Nu es esmu sapratusi, ka LLU dažādu studiju programmām ir dažādi ar tām lekcijām. Jo es studēju neklātieni būvniekos un man ir lekcijas 3x gadā pa 3 nedēļām, kur man tās 3 nedēļas ir katru darba dienu jādodas uz lekcijām.
Man paziņa studē neklātienē LLU un viņam ir kaut kas stipri līdzīgs kā Mr.Penguin rakstīja. Ja pareizi atceros, tad viņš studē tieši Komercdarbību un uzņēmuma vadību. LLU nav tā kā LU, kad neklātnieki, piemēram, katru sestdienu iet uz lekcijām.
Lauksaimniekos līdzīgi kā Mr.Penguin aprakstīja. Divreiz gadā uz 3-4 ned. jābrauc uz vietas un katru dienu no rīta līdz pēcpusdienam vai vakaram jāsēž lekcijās, papildus arī ir semināri, pārbaudes darbi, kursu darbu aizstāvēšanas. Papildus citā laikā (neatceros, vienu vai vairākas reizes gadā) ir vienas nedēļas gara prakse.
Mr.Penguin, manam draugam tik gara prakse tiešām nav. Vispār, kad uzzināju viņa grafiku, nesapratu, kā tie, kuri pārējā laikā strādā pie kāda darba devēja, var visu to sabīdīt un atbrīvot sev tik daudz laika vienkopus.