saru dziisana

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
sveiki,esmu nesaprasanaa ko dariit, ar viiru izleemaam maajas apstaaklos veikt mazajam saru dziisanu,visu sagatavojaam viss bija ok uz plecininiem saaka paraadiities dazzi melni punktini,bet mazais palika loti nemieriigs un naacaas paartraukt,vai driikst to taa atstaat? vai ir jaapabeidz ? vinam sis pasakums nepatika.
24.06.2014 19:56 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012

Taa ir taa baltaa kaartinja, kas sastaav primaari no taukiem un to razjo embrija aada, lai aizsargaatu aadu. Tauki naak aaraa no parastajiem tauku dziedzeriem plus veel citas vielas, kuru skaitaa arii vaksveidiiga snjaga. Taapeec arii pienjemu, ka tas ir vieniigais ko var sasaistiit ar nosaukumu sierveida ziede un peec savas struktuuras izveidot kaut ko sarveidiigu.
Nez, vispaar tai vielai ir aizsargfuncijas un taa paliidz termoregulaacijaa. Katraa zinjaa nevienaa citaa kultuuraa par shito neesmu dzirdeejusi, ne arii ir maniita mediciinas enciklopeedijaa.
Ja siikais bljauj, tad noteikti nevajag dariit. Es par shito tradiiciju pastaastiiju pasniedzeejai, taa uz mani paskatiijaas kaa uz kaut kaadu tumsoni. Personiigais uzskats - ja mums to nevajadzeetu, tad pats izliistu laukaa peec iespeejas aatraak.
25.06.2014 04:46 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Nu tas, ka sendienas sarus dzina, nenozime, ka tagad tas ari jadara... Galu gala mes vairs nedzemdejam pirtinja vai vel kaa.

Sarinji esot visiem berniniem, bet musdienas ne visas maminjas to zin, ka ari ne visam ir pieejama ista pirtinja, kur sos sarus dzit.

Tradicijas saka, ka tie berninji kuriem sarinji ir dziti ir mierigaki un pa nakti labak chuch.
Lidz ar to musdienas labaka opcija ir sarus mikstinat liekot berninju katru dienu silta vanna.

Es personigi uzskatu, ka sis process nav obligats - dazas jaunas maminjas par to pat nav informetas un neko - dzivo sveiki un veseli.
25.06.2014 05:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits