57days, kāpēc nav tās cenas vērta? man jau liekas, kapeikas. (ja vien tā tiešām ir oriģinālā FRETTE veļa). Standarta gultasveļas cena.
Kā ar kvalitāti? Pēc mazgāšanas tikpat maiga? Neirst ārā? Ir jāgludina - ļoti burzīga?
Neko par originalo FRETTE nezinu, bet es neesmu sajūsmā. Kvalitāte, ka jau teicu, normāla, bet nekāds tur wow, manuprāt, arī nebija. Diezgan sen neesmu pirkusi gultasveļu, par cenām baigi neorientējos. mazgājas normāli, nekas neirst (pagaidām mazgāta vienu vai divas reizes), gludināta nav Man ir spilvendrānas, tāpēc par aizdari nemācēšu komēntēt.
Apatrāde jau ļoti laba un dizains, manuprāt, priekš gultas veļas arī labs, tāds klasisks. Vienīgi burzās, grūti izgludināt, daudz jātvaicē. Arī plāns tas materiāls, gribētos tādu stīvāku... bet tā 8/10
Galvenais frette gultasveļai ir tas, kadtā tiek ražota no laba, kvalitatīva satīna auduma ( guļu tikai satīna gultasveļā ). Tāpēc ja kāda grib labu mīksu, maigu un zīdainu gultasveļu - iesaku. Cena artbilsoša. Var aiziet arī uz Stockmann pameklēt citus brendus un salīdzint vai ari aizbraikt uz Krasta mc2 kur pārdodas Frette gultasveļa, čībiņas, halti un dvieļi.
Ja dizains patīk - nav nekāda vaina. Cukurvāvere, nopērc, pamēģini! Ar visam manām sūdzībam par briesmīgo cenu, pat man jāatzīst, ka miljonu jau nemaksā
Nopirku no baltās sērijas spilvendrānas ( doma ir nopirkt vēl vienu komplektu - balts ātri nocūkājas ). Par burzīšanos piekrītu 57days.
Salīdzinot ar lētākam ( no cenas bez atlaides ) gultasveļām kvalitāte ir laba, bet pēc sajūtām nedaudz maigāka vietās kur ir lielāks dūrienu skaits ( blīvāk austa ).