Lietas ko esam sadarijusas dzeruma.:)

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Nu padalaties ko stulbu, apkaunojosu esam sastradajusas! :)

Gan jau katrai iir kaut kas ar ko padalities.
21.06.2014 20:13 |

Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
Pagājušajos Jāņos tā neforši izgāja:

Bijām ar draugiem izbraukuši svinēties vienā no lielajiem pasākumiem. Kad jau noklausīti vairāki koncerti un kārtīgi padejots, kā arī iedzerts, devāmies uz savu apmešanās vietu. Turpinājām ar rumu. Tad jau agri no rīta viens no kompānijas puišiem ieradās ar kkur nospertu šampi. Pati nesaprotu, kā viņš nokļuva pie manis, bet es izdzēru visu pudeli viena. Un tā kā man ļoti garšo gurķi, tad savam burbuļūdenim klāt piekodu tos. Tā kā noreibusi biju pamatīgi, drīz vien uz sava krēsla iemigu ar visu savu nelaimīgo gurķi mutē.

No rīta attapos teltī ar pamatīgi sāpošu galvu.

Šis ir lkm visapkaunojošākais gadījums, jo nez vai es kādreiz vēl piekostu gurķi pie šampanieša.
22.06.2014 21:34 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
Izlaiduma afterparty sadzēros ļoti, gāju apakšveļā daugavā slīcināties, pirtī taisīju striptīzu.
Diezgan bieži dzērumā aizmiegu uz kādu laiku toaletē vai vannasistabā.
Reiz tik ļoti gribējās čurāt,iečurāju glāzē un atstāju uz galda,paldies Dievam,neviens neizdzēra :D
Iegāju ar diviem puišiem,kas ar mani kopā dzēra ..vīriešu toaletē un urinēju pisuārā.

Ak paldies,ka tie gadi ir cauri,nu man ir 20 un es neciešu alkoholu,un pat Līgo nesvinu :D
22.06.2014 23:02 |

Reitings 844
Reģ: 11.08.2011
Ballītē pirtī piedzēros un pēc tam kādu stundu nosēdēju nereāli aukstā baseinā, jo es iztēlojos, ka esmu nāriņa. Pēc tam, kad jau biju laukā, izdomāju 2x pēc kārtas pilnā balsī nodziedāt Titānika dziesmu. Lieki teikt, ka balss man nav dota un tās bija šausmas. Pēc tam ar draudzi peldkostīmā un basām kājām izgājām laukā un gājām pa ceļu, meklējot Ceļa galu, jo sākām runāt par to filmu. :D

Citu reizi draudzeni, ejot mājās no kluba, paņēmām no zemes koka zarus, skrējām pa ielu un izlikāmies, ka esam burvji no Harija Poteraun cīnāmies ar saviem zižļiem.
22.06.2014 23:20 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Es kaut kā vienmēr esmu zinājusi mēru. Pat ja iedzeru vairāk, nekad neko tādu nesastrādāju. Citreiz gadās runāt kādas muļķības, bet tas vairāk apzināti, lai izraisītu jautrību. Vienu reizi ar vienu čali pilnā nopietnībā gajām ābelēs potēt desiņas. Paņēmam zāģi, nazi, kaut kur atradām skoču un desiņas, jo tur aizgāja kaut kāda murgaina saruna par naftu un briežiem no Krievijas, kurus mums obligāti vajag Latvijā.
Lieki teikt, ka mājas saimnieks mums visu to atņēma, bet mēs jau tikai tā, jokojot. :D

Nekad neesmu laidusi ne ar vienu svešu čali, lai gan ir bijušas daudzas izdevības. Bijušajiem nezvanu un nerakstu. :D
22.06.2014 23:30 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Taapat kaa visaam ,man ir gaajis dazreiz raibi peec balliiteem-maaciiba ir bijusi,taapeec loti uzmanos ar to "daudz"!
Mazliet smiekliigs bija gadijums ar sampaaniesa dzersanu peedeja braucienaa uz Latviju.Vienu reizi biju "emociju uzpluudaa" iedzeerusi par daudz-naakosaa dienaa guleeju maajaas "kaa liikis", un mamma ta mieriigi teica-parasti visi alkoholiki otraa dienaa dzerot daudz piena!Veel tagad man ta gribaas smieties par mammas teikto:DTas vaards "alkoholiki" man veel skan ausiis:D
Piens noteikti paliidzeeja:)
22.06.2014 23:33 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Klasika: vemšana, krišana virsū apsargam, mantu zaudēšanam sirds izkratīšana

Iekrītu ezerā, kad mēģināju palīdzēt tikpat dzērušam džekam nomazgāt rokas tajā. Krišanas laikā pamānījos pazaudēt zelta auskaru, bet pilnīgā tumsā izdevies to atrast, jo tur bija neliela koka tauva un auskars nokrita uz tās, nevis ezerā. Pilnīgi nereāli!

Esmu aizgājusi no kluba kopā ar visu glāzi, vēlāk to atstājot kaut kādā parkā.
22.06.2014 23:50 |

Reitings 2957
16 gadu vecumā pēc sava pirmā kluba apmeklējuma no Kabatas iznācu rāpus un pie takša nokritu uz sejas uz asfalta.ouč
22.06.2014 23:52 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
voi, daudz. :D
Entos gadus atpakaļ Jāņos tā piedzēros,ka mani veda uz upi peldināt,lai atjēdzos. Pa ceļam pazaudēju vienu kurpi,uzskrēju virsū policijai,kur ejot garām tēloju,ka esmu galīgi skaidrā,laigan taisni vispār nevarēju nojiet :D
Esmu nobloķējusi šausmīg daudz reizes pin kodu,jo ar aižmiegtu vienu aci mēģinu ievadīt. :D
Dejoju visur ,kur pagadās. Vienreiz savā reibumā iegājām mazā nakts veiklā,kur skanēja baigi labā mūzika,un sāku dejot
22.06.2014 23:58 |

Reitings 102
Reģ: 02.01.2013
Esmu piedzērusies tikai vienreiz,un to vienu pašu reizi ar draudzene izdomājām tēlot govis ballītes vidū - vnk nometāmies četrrāpus un rāpojām apkārt skaļi maujot - mūūūū! Ir ziņas,ka govis tēlojām minūtes 20,tad sekoja zirgi,cūkas un vēl visādi dzīvnieki..
23.06.2014 00:04 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Vienu reizi ar vienu čali pilnā nopietnībā gajām ābelēs potēt desiņas.

Haha, līdz kam tikai cilvēks reibumā neaizdomājas.
Plašākas publikas(vairāk kā tikai es un draugs) priekšā kaut ko tizlu esmu izdarījusi tikai vienu reizi. Tā bija pirmā un pēdējā reize, kad tā piedzēros.
No tā un vēl daudzām reizēm, kad esmu vāķījusi citus alkohola upurus un vienkārši noskatījusies uz dzērušiem cilvēkiem, publiski cenšos nedzert vispār, vai dzert ļoti minimāli.
23.06.2014 00:06 |

Reitings 382
Reģ: 25.11.2010
Citu reizi draudzeni, ejot mājās no kluba, paņēmām no zemes koka zarus, skrējām pa ielu un izlikāmies, ka esam burvji no Harija Poteraun cīnāmies ar saviem zižļiem.

Mēs ar draudzeni esam darījušas kaut ko identisku, tikai bijām pilnīgi skaidrā :D
23.06.2014 00:07 |

Reitings 583
Reģ: 29.01.2009
Mani izgājieni nestāv blakus jūsu. Trakākais-stulbākais, ko izdarīju bija tas, ka vienkārši aizgāju prom no viesībām. Viss norisinājās lauku mājā, nomaļā vietā. Izlēmu, ka draugs neizrāda pietiekami daudz uzmanības, tātad esmu tur lieka. Tā nu es naktī gāju, kur acis rāda.
23.06.2014 00:08 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Es vienreiz uzprasījos uz apskāvienu policistam. Dabūju arī :D
23.06.2014 00:09 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Vispār, ja atsaucas uz meksikankas atrasto auskaru, cik reižu ir paveicies, kad principā varēja notikt kas tiešām šausmīgs. Skriešana pa krauju un lekšana pusaizsalušā ezerā no laipas pēc pirts, iešana vienai mājās rīta miglā pa lielceļu, nepazīstamu puišu aicināšana pie sevis mājās (mēs divas, viņi beigās tur sabrauca vismaz padsmit) utt. Bet no vienas puses- jā, forši, ka ir ko atcerēties, beidzās viss labi, tagad šermuļi skrien. Bet toreiz tas nepavisam nelikās traki, bet tā pašsaprotami:D
23.06.2014 00:15 |

Reitings 434
Reģ: 19.06.2014
Trakākais-stulbākais, ko izdarīju bija tas, ka vienkārši aizgāju prom no viesībām.

kad man bija kādi gadi 11, vecvecākiem bija 60 gadu kāzu jubileja. visi sēdējām pie lielā galda viesu namā, viesi aptuveni piecdesmit cilvēki. vecākajam brālim tolaik bija tikko palicis 21 (toreiz bija tā, ka alkoholu nopirkt varēja no 18, bet lietot no 21, ja neko nejaucu) un viņš varēja oficiāli lietot alkoholu. tā nu viņš bija iedzēris par daudz jau pirms sēšanās pie galda un vēl uzkodas uzēdis. tad galda galā piecēlās omes māsa un sāka tostu, runāja kādas 3 minūtes un mans brālis vienkārši runas laikā piecēlās (ar lielu troksni atbīdīja krēslu), aizstreipuļoja līdz stūrī stāvošajai miskastei un izvēma visu savu kunģa saturu. tas tik bija skats, viesību vidū. es ar dvīņubrāli sākam ņirgt nenormāli, kā neaptēsti :D ome joprojām brālim šito piemin, brālis kaunās katru reizi un nosarkst :D
23.06.2014 00:17 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
+
Pēdējā laikā esmu ievērojusi,ka vienkārši ballītes vidū saprotu,ka daudz jautrāk būs man ballēt vienai un tad nu es kaut kur bliežu tālāk vai nevienu nebrīdinot uz mājām, lai ēstu/dziedātu karoki vai vēl sazin ko. :D
23.06.2014 00:20 |

Reitings 434
Reģ: 19.06.2014
karinjo - jā, es arī dažreiz aizdomājos par tādām lietām. tik daudzas reizes alkohola ietekmē esmu bijusi uz robežas ar nonākšanu slimnīcā vai pat vēl trakāk..
23.06.2014 00:22 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
ā,es vēl esmu ziemā pēkšņi iedomājusies,ka man jāsastrīdās ar puisi,un kad to esmu veiksmīgi izdarijusi,esmu skrējusi ar zeķēm ārā salā -20 grādos prom uz mājām. Aizskŗeju l'\idz tuvākajam pagriezienam un nācu atpakaļ,ko sapratu,ka ir pārāk auksts,un izlokos tākā nekas nebūtu bijis. :D
23.06.2014 00:24 |

Reitings 2957
es ar dzērumā esmu kur metusies iet ,skriet,viena, tā man ir nācies atrast daudz piedzīvojumu,satiku vienu puisi,ar ko nostaigājām visu nakti pa ciematu.
Vienā lielā tusiņā,puiši satika nepazīstamus puišus uz ielas un uzaicināja ciemos,beigās dzīvoklī bij minimums 25 puiši un es viena meitene, bet es lielāko daļu esmu bijusi puišu starpā vienīgā meitene :D
23.06.2014 00:26 |

Reitings 583
Reģ: 29.01.2009
Turpinot manu stāstu - draugs sāka mani meklēt, nezinu kā viņam tas izdevās, ņemot vērā, ka bija nakts, bet tā mēs strīdoties gājām gar šosejas malu līdz pat mājām. Tur varēja būt kādi 7 km.
23.06.2014 00:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits