prāts vs sirds

Reitings 1501
Reģ: 18.07.2012
Šāds tēmas virsraksts varētu būt attiecību stāstiņiem, bet šoreiz tēma par nākotni.
Ko jūs izvēlētos, ja būtu šādi varianti? Ietu studēt profesiju, kura tevi piesaista, patīk, bet pēc tam reti kurš dabū darbu savā sfērā un atalgojums varētu būt neregulārs un varētu izrādīties, ka jāpiemācās vēl kaut kas, lai varētu nodrošināt savu ģimeni, nu sanāk, ka skaidrības īsti nav. Vai ietu mācīties to profesiju, kurai darba iespējas ir plašas, alga nebūtu no mazākajām, jo ir izaugsmes iespējas, bet tik ļoti nepiesaista.
Vai jūsu izvēle atšķirtos, ja tās būtu budžeta vai maksas vietas?
25.06.2014 16:29 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Es izsvērtu vidējo, bet vienmēr ņemtu ko kur man varētu būt interesanti un patiktu ilgtermiņā, ja tas darbs, kur mazāk maksā vai grūtāk ir radītu man prieku, es ņemtu to un vienalga un visu, es tā vienmēr izvēlos visu. Nauda nevar darīt pavisam laimīgu, tikai mierināt. ;)
25.06.2014 17:49 |

Reitings 1804
Reģ: 29.05.2014
Sekotu sirdij. Ja tiešām tā alga būtu tik traģiska, atrastu kā piepelnīties, džekam tas nav grūti.
Es nemaz negaidītu progresu profesijā, kurā aizietu strādāt algas dēļ, jo man tas darbs vienkārši nepatiktu un nepieslēgtos tam uz visiem 100%. Lai būtu veiksmīgs un laimīgs savā darbā, tam ir jāpatīk un tas jādara ar prieku. Kāda velna pēc čakarēt sev nervus naudas dēļ?
25.06.2014 17:52 |

Reitings 102
Reģ: 23.06.2014
Izvēlējos sirdi.
pat tad, kad tiku budžeta vietā, kas mani kā profesija nesaistīja - vadība/ekonom...blaablaaablaa))
Ne mirkli nenožēloju.
25.06.2014 21:48 |

Reitings 2715
Reģ: 13.12.2013
Ieteiktu klausīt sirdi. Paklausīju prātu, tagad mokos visa veida sirdsapziņas pārmetumos, jo.....Nav jāklausās ne tantes, ne onkuļi, ne māsīcas, ne brālēni, bet jādomā, kas TU vēlies BŪT un jātiecas pēc sasniegumiem. Jo vairāk baidīsies kļūdīties, jo lielāka iespēja kļūdīties.
25.06.2014 22:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!