Lietoju HTC desire 500, apmierina cena , izskats un teiksim tā ''iekšas''. Nesen pati meklēju un skatījos kādu labāk ņemt, bija radušies daži varianti, bet aizejot uz veikalu bez liekas domāšanas paņēmu, jo no ārpuses uzreiz piesaistīja. Runājot par visiem Iphone, neesmu fane, nepatīk , ka daudzi cilvēki pērk tikai dēļ tā, lai paspīdētu draugu bariņā.
Par HTC plusiem - pietiekoši laba kamera ikdienišķām vajadzībām (īpašī neizmantoju, jo fotografēju pārsvarā ar fotoaparātu), diezgan ātrs, četrkodolu procesors, man personīgi uzkāries ir tikai dažas reizes salīdzinot ar telefonu, kas bija iepriekš, patīkams ārējais dizains, diezgan laba skaņas kvalitāte (vismaz man pietiekoša) u.tml.
Par HTC mīnusiem - man nepatīk, ka diezgan maza iekšējā atmiņa, bet to var mainīt ieliekot lielāku sd karti, telefonam stikla ekrāniņš, ko var skaitīt gan kā plusu, gan kā mīnusu (nedaudz bail nomest un attapties ar sašķīdušu ekrānu :D), man likās nedaudz neērtas skaņas regulēšanas pogas, jo viņas ir vienā līmenī ar telefonu un dažreiz grūti atrast, kur tad viņas ir.
Nu tā, samērā, mani telefons apmierina, protams , skaties pati, kas labāk piesaista. :)