outfits

Reitings 264
Reģ: 13.02.2009
Uzbazisos sovakar ar saviem jautajumiem!

Ko lai vel ejot uz darbu!? easy? no... jo:
1- braucu ar riteni ( ne tada plezira, drizak sportiski)
2- parsvara esmu iekstelpas, bet loti biezi iznak but ara ( neatkarigi no laikastakliem) un ar fizisks darbs.
3- neesmu sportiska stila cienitaja, vairak patik kaut kas no hippy, ethnic un klasiskajiem vai oversize apgerbie.
4- nak vasara un BUS karst, ierastai sdzinsas un t-krekls bus par karstu.
sobrid parsvare esmu sadi un ar mugursomu.
18.06.2014 00:02 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
izklausās tik romantisks darbs

kā tad! :D
Romantiski varētu būt kādā mazā, privātā ziedu veikaliņā, kur skaisti, romantiski jākārto puķu pušķīši, un arī tā pa retam, lai pa vidu var iedzert tējas tasi no romantiska mustura krūzītes.

Darbs ar augiem un dārzos vai stādaudzētavās ir kārtīgs darbs. Un, ja arī tas nav fiziskais, bet plānošanas darbs, tad tas ir tehnisks, ne romatiski filozofisks darbs.
26.06.2014 13:05 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Paldies par tavām domām, womankind.
Man joprojām šis darbs liekas romantisks un ļoti māksliniecisks, vai nu tā būtu liela stādu audzētava, vai mazs dārziņš :)
02.07.2014 10:27 |

Reitings 7
Reģ: 02.07.2014
Ieteiktu Tev iegādāties crocs kurpītes - izskatīsies forši un būs ērti, praktiski. Klāt pievelc džinsa šortus, kādu foršu brīvā stila blūzīti (kā DIO ielika), kaklarotu, somu plecā/mugurā un uz priekšu!
Pati velku crocs kurpītes, veicot dārza darbus, pļaujot zāli, utml.
Piemēram,
http://www.crocs.eu/crocs-womens-crocband-ii-5-flat/12333,en_ES,pd.html?cid=65K&cgid=women-footwear-flats
02.07.2014 11:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits