Vakardien diez gan apkaunojoš moments sanāca. Biju pilsētā ar draudzeni iepirkties. Takā mans draugs bija aizbraucis savās darīšanās, auto bija pie viņa. Tāpēc par labu nolēmām autobusam. Iepirkāmies un tagad dosimies mājās! Nopirkām autoostā biļetes autobusam. Pienāk autobuss un rindas kārtībā iekāpjam iekšā. Draudzene sēdēja pie loga, es otrā krēslā. Tagad nāk visi cilvēki, kuriem nav biļetes. Mēs ar draudzeni aizrunājušās vērojām pa logu mazu suni, kas klīda gar autoostu. Un pēkšņi jūtu, ka man stipri iesit pa galvu. Nepaspēju pagriezties un apskatīties, kas notiek?! Man rauj jau aiz matiem. Un sāk kliegt piedzērusies, šausmīga paskata sieviete. Viņa sāk kliegt visiem iespējamiem lamu vārdiem uz manis un bļauj, lai palaižu viņu apsēsties. Es šokā pat neko pateikt nevaru. Paskatos aiz muguras un aiz mums ir daudz brīvu vietu! Tad viņa man saka : pajebalu iedot, ka nesaprati? Kad atguvos no sākotnējā šoka, domāju iekraut viņai ar savu lietussargu, bet doma, ka viņa ir stāvoklī.. varētu sanākt nepatikšanas. Tad es viņai pretī pateicu dažus vārdus un pateicu, ka aizmugurē arī ir daudz vietas. Tad viņa sāk draudēt manai draudzenei, ka taj vēl iesitīs. Beigās ar vārda apmaiņu, viņa pēkšņi ieraudzīja daudzās brīvās vietas. Ar to viss nebeidzās. Viņa visu atlikušo ceļu ar savu draugu vai sazin kas tas bija. Mani un draudzeni skaļi pa visu autobusu noķengāja, ka esam maukas un sazin kādas pretekles. Kauns pa visu ģīmi.
Ko jūs darītu šādā situācijā? Tiešām šoks bija liels. Saprastu, ja autobusā nebūtu vietu un vēl ja tiešām saprātīga sieviete būtu. Vēl tas, ka viņa stāvoklī, bet vēderiņa nebija. Vismaz cik es redzēju.. Protams, ja ir vecāki cilvēki vai tiešām stāvoklī sieviete... Es nedomādama palaistu! Bet tikko iekāpusi autobusā iemauc man pa galvu! :D