Meklēju resnu meiteni sportam :D

Reitings 110
Reģ: 28.02.2014
Kāda vēlas iet patrennēties kādā fitnesa studijā kopā ar mani? Vajag nomest svaru, bet viena negribu iet, vajag kādu, lai sastādītu man kompāniju :D

Kāpēc meklēju resnu? Jo pati esmu apaļīga un ja man būtu blakus tāda pati, kas arī vēlas nomest svaru- būtu interesantāk un jautrāk :D

Vieta- Rīgas centrs, Purvciems, Pļavnieki, Dreiliņi :)
21.06.2014 20:35 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
S80
arii fakts - forma jauztur visu laiku un attiecigi jalieto visu laiku ... ja partrauks to darit tad loti atri forma saruuk.. jo augstaka foram jo atrak ta proporcionali saruk
22.06.2014 13:35 |

Reitings 2832
Reģ: 17.10.2010
heycruelswag,

Es arī ieteiktu sākt ar uztura sakārtošanu.. vispār ar pareizu uzturu svars (un tauku daudzums) samazināsies arī pat bez sportošanas.. bet iesaku arī sportot, jo tas padarīs ķermeni stingrāku un tvirtāku + dedzinās kalorijas, paātrinās vielmaiņu.. jo lielāka muskuļu masa, jo ātrāk iespējams samazināt tauku daudzumu un efekts noturīgāks.. :)

Ja tu trenētos Atlētikā, tad es varētu palīdzēt ar treniņiem, parādīt visu utt. :)
22.06.2014 14:04 |

Reitings 398
Reģ: 12.05.2014
nabags
bodybuildinga nepiedalos un nepiedalisos - galvenokart steroidu izplatibas deelj - attiecigi ari loti dargs prieks.... ja nelieto kimiju nekur neizsitisies - ipasi tas atiecas uz bodybuildingu..... bet esu piedalijies vairakas spekaviru sacensibaas, svarcelsanassacensibaas un savlaik junioru gados esu bijis valsts limena vieglatlets (ir medalas ari no lv cempjiem)... butiba ar sportu uz TU esu kops agras berniibas...

Neesmu eksperts šinī jomā, bet vai tad steroīdi nav lētāki par suplimentiem?
Un spēkāvīriem/svarcēlājiem tak steroīdi ir vēl vairāk izplatīti.
22.06.2014 14:06 |

Reitings 1804
Reģ: 29.05.2014
nabags atkarīgs no preparāta, bet vairums ir lētāki. Tiesa gan, supplementi nav obligāti un no tiem jēga ir minimāla, bet ja gribi izsisties, tad ķīmija ir neatņemama tā visa daļa un par to jāmaksā būs regulāri.
22.06.2014 14:14 |

Reitings 398
Nu bet loģiski, lai kko sasniegtu ir jādara tas ko citi dara. Nevar darīt mazāk un domāt kkas izdosies. Tā tas ir visur dzīvē. Tāpat kā nevar kļūt labs biznesmenis bez krāpšanās, vai izvālēt daudz sievietes bez melošanas.
22.06.2014 14:19 |

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
Saņemies un ej uz zāli, ja Tev ir iespēja. Bet piekritīšu arī kabana, ja gribi patiešām nomest svaru, ir jādomā, ko ēst. Tas, ka tikai zālē darbosies un nepiedomāsi air uzturu, nebūs tik labi rezultāti. Es pati BEIDZOT esmu nākusi pie prāta, un lēnām mēģinu tikt vaļā no 20 kg. Sačakarēju sevi ar visādiem kaloriju bagātiem sūdiem + orālo kontracepciju. Pirms tam skrēju, bet nu dēļ svara nevaru skriet, jo celis ir licis par sevi manīt, un diemžēl sporta zāli nevaru atļauties, BET, es esmu pilnīgi normāli ēst, skatos, lai produktos būtu vairāk olbaltumvielas, kā arī skatos kalorijas, + daudz dārzeņu un augļu ikdienā, un neēšana pēc 18.00. Mājās veicu dažādus vingrojumus, kā arī eju visur ar kājām, un citreiz ar draugu noejam 12 km ātrā tempā, kā rezultātā jau vien tiek sadedzinātas 1000 kalorijas. Pāris dienas atpakaļ biju pie sava ģj. ārsta, esmu 5 dienu laikā nometusi jau 3kg, ievēroju ārsta iedoto tabulu ar produktiem, kurus var ēst cik uziet, ko ne tik ļoti, un ko pavisam nevajadzētu. Ko es ar to visu gribēju teikt - EJ, DARI un NEAPSTĀJIES - jo tam ir jākļūst par dzīvesveidu, nebūs tā, ka nometīsi un tad atkal varēs ēst ko tik gribas, viss ir jāmaina galvā!
22.06.2014 14:26 |

10 gadi
Reitings 4443
nabags
atkariba kada limena formu ar kimiju uzturi un cik daudz supelmentus lieto ka naturalis.. ka jau D.V mineja supelmenti nav obligati - jo vius butiba var uznemt ar partiku.. tie tikai atvieglo dzivi .. bet kimija ir obligata un nepartraukti - ja velas uzturet formu....

parastam zales kacokam kimija varbut bus letak neka suplementi... bet teiskim ja uzturu jau sacensibu formu kaut LV cempja limeni (nu tadu lai nepaliktu pedejais) tad kimija jau iet salidzinosi lielas naudaas... 100+ eur menesii ... pasaules limeni tie jau var sasniegt cik lasits un dzirdets pat 1 000 eur menesii .... pasaules top 15-20 tie jau bus paris tusktosi menesi ka likts

cik tad tie suplementi maksaa.. ja lieto tiaki pasu pamatu - proteinu+kreatinu+ vitaminus + zivju elju + bulkinga geineri vai zavesanas faze tauku dedzinataju... ar 100 eur menesi vajadzetu pietikt.... protams te ir stiepjams temats - viens proteinu lietos 2-3x diena , bet cits teiskim tiaki pec treninja kas butu katru otro dienu...

par sacensibaam - spekaviros vel jaa... bet teiksim svarcelsanaa to vius kontrolee - nem uz parbaudeem... ja atklaj - diskvalificee un dazas federacijas pat papildus diskabelim pieskir lielus naudas sodus un atnem titulus ari atpakalejosa datumaa.... proatms ka vienmer atradisies tadi kas lietos bet te vismaz tam lietotajam nav tik drosi un prporcionali to nav tik liels ipatsvars ....
22.06.2014 14:28 |

Reitings 398
salidzinosi lielas naudaas... 100+ eur menesii

Moš man arī jāsak lietot ja 100 eur skaitās liela nauda. :D Tu mani ieintriģēji.

par sacensibaam - spekaviros vel jaa... bet teiksim svarcelsanaa to vius kontrolee - nem uz parbaudeem... ja atklaj - diskvalificee un dazas federacijas pat papildus diskabelim pieskir lielus naudas sodus un atnem titulus ari atpakalejosa datumaa.... proatms ka vienmer atradisies tadi kas lietos bet te vismaz tam lietotajam nav tik drosi un prporcionali to nav tik liels ipatsvars ....

Bet ir tak preperāti kas vienā dienā iziet un var močīt līdz pārbaudes dienai? Vismaz esmu dzirdējis par to video kur profi stāsta, ka tās pārbaudes nekam nederot. Nevar būt ka pasaules rekordi iet uz augšu un naturāļi parspēj ķīmiķus.
22.06.2014 14:36 |

10 gadi
Reitings 4443
turklat velviens fakts - kimiikotajiem olbaltumvirelas ir jaed vel vairak neka parastam naturalim (dazi gan saka ka ta nav bet prakse rada ka gandriz visi gan ta dara).... un tiesi olbaltumvielas uztura ir visdargakaas...
22.06.2014 14:36 |

10 gadi
Reitings 4443
nabags
100+ biaj doamts ka cipars virs 100.... ka aju teicu te jaskatas cik augstu formu uzturi... jo lielaks busi jo vairak vajadzees.... nem vera ka ar tiem 100-300 eur kimijai viss nebeidazs - ir ari daudz olbaltumvielas ikdiena jauznem kas ari maksas savus 200-300 eur partikai vien... vel jau svaru zales abonoments savi 30-40 eur... daliba sacensibas ari nav leta - pedeajis lv cempis bija ja nemaldos 27 eur dalibas maksa .. vel ari cels uz sacensibaam utt.... sasme eto visu kopa un tad izdari secinajumus.... fakts ka tads - reali to atlauties var retais.. un sis bus tikai LV limenis....

ja ir tadi preperati kas nomac kimijas atklasanas iespejas... bet redz nav tik vienkarsi... tevi uz parbaudi var panemt netiaki sacensibu laikaa... bet var ari atbraukt jebkura dienaa pie tevis ciemos un uzreiz panemt provi... tu nekad nevari zinat kad var atbraukt ... protams zema ranga sacensibas ta nav plasi lietota prakse bet lielajas gan
22.06.2014 14:42 |

Reitings 398
Nu bodybuilding formu man nevajag, tādu physique līmeņa. Man laikam bišk jāparskata savs budžets, jo man jau tagad iziet 200+ eur pārtikai.
Nav lēta - 27 eur. Jā OK.
Pēc tā ko tu te uzrakstīji, ir daudz dārgāki hobiji.
22.06.2014 14:50 |

10 gadi
Reitings 4443
protams ka ir ari dargaki hobiji.... personigi es jau izsenis kad naca apskaidriba kas ir kas saja sporta veidaa sapratu ka kulturists kaut LV limeni nebushu un negribu but ..... negribu tadel jo neuzskatu ka tas ir ta verts lai katru menesi sportam un partikai vien nolikt 500-700 eur (ja vel jamaksa dzivokla rekini, auto, un citi privati izdevumi)... un sadzivot ar hormonu svarstibam organismaa un citiem blakusefektiem kas radusies no kimijas klatbutnes..... zinot ari ka apetite tiaki augs - formu vajadzes aizvien lielaku un lielaku kas attiecigi izmkasas aizvien dargaak un dargaak...

nu man uz saviem 104-106 kg masas iziet 135-150 eur partikai + 40 eur suplementiem... bet nu visu partiku edu tikai majas gatavotu.... loti reti eju est uz kadu kafe vai eestuvi.. suplementus perku no saviem galiem - ne veikala .. attiecigi ieekonomeju veikala uzcenojumu
22.06.2014 15:03 |

10 gadi
Reitings 4443
domaju si kimijas tema jabeidz jo nav ko piegruzot topiku kas ir par pilniba citu teemu
22.06.2014 15:04 |

Reitings 110
Tā lūk, jau ir pagājuši 8 mēneši, bet es tā arī neesmu neko uzsākusi darīt. Protams, ka kaunējos par to, bet neko padarīt ar sevi nevaru..(t) Pirms nedēļām 2 sāku pareizi ēst, bet nevaru piespiest sevi sportot. Visu laiku mūžīgās atrunas..
Varbūt kāda joprojām vēlas iet uz sporta zāli, vai arī vienkārši iziet ārā paskriet? Tiešām vienai negribās.

Ķengarags, Centrs.
06.02.2015 17:24 |

Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Izskataas, ka paarvaacies arii.

Nu cik tad resna esi? Cik gara?
06.02.2015 17:27 |

Reitings 110
Neesmu pārvākusies, vairākas mājvietas.
Esmu 75kg, 155cm :D
06.02.2015 18:46 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Nopeerc suni, veelams Haskiju. Buus, ar ko skriet, skriet vajadzees daudz un ilgi, un turklaat katru dienu :D

P.S. Paarstaaj riit. Tauki nerodas fotosinteezes rezultaataa, bet gan no riishanas. Ir slimiibas un medikamenti, kas pastiprinaati piesaista organismam uudeni, tachu ne jau 30 kilogramus. Jaa, turklaat nesportiskai, ar smalkiem kauliem meitenei uz 155 normaals svars nav 55 kg, bet gan krietni mazaak, 45-47 es teiktu.

Un motivaacija vai nu ir vai nu nav, draudzene Tev taadu nesniegs, bij man viena druzhka, kura gaaja man liidzi skriet, kad vasaraa uz meenesi ierados LV (es, lai nosistu laiku, shii, lai nomestu svaru), vienu apli stadionaa noskreeja, peec tam otro nogaaja, peec tam saaka iideet, ka smagi, kad shii bij atpuutusies un es peec saviem standarta 10 km vingroju, vinja turpinaaja iideet, cik nu ilgi te var njemties, ka gana un ka jaaiet maajaas. Nu un ko vinjai mana kompaanija deva? Neko. Bet visu laiku pasniedza to taa, ka svaru nomest gribot, bet neesot ar ko kopaa sportot utt/u.tml Turklaat peec 3-4 vakariem vinjai uzradaas aizbildinaajumi, ka nogurusi, nav laika utt.

Ja Tev taa motivaacija buutu, jau sen buutu aizgaajusi uz zaali, samekleejusi internetaa (ja treneri nevari atljauties) sev atbilstoshu programmu utt. Pieaudzis cilveeks nav nevienam aiz rocinjas jaaved. Un taas fitnesa meitenes, pat, ja vinjas uz kaadu skataas, tad taas noteikti nav resniites,uz ko vinja sskataas, bet gan kaads simpaatisks viirietis. Atslaabsti.
06.02.2015 19:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits