Un vispār es nesaprotu, kāds te sakars ar ēšanu? Meitene taču konkrēti prasīja par sportošanu. Cilvēks ir saņēmies sportot, bet nē..Tagad sāks audzināt, ka sportot nav vērts, ja ēd nepareizi. Ai, nu kāda, kaban, Tev daļa?
raccoon
manispec jau var sportot un est ka velas.. bet pati pectam bus nelaimiga ka sporto bet rezultata nav.. lieta tada ka loti liela dalja iesaceji vispar nemaz nezin uztura noziimi pie siem merkiem.. un ne velti tadel ari pieminu uzturu... ar ko butiba ir ari jasaak... starpcitu uztura neieveroshana ir vispopularaka iesaceju kluuda
kaban, viņa prasīja, kā svaru nomest???
Viņa konkrēti pateica, ka meklē meiteni, ar kuru iet kopā uz zāli. Un domāju, ka pat ezim skaidrs, ka visa pamatā ir pareizs uzturs. Ameriku neatklāji.
raccoon
izlasi ludzu topika ievadu ... meitenei merkis nomest svaru...
tu jau avri domat ka visiemskaidrs bet mana atkalati sakot 9 gadu pieredze ar cilvekiem saaj jomaa rada gluzi preteejo... ka aju mienju uztura neieveroshana vai ta nepareiza ieveroshana ir vispopularaka iesaceju kluuda... ~80% iesaceji uzturu neievero vai tiaki doma ka to ievero pareizi
S80
vienkarsi vius pec kartas piegriest ari gluzi nebus tas veseligaakis variants jo ta piegriez ari vitali svarigas uzturvielas.. piemeram labas taukskabes, olbaltumviuelas
Ūuu... man gan interesētu kabans atklāsmes par uzturu :) (un arī autore minēja, ka jānomet 15-20 kg, tātad - ja reiz to nevarēs tikai ar zāles apmeklēšanu, būs tikai noderīgi) :)
raccoon tu bez iemesla tagad strīdies ar kabans. Meitene pati diskusiju uzsāka ar to, ka grib nomest svaru un kabans pilnīgi pareizi iesaka, ko meitenei darīt. Es savos 15 gados, kad gāju uz sporta zāli ēdu kā negausīga cūka un tad raudāju spilvenā, jo taču tik smagi trenējos, bet svars stāvēja kā iemiets. Protams, tas nav gluži pa tēmu (viņa meklē meiteni ar ko iet kopā), bet ieteikums ir ļoti labs.
S80
vienkarsi vius pec kartas piegriest ari gluzi nebus tas veseligaakis variants jo ta piegriez ari vitali svarigas uzturvielas.. piemeram labas taukskabes, olbaltumviuelas
Kur es rakstīju par visa piegriešanu? Es esmu redzējusi brīnišķīgus raidījumus par svara nomešanu, kur piedaļas profiņi, nerunāju es nekādas muļķības.
DaYa
saja pasa foruma sadalaa topikos biski zemak ir mani rezumee par daudzko saja sporta veidaa... ka ari ja interese sikakka vari rakstit privati - skatishu ko un ka varu palidzeet
S80
poiedoshanu... taka nemineji ko tiesi taisies piegriest... tadel labak piemetinaaju savu... inerce - jo sada tipa forumos reti kurs izprot kas isti ir piegriesana.. 95% tas saistas ar samazinat VISU ....badoties
nabags
bodybuildinga nepiedalos un nepiedalisos - galvenokart steroidu izplatibas deelj - attiecigi ari loti dargs prieks.... ja nelieto kimiju nekur neizsitisies - ipasi tas atiecas uz bodybuildingu..... bet esu piedalijies vairakas spekaviru sacensibaas, svarcelsanassacensibaas un savlaik junioru gados esu bijis valsts limena vieglatlets (ir medalas ari no lv cempjiem)... butiba ar sportu uz TU esu kops agras berniibas...
redz paarsyeim cilvekiem ta vertesana vizualaja ir biezi vien gauzam acgana .. teiksim bus uz skatuves naturalis kurs sasniedzis savu genetisko max un blakus smags kimikis kurs trenejies bus tikpat pareizi un ilgi bet skataa tas naturalis salidzinajuma ar otru bus tads ka domas ka naturalis nu gan svaki kacajies... daudziem ir stereotups ka max robeza ir tadi kas kapj uz skatuves un redzami pa tv mr olympia... naturalis kaut pie genetiska max slieksna ejot pa ielu dzemperi gruiti pat bus pateikt ka vins vispar kacaa