sāka 4ekot epastu un atrada 2 viņu sūtītos brīdinājumus uz epastu vācu valodā, par to, lai maxā to summu, ja ne, tad sniegs parādu piedzinējam. Protams, tā kā brālis vācu valodu nesaprot, tad nebija viņam tie brīdinājumi skaidri un nu ir iesniegta prasība piedzinējiem un vēstule ar summu un kontu ir atsūtīta man nomaksāšanai (angļu valodā).
Teorētiski, vai ir iespējams kko darīt, lai nemaksātu summu par preci, ko neesmu saņēmusi.
Vrb kādai ir bijusi līdzīga pieredze?