Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Dzīves karuselis

 
Reitings 1
Reģ: 24.06.2014
Sveikas, meitenes! Tā sēžu un domāju, sirds pilna, tālu no mājām un kaut kur ir savas domas jāizliek. negribu sāk sūdzēties bet varbūt kāds var dalīties ar pieredzi vai vismaz ieteikt padomu. Nesaprotu vairs sevi, esmu pilna ar idejām, nekad nesēžu uz vietas, vienmēr esmu kustībā. Bet kā kaut ko uzsāku, realizeju savas idejas tā to ātri pametu. Zinu, ka lielākā problēma manī ir tā, ka nezinu, ko es pati vēlos, tāpēc sanāk apļot un skriet pa dzīvi kaut kur....Esmu ārpus Latvijas robežām, strādāju darbu, kas nav mans aicinājums bet toties man ir lieliski kolēģi un labas attiecības ar priekšnieku un arī alga ir laba, varu iekrāt un daudz ko atļauties sev(dzīvoju viena) 'Tomēr ir tā neaizpildītā tukšuma sajūta, ka kaut kā trūkst bet nezinu kas....Gribu kaut ko mainīt, bet tā baiļu sajūta nepamet, varbūt nožēlošu un ar ko vispār sākt, ko mainīt??!! man taču ir laba alga, mani novērtē, kāpēc vispār kaut kas ir jāmaina?! Bet tomēr jūtu, ka vajag. Cilvēki vienmēr mani apbrīno, ko es tik pozitīva un smaidīga...bet tas jau ir tikai ārējais veidols...iekšā jūtos kā degošs sērkociņš. hehe. Vai jums šī sajūta kādreiz ir bijusi?? Tu gribi ko mainīt, bet nezini ko? Kā jūs ar to cīnaties? Kā jūs atradāt to, kas ir ''jūsu''?
24.06.2014 17:49 |
 
Reitings 900
Reģ: 02.03.2014
Zinu, ka bieži vien cilvēki mēdz kā apdulluši skriet, darīt, grābt, lēkt, kā kāmji ritenī, lai aizpildītu tukšumu iekšā... manuprāt Tavā gadījumā arī varētu būt, ka problēma nav tajā, ka tas nav tas - Tavs - ko gribētos darīt... bet drīzāk varbūt problēma ir tajā, ka esi tālu prom.... ir it kā forši kolēģi, nauda utt... bet ir neaizpildīts tukšums, kurš vislabāk izpaužas, kad pārrodies mājās... un tad vientulība Tev uzbrūk un satver Tevi savās rokās... Varbūt Tu vnk ilgojies pēc kāda, kurš būtu Tev blakām... kāda kas saprastu Tevi no pusvārda.. kāda kurš būtu Tavs? :)

Bet var jau būt, ka tik tiešām vnk vēlies atrast to nodarbi, kas Tev būtu pa prātam un būtu tā , TAVA lieta... man gan ir tā, ka es zinu, kas ir tas ko vēlos darīt, bet tikai nekādīgi nesanāk, atrast sapņu darbu... jo pieredze bija Latvijā, šeit kur esmu patreiz, nevienam diemžēl ar savu Latvijas pieredzi neesmu vajadzīga :(

Anyway, lai vai kā, ceru, ka drīz vien uzradīsies kāds saulesstariņš Tavā logā :) Lai vai kas arī tas būtu :)
24.06.2014 20:59 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits