Ģīboni sasniegt man ir ļoti viegli, pietiek kādu neilgu laiciņu pastāvēt piebāztā, siltā bezgaisa telpā (sabiedriskais transports bieži noorganizē tādus apstākļus) kā viss, melns gar acīm, dūša slikta, apkārtni vairs neuztveru, tikai domāju kur lai pieturas lai nenokristu un kā tikt ārā no tās telpas. Ziemā ļoti jauka situācija sanāca, laikam bija kādi svētki, jo transports bija par brīvu, secīgi - tas kļuva pārbāzts, jutu, ka tas ģībonis tuvojas, pieķēros pie kāda sēdekļa un lēnām streipuļoju uz izeju, apkārtējie truli blenza, labi saprazdami, ka man ir ļoti slikti, bet nekādas reakcijas, tā nu aizstreipuļoju gandrīz līdz durvīm, autobuss bija tieši piebraucis pieturā, durvis atvērās, bet daži cilvēki stāvēja priekšā durvīm arī bez reakcijas. Bez maz ar spēku izspraucos ārā, paklupdama, un jau sākot zaudēt samaņu apsēdos turpat, pieturā uz zemes. Lieki piebilst, ka tur arī bija pietiekami daudz cilvēku, kuri redzēja kas notiek, bet tikai viena tantiņa piesteidzās pie manis, palīdzot piecelties un pavadot līdz slimnīcai kas bija pie pieturas.
Reiz 3 dienas neēdot arī biju uz ģībšanas robežas, bet tas jau ir cits. Cik zinu, ar analīzēm man viss ir kārtībā, ir tikai pazemināts asinspiediens reizēm, ārsts vainoja to.