Hei, es varu šādu iemainīt pret lielo Fazer šokolādi vai ko tamlīdzīgu. Dabūju Ziemassvētku dāvanā, bet godīgi - nevaru atrast pielietojumu! Nelietots, kastē.
Marta, ja neizdodas sarunāt ar Elizabeti, paskaties kaut kādos tirdziņos, šodien manā pilsētā bija gadatirgus, tieši redzēju ar koka rāmīti, cik maksāja, gan nepateikšu :)
Es pievienojos - kur lai nopērk/cik maksā tos sviestmaižu grillus? Nemāku paskaidrot, bet nu līdzīgi kā narvesenos, kur viņi silda tās maizītes un tad paliek tādas kā restītes nospiedumiņi vēl? Arī nevaru atrast, zinu, ka kaut kur jābūt :(
Es pievienojos - kur lai nopērk/cik maksā tos sviestmaižu grillus? Nemāku paskaidrot, bet nu līdzīgi kā narvesenos, kur viņi silda tās maizītes un tad paliek tādas kā restītes nospiedumiņi vēl? Arī nevaru atrast, zinu, ka kaut kur jābūt
Es domaju, ka tas ir parasts tosteris, ko pa 5 LVL agrak jebkura Maxima vai Rimi vareja nopirkt. Atskiriba tik taja, ja tiem Narvesenos iespiežas tādas garenas restiites :)
jockergirl, paldies! kaut kur interneta veikalos biju manījusi, jā, bet kā aiziet uz klasiskajiem elektro preču veikaliem - nekur nav un pārdevēji brīnās! :D