Tadel,ka savas mulkibas pec biju uztaisijusi onkomarkieri ca 19 9 kur bija nedaudz paaugstinaats. Tadel taa prasu par kobru bet dakteris netaisija tas analizes tik noteica hronisks gastrits, un ja butu kas slikts kungi izmainitos asinaina tur v8njs nosauca secialus raditajus kurus esmu taisijusi un ir okey. Aizskrejh pie onkologes un si man saka lai nesatraucos jo sis amrkieria neesot specifisks vinjs varot paaugstinaties pid gastrita, culas alergijas un pat no zobu iekaisuma. Vinja teica, ka markieru analizes netaisa lai noteiktu ir audzejs vai nav bet taisa tik tiem cilvekiem kam ir atklats lai redzetu ka padodas arstesanaa vai ir metestazes. Luuk mana mulkiba. Bet uztaisiju usg vedera dobumam man visu loti labi var redzeet tur ir ok. Kolonoskopija ok. Kruau parbausi uztaisiju arii ok. Plausam ( oespejams parxoestas alergiskas reakcijas) kaa reize sobrid man ir alergija:( un kobru atiaiju divas dazadaa vietaa ar menesi starpaa. Pirma reize eroziva gastroduodenopatija un helikobakt. Dzeru zales protams uzreiz nesaakh dzert bet gan paatresoju kas taa erozija;) hronisks gastrits. otra reize kobra teica sadzijusi 12pirktu zarnu cula ( busu dabijusi stredojot) hiperemetra glotada.
Nju taa luuk jabeidz stresot un jaliekaa miera, tadel jau tas gastrita nevar sadzit:(
Varbut varat ieteikt kaa izaratet gastritu?