Lūpu krāsas vietā uz lūpām bagātīgā kārtā uzķellēju skropstu tušu.
Kameru priekšā darīju TO! (man bija 14. Sākumā bijām nolīduši vietā, kur neviens neredz, bet pēc tam uzradās cilvēki ar telefoniem, ir gan bildes, gan video. Nožēloju vēl tagad! Fu*k!!)
Tā kā man patika dzert vienai es reiz sāku rāpties priedēs /haha :D/ pienāca cilvēki, prasija vai viss okey, es taa nobijos, ka no taam priediitem nokritu un noripju lejaa pa kalniņu, taa tur garaamgājeeju uzradaas arvien vairaak, jo centos visiem parādiit kaa protu ràpelēties pa priediiteem. Cilvēki jau gribēja saukt ātros, domāja, ka esmu galīgi kko sanarkojusoes, izskrēja no mājas mans draugs un es aizskrēju prom, jo uz slimnīcu negribējaas un bija pamatiigs kauns, ka draugs daļu no manas "izrādes" redzeeja. (tik aatri nekad nebiju skreejusi) :D
Tas protams ir apkaunojoši, bet piedzēros ziemā, izvārtiijos pa bomžu un suņu izkārniijumiem un vēl pati apčurājos, tad taadā paskatā 5km vilkos uz mājām, jo autobusā tādai slapjai, netiirai kāpt negribējās, tomēr cilveeku apkaart bija diezgan daudz, tkaa cereet, ka to neviens neredzeeja buutu muļķīgi.
Sadzēros bonapartu, lēcu pāri žogam, izplēsu biksēs miiiilzīgu caurumu, taa ka pakaļa plika. Fail!
Iedzēru izdomāju uzpīpēt, aizdedzināju bikses, rēta uz kājas veel ir, tomēr ir daudz mazaaka kā izdegušais caurums biksees. Labi ka taa.
Iedzēru, man nebija šķiltavas, prasiiju uguni, paarliecos paari šķiltavaam, un peekshnji deg acs. Aaaarghh WTF?!? centos nodzēst, sanāca, aizmirsu...
No riita pamodos ar sāpošu aci, acu kosmētika pa visu vaigu. Liels pārstwigums man bija briidi, kad sapratu, ka man vairs nav skropstas, labi, ka tad vel bija vasaras briivlaiki, tad ne dienu nevilkos no maajas arraa, jaaatziist, ka ta bija sliktakaa vasara ever.