Nopeerc suni, veelams Haskiju. Buus, ar ko skriet, skriet vajadzees daudz un ilgi, un turklaat katru dienu :D
P.S. Paarstaaj riit. Tauki nerodas fotosinteezes rezultaataa, bet gan no riishanas. Ir slimiibas un medikamenti, kas pastiprinaati piesaista organismam uudeni, tachu ne jau 30 kilogramus. Jaa, turklaat nesportiskai, ar smalkiem kauliem meitenei uz 155 normaals svars nav 55 kg, bet gan krietni mazaak, 45-47 es teiktu.
Un motivaacija vai nu ir vai nu nav, draudzene Tev taadu nesniegs, bij man viena druzhka, kura gaaja man liidzi skriet, kad vasaraa uz meenesi ierados LV (es, lai nosistu laiku, shii, lai nomestu svaru), vienu apli stadionaa noskreeja, peec tam otro nogaaja, peec tam saaka iideet, ka smagi, kad shii bij atpuutusies un es peec saviem standarta 10 km vingroju, vinja turpinaaja iideet, cik nu ilgi te var njemties, ka gana un ka jaaiet maajaas. Nu un ko vinjai mana kompaanija deva? Neko. Bet visu laiku pasniedza to taa, ka svaru nomest gribot, bet neesot ar ko kopaa sportot utt/u.tml Turklaat peec 3-4 vakariem vinjai uzradaas aizbildinaajumi, ka nogurusi, nav laika utt.
Ja Tev taa motivaacija buutu, jau sen buutu aizgaajusi uz zaali, samekleejusi internetaa (ja treneri nevari atljauties) sev atbilstoshu programmu utt. Pieaudzis cilveeks nav nevienam aiz rocinjas jaaved. Un taas fitnesa meitenes, pat, ja vinjas uz kaadu skataas, tad taas noteikti nav resniites,uz ko vinja sskataas, bet gan kaads simpaatisks viirietis. Atslaabsti.