meitenes apsmēja un krutie džeki pat dažreiz fiziski iespaidoja
Ja patiesi Tu, nabags, neesi šo izdomājis un tā tiešām ir bijis, tad man ir jāsaka, ka Tu šo skumjo pieredzi esi izmantojis nepareizi. Iespējams, ka Tu brīnīsieskāpēc tā. Es esmu dzirdējusi un arī lasījusi patiesus stāstus par šādiem puišiem un meitenēm, kurus jaunības gados sāpinājuši vienaudži, bet viņi šo pieredzi izmantoja citādāk. Kā? Tieši tā - viņiem šī skaudrā pieredze bija kā dzenulis, lai TIKTU UZ PRIEKŠU DZĪVĒ!!!
Tā vietā, ko Tu tagad dari (sēdi meiteņu forumā, komentē un veido diskusijas), labāk būtu padomājis, kā ievirzīt savu dzīvi labākās sliedēs.
Parasti (tiesa, ne vienmēr) šādi apceltie cilvēki vēlas atriebties saviem vienaudžiem par pāridarījumiem jaunībā. Kā viņi to dara? Tieši tā - ja puisis, piemēram, ir kārns, tad viņš iet uz zāli un sāk cilāt svarus vai nodarbojas ar sportu, lai veidotu savu augumu par tādu, kas krīt acīs dāmām. Otrkārt, ja gribas būt bagātam, tad šie apceltie puiši vai meitenes mērķtiecīgi iet uz to, lai iegūtu labu izglītību, jo tas ir viens no veidiem, kā nopelnīt cienījamu iztiku un kas zina, varbūt pat kļūt par ietekmīgu biznesmeni, kas atkal liks dāmām uz Tevi skatīties! Treškārt, šie cilvēki vairāk izkopj sevi (atrod hobijus, realizē savas intereses dzīvē). Viņi kļūst interesanti, kas ir viens no veidiem, kā atkal iegūt dāmu interesi.
Daudzi mūsdienu aktieri un slavenības ir izgājuši ellei cauri bērnībā, bet šī pieredze nav viņus salauzusi! Tieši pretēji - tā mudinājusi dzīvē augstu kāpt, lai vēlāk tiem pāri darītājiem būtu žēli, ka tā izturējušies...
Sāc vienreiz sev palīdzēt. Ja ir augstākā izglītība, tad super. Atliek vien pilnveidoties šajā jomā. Ja nav atrasti hobiji, tad atrodi un sāc izkopt sevi. Atrodi interešu grupas, kurās iesaistīties, lai rodas jauni ktakti, caur kuriem tad iespējams uzradīsies jauni paziņas/draugi. Ja nepatīk savs augums, sāc to izkopt.
Un kas zina,...varbūt pat beigu beigās Tev piederēs vairāk nekā tiem, kuri reiz Tev jaunībā darīja pāri.