DarkNessīte.
Zinu kā tas ir kad ko gribas mainīt :) Es muļķīte nogriezu matus, nokrāsoju, tagad bik "sadirsti"mati, neziskatas vairs tik slikti kā agrāk, bet... jaa..
Velc nevis tāpēc lai izskatitos labi bet tā lai tu justos labi...
Es daudz sportoju, tāpēc bieži velku ērtu, mīksu sporta tērpu - vienalga, braucot ar riteni, skrienot, ejot pie stieņiem, spelejot volejbolu...
Tā pat brīvajā laikā nebaidos rīgas centrā staigāt ar labu draugu lielajam mikstajam sporta jakam un sortam un hipigajam cepurem... :D nedomājot ko domā citi, man ir ērti!
Bet tad kad gribas vai tad kad eju uz kadiem pasakumiem, tad velku ko gaumigu un graciozaku - pieguļoašas vai kartigas kleitas, baltas bikses, melnu pogājamu bluziti u.tt.
Tāpēc jā, mainu vislik savu stilu ikdiena- ka jutos tā ģērbojos... aizņemos drēbes ne tik daudz kā no savam draudzenem, vairak no labiem draugiem, nesen vienam adevu cepuri, nesen citam adevu jaku pec atputas ar teltim un tagad emsu uz paris dienam nociepusi foršu piekariņu - klaklarotu :D
Un vislaik neesaju sudraba ķēditi, kura kuloniņš ir nevis vienaa, bet divaas ielikts, un sad tad atkal nomainu, nesaju vineu u.tt. vel loti patik ja vislaik ir sudraba pulkstenis, bet manejais saluza un vairs nensaju :(