Man ar ta pirms apmeram gada bija..iepazinos, likas normals cilveks, sakam dzivot kopa un tad atklajas visadi brinumi, stridejamies, jo vins man nelava iet nekur, neuzticejas, izspiegoja, bija ielidis mana telefona, fb, draugis utt..vienu vakaru nosedinaja uz divana un saka mani nomelnot, kjip ka tikai vinam esmu vajadziga, visiem par mani nosplauties, neesmu nekada princese, esmu tada un sitada, es pacietigi sedeju un ignoreju vinu, lidz neiztureju un saku dot preti, teicu ka iesu prom, jau krameju somu, vins kliedza ka metis mani lauka no majas be taja pasa laika manas mantas lidoja no manas somas lauka pa visu istabu, gruda mani pari istabai, es lidoju par gultu, vins ieleja man sejaa sulu, karoch bija vajapratiga tracis..ap 3iem nakti izlikos ka eju gulet un viss ok, maju sakartosu rit, kamer vins darba no rita, sakrameju pasu nepieciesamako soma un laidos prom, tad vins saka mani izsekot, gaidija pie darba 4h krumos, kad naksu majas..draudeja utt, tad mainija taktiku un centas but baigais draugs, kjipa vins jau neko sliktu nav gribejis un ez tikai parspileju, gan jau man paries un es naksu atpakal, ta ka es vinu ignoreju, pec kada pusgada parstaja un nu jau gadu dzivoju laimiga :)
Ar sitiem vajag loti viltigi un uzmanigi tikt gala un galvenais nevajag baidities lugt palidzibu lidzcilvekiem, tas ir vienigais veids ka tikt gala..un tiesam, pie pirmam pazimem uz vardarbibu, ir jaiet prom, jo cilveks nemainisies un labak neklus..es nozeloju, ka es neaizgaju jau pirmaja reize, kad strida laika vins mani fiziski nelaida lauka no istabas, un draudeja..
Bridi, kad sula tika man uzlieta, sapratu, ka nelausu sev darit pari, parak miilu sevi un iesaku visam, kam ir lidzigas situacijas, atrast speku sevi aizstavet un begt..jo saja situacija begsana nav vajuma pazime, bet gan speka pazime, nedrikst pazemoties un laut sev darit pari...veiksmi :)