Kā aizmirst puisi?

Reitings 14
Reģ: 18.06.2014
Kā aizmirst puisi pret kuru ir jūtas? Viņš vienkārši tā teikt paspēlējās ar manām jūtām un sāpināja mani ļoti pat ļoti, gribu viņu aizmirst, bet nesanāk, vienmēr sanāk domāt par viņu, arī raudu un nekur vispār negribu iet.
18.06.2014 22:54 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Atrodi citu puisi. Labākas metodes nav.
19.06.2014 01:28 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
To māku nepieķerties es neesmu apguvusi un diez vai arī kādreiz apgūšu, man vienkārši temperaments tāds. Bet jāsaka, ka man ir ļoti viegli pieķerties, iemīlēties līdz ausīm, bet tas diezgan ātri un viegli arī pāriet. Nu manā dzīvē ir bijuši tikai divi izņēmumi-cilvēki, pret kuriem tā pieķeršanās un drusku apmātība nav pārgājusi, ar vienu no viņiem esmu kopā.
19.06.2014 01:32 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Kā var ieteikt meklēt citu? Reāli, tam otram jābūt par plāksteri, un, iespējams, pēc tam sirds tiks salauzta vēl kādam. Kam to vajag?
Tev vienkārši to ir jāizsāp. Citu neko darīt nevar. Laiks dziedē.
19.06.2014 08:32 |

Reitings 17
Reģ: 19.06.2014
Atver acis, sauīt un koncentrējies uz negatīvo, kas ir bijis. Izvirzi sev jaunus mērķus. Ar laiku viss pāriet..centies aizņemt savu prātu ar kaut ko lietderīgāku. Pilnveido sevi. Satiecies ar draugiem, viņi palīdzēs...Un kad nākamreiz satiec kādu, tevisprāt svarīgu cilvēku, droši laid viņu iekšā savā dzīvē..tad tu būsi laimīga..dzīvē var iet visādi, tevi atkal var nodot, bet tu vismaz būsi mēģinājusi un dzīvojusi pēc labākās sirdsapziņas...ja tu vari teikt, ka esi kādreiz bijusi laimīga, tas jau ir daudz...citi cilvēki pat to nepiedzīvo. Mēs daudzas esam jau piedzīvojušas ko līdzīgu...tākā galvu augšā :)
19.06.2014 09:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)