Lietas ko esam sadarijusas dzeruma.:)

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Nu padalaties ko stulbu, apkaunojosu esam sastradajusas! :)

Gan jau katrai iir kaut kas ar ko padalities.
21.06.2014 20:13 |

Reitings 335
Reģ: 05.01.2014
Vienā bārā Rīgā aizrāvos ar biljarda partiju. Nenovērtēju savu spēku un ka bliezu pa bumbiņu tā ielidoja lampā, tā protams beigta, bet ar to viss nebeidzās - bāram izsita ''korķus'' un uz brīdi visiem nācās padzīvot tumsā :D
22.06.2014 13:15 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Pārsmējos par dažiem stāstiem. Vēl! :D

Par savu pieredzi paklusēšu. Savu dzeršanas mēru ļoti labi apzinos un māku nepiedzerties, bet to iemācījos tikai kādos 19 gados, līdz tam visādi piedzīvojumi ir gadījušies... :D
22.06.2014 13:24 |

Reitings 1147
Reģ: 29.01.2009
Oijj..visadu gadijumu daudz :D :D

Sava 18 dzimene taa pielikos :D Gajam ar labu draugu no pilngadibas balles un iekritam gravi :D ta nogulejam kadas 20min,kamer atjedzos,ka jarapjas ara no gravja un jaiet majas :D

Vel pilseta ar masicu sadzeramies pie manas masas dzivokli,tad bija jaiet uz autobusu-braukt majas. Ara ziema-viss leduu un slidens :D Karoce masica nolikas garslaukus un nevareja piecelties,es protams,ka no smiekliem ar nevareju palidzet,pilnigi njirdzu ,ka vaks :D un ta vinja man gazas no kajam kadas reizes 3 :D

Esmu kluba noslukusi uz dirsas pa trepem :D Tads kauns bija :D

Atceros ,ka savu puisi vilku dejot ,nu vinjs sedeja a es vinu aiz rokas ravu un pati nolikos uz muguras..:D
22.06.2014 13:34 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
model, brrriesmas :D :D :D
22.06.2014 13:41 |

Reitings 1147
Persephon ir,ir briesmas :D kauuuuns! :D
22.06.2014 13:45 |

Reitings 163
Reģ: 25.02.2014
Nu ka jau citiem, bučojos pa krūmiem zaļuumballes. :D
pievēmu draudzenei toleti un teicu ka man rasols izbira no šķivja. :D nezinu, man jau pašai smiekli nāk. jaunība kā nekā :d kad tad vēl patrakos, ja ne tagad :D
22.06.2014 13:45 |

Reitings 10987
es klubinaa vemu kad biju 19 gadus veca, domaju pa smuko tiesi poda un novemu pusi sienas , atri aizbegu!
22.06.2014 13:52 |

Reitings 1246
Reģ: 21.05.2014
Lūpu krāsas vietā uz lūpām bagātīgā kārtā uzķellēju skropstu tušu.

Kameru priekšā darīju TO! (man bija 14. Sākumā bijām nolīduši vietā, kur neviens neredz, bet pēc tam uzradās cilvēki ar telefoniem, ir gan bildes, gan video. Nožēloju vēl tagad! Fu*k!!)

Tā kā man patika dzert vienai es reiz sāku rāpties priedēs /haha :D/ pienāca cilvēki, prasija vai viss okey, es taa nobijos, ka no taam priediitem nokritu un noripju lejaa pa kalniņu, taa tur garaamgājeeju uzradaas arvien vairaak, jo centos visiem parādiit kaa protu ràpelēties pa priediiteem. Cilvēki jau gribēja saukt ātros, domāja, ka esmu galīgi kko sanarkojusoes, izskrēja no mājas mans draugs un es aizskrēju prom, jo uz slimnīcu negribējaas un bija pamatiigs kauns, ka draugs daļu no manas "izrādes" redzeeja. (tik aatri nekad nebiju skreejusi) :D

Tas protams ir apkaunojoši, bet piedzēros ziemā, izvārtiijos pa bomžu un suņu izkārniijumiem un vēl pati apčurājos, tad taadā paskatā 5km vilkos uz mājām, jo autobusā tādai slapjai, netiirai kāpt negribējās, tomēr cilveeku apkaart bija diezgan daudz, tkaa cereet, ka to neviens neredzeeja buutu muļķīgi.

Sadzēros bonapartu, lēcu pāri žogam, izplēsu biksēs miiiilzīgu caurumu, taa ka pakaļa plika. Fail!

Iedzēru izdomāju uzpīpēt, aizdedzināju bikses, rēta uz kājas veel ir, tomēr ir daudz mazaaka kā izdegušais caurums biksees. Labi ka taa.

Iedzēru, man nebija šķiltavas, prasiiju uguni, paarliecos paari šķiltavaam, un peekshnji deg acs. Aaaarghh WTF?!? centos nodzēst, sanāca, aizmirsu...
No riita pamodos ar sāpošu aci, acu kosmētika pa visu vaigu. Liels pārstwigums man bija briidi, kad sapratu, ka man vairs nav skropstas, labi, ka tad vel bija vasaras briivlaiki, tad ne dienu nevilkos no maajas arraa, jaaatziist, ka ta bija sliktakaa vasara ever.
22.06.2014 13:54 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
oii, kas tik nav noticis :D

Atceros, vienreiz dzērām ar draugiem, kojās, es biju tā, kas visu vakaru teicu - nē, šovakar nedzeršu utt, bet pēc tam draugi stāstīja - uz pusstundu kkur biju pazudusi (iekšā kojās), nevienam nebija ne jausmas, kur, pati arī neatceros, bet atgriezos galīgi piedzērusies, acīmredzot biju paciemojusies kādāas citās istabiņās :D

Protams, kad esmu pālī, kļūstu ļoti runātīga, atklāta, ir reizes, kad to izmantoju, lai no čaļiem dabūtu info :D Bija gadījums, kad gan es, gan mans sarunu biedrs bijām diezgan iedzēruši, es viņam sirdi tāāā kratīju, bet piekodināju, lai nevienam tālāk to nestāstu, sāvādāk nāktos man viņu nogalināt :d Man jau šķiet, ka viņš pakalusīja :D

Daudz jautra noticis un vēl notiks (l)
22.06.2014 13:54 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Atcerējos vēl ko.
Ar draugiem pa pālim vienam džekam, kas jau gulēja, apzīmējām muguru ar zobu pastu. Ak nabadziņš, kā no rīta berza visu nost, jo zobu pasta bija ieēdusies mugurā un nevarēja notīrīt. Tad tajā pašā dienā to pašu puisi pieteicām "Precamies?!?", vismaz mēģinājām, īsti neatceros, vai patiešām izdevās. :D
22.06.2014 13:57 |

10 gadi
Reitings 3675
Ir bijis arī tā, ka no rīta daži kadri ir acu priekšā, vienreiz tikai no rīta saliku kopā, ka biju bučojusies ar vienu puisi, kas man galīgi nepatika kā vīrietis, bet bijām (esam) labi draugi :D Un vēl pie tam kā - gaitenī, daudzu cilvēku priekšā, ir arī bildes :D

Bet nu manus izgājienus nevar salīdzināt ar manu draudzeņu piedzīvojumiem, ir gan seksa video, ir arī kādai gadījies plikai pamosties istabā, kur pēc tam ieveļas 20 čaļi un tas tiek nofočēts utt. protams, tas ir traki, bet pēc gadiem 10 tās būs atmiņas, un ne tās sliktākās (l)
22.06.2014 13:58 |

Reitings 803
Reģ: 16.11.2010
Tiik labi stāsti , kūka ar apēsta ar svecītēm,jēlas olas, lēciens mistkastē, un glābējs trenuškās :DD

Nelepojos,ar reizēm kad par daudz izdzerts.. esmu izdomājusi, ka visiem nakot mājās no kluba jāgulās krustojuma vidū un jāskatās zvaigznes, mā uz ielas laikam labāk redzamas nekā no gājēju ietves :D

tad vēl piedzērusies pirms ballīte sākusies, palicis slikti ar izrieošajām sekām kur nevajag, draugi savāca, es citā istabā pagulēju, tad pamodos,ka arī citi bija sasnieguši manu kondīciju un devāmies uz Vecrīgu :D
22.06.2014 13:58 |

10 gadi
Reitings 3675
Bieži sanāk, ka ballītēs no čaļiem aizņemos džemperus, vnk pieeju pie skapja, izvēlos, un diemžēl pa reizei tos sanāk apvemt :D Bet neko, izmazgāju un nesu atpakaļ, viņiem nav ne jausmas :D
22.06.2014 14:01 |

Reitings 678
Reģ: 29.01.2014
Ir bijis tā, ka man bija kādi 15 gadi un, lai būtu iereibušas ar draudzeni pietika ar vienu vīna un šampanieša glāzi, tad nu izdomājām aiziet pie viņas, es tur sāku tēlot kaut kādu klaunu viņas vecāku priekšā, nu tiešām klaunu, speciāli ķēmojos, tad vēl visu viņas sētu izskrēju, kaut ko dziedāju, utt. :D un tad es sāku stāstīt cik dzīve ir laba un metu ārā visādas gudrības :D ajj, jums tie stāstiņi gan smieklīgi :D
22.06.2014 14:11 |

Reitings 2230
Aizgājām ar draugu uz restorānu (draudzenes puisim pieder), viss pa smuko- vakariņas superīgas utt. Un tad tas draudzenes puisis izdomāja mums uzsaukt kaut kādu nenormāli labo vīnu un teica, ka jāizdzer visa pudele, ja nē apvainosies :D Nē nu ok, vīns superlabs, vēl dzīvā mūzika aiz muguras.. Nosēdējām visi līdz jāvācas prom, pienāk pie mums puisis, kurš spelēja ģitāru uz skatuves un sāk runāties, jo redz, ka šefs ar ar mums visu laiku runājas. Un prasa manam draugam -"So, what are you doing?" Mes kaut kā abi sasmējušies un es automātiski atbildēju "- Me". Nabags tā apstulba..
22.06.2014 14:11 |

Reitings 678
Reģ: 29.01.2014
Ā, vēl viens gadījums, mums bija tāda kā nometne, katram sava istabiņa, mēs ar draudzenēm iedzērām, katra gāja uz savu istabiņu, es izdomāju, ka aiziešu pie viena puiša, kurš man patika, tad nu tā, iegāzos viņa istabiņā, viņš tur stāv un es viņam ap kaklu un sāku viņu skūpstīt! Tāds kauns! Es tā arī tur paliku viņa, viņš gulēja uz zemes. :D turklāt man nebija ne makeup, nekā, briesmīgi izskatījos. :D šis laikam ir tas gadījums, no kura man visvairāk kauns :D
22.06.2014 14:16 |

Reitings 398
Reģ: 12.05.2014
Bļin, tik slimas lietas te sarakstītas un vēl uzskata ka tas ir kkas labs un jautrs. Novēlu lai neviena jums nekad neatrastu vīrieti kas jūs un jūsu bērnus mīlētu un sargātu, tādas sievietes, ja vispār tā var nosaukt, tādām laikam ir cits apzīmējums, to nav pelnījušas.
22.06.2014 14:17 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
nabags, Tev arī jauku dienu! (l)
22.06.2014 14:17 |

Reitings 1152
Reģ: 01.04.2014
Kameru priekšā darīju TO! (man bija 14. Sākumā bijām nolīduši vietā, kur neviens neredz, bet pēc tam uzradās cilvēki ar telefoniem, ir gan bildes, gan video.

Ak dievs. :|

Bet cik interesanti, par mani dažās diskusijās šausminās tā, ka sajūtos kā pēdējā pīpmane-dzērāja-kas tik vēl ne, lai gan tā nav, bet kas te atklājas... :D :D

Man gan nav ko palepoties ar tādiem stāstiņiem, vienīgo reizi kad piedzēros ar draudzeni vervelēju galīgākos murgus un skraidīju pa māju, pilnā skaļumā dziedot mēģināju atdarināt Čaikovska uvertīras. Beigās palika slikti un vienkārši atlūzu.
22.06.2014 14:19 |

Reitings 10987
nabags, neuztrausies turpini but nabags:)
22.06.2014 14:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits