Nezinu kā ar spēlēšanos un suņa riešanu, bet zem manis reiz dzīvoja tāda mamma, kura katru rītu ķērca uz bērnu (mazu.. bērndārznieku), lai beidz kliegt (t.i. raudāt) un ceļas augšā. Un tas "Celies augšā" arī nebija nekāds mīļais, mana mamma pat vidusskolā uz mani no rītiem tā neuzdrošinātos brēkt.
Tā tas turpinājās arī pa dienu, vakaros arī brīvdienās. VISU LAIKU VIŅA KAUT KO BRĒCA UZ TO BĒRNU UN BĒRNS KATRU DIENU HISTĒRISKI RAUDĀJA.
Turējos es kādas 2-3 nedēļas, jo no sākuma cerēju, ka vienkārši spītīgs bērns un varbūt nekā savādāk nevar tikt galā.
Vienā svētdienā mani pārņēma tāda dusma, ka pidžammā un čībās notesos stāvu zemāk, tā piedauzīju pie durvīm, ka otrpus durvīm jau varēja dzirdēt "Pelīt, nedrīkst ņemt to šampūna pudeli, beidz raudāt, pelīt, ja" ļoti neierasta laipnība no "māmiņas" puses tā teikt.
Toreiz pateicu visu ko domāju, ieteicu viņai padzert kādas nervu tējiņas un beigt aurot uz to bērnu savādāk vērsīšos pie kādām iestādēm.
Viņa man mēģināja ieskaidrot, ka viņai ir ļoti spītīgs bērns un, ka arī audzinātājas netiekot dārziņā ar viņu galā un, ka tā esot tāda audzināšanas metode - ļaut kārtīgi izniķoties, lai saproto ko un kāpēc nedrīkst.
Manuprāt, ar tādu kliegšanu nav jābrīnas par grūtu raksturu.
Nu, tā, no tās dienas varēju gulēt daudz labāk un arī pa dienām nedzirdēju tādu raudāšanu. Pēc pāris mēnešiem pārvācās kaut kur citur dzīvot. Cerams, ka tur arī ir kaimiņi un viņa to bērnu nav vēl nositusi. Brr