Tāpēc arī nepērku zīmuļus, kurus pašai arī jāasina, cenšos izvēlēties automātiskos, kaut gan jāsaka, ka luksus segmentā man neviens zīmulis nav šitā lūzis, gadās ar mazliet lētākiem.
Ar parastu kosmētikas zīmuļu asināmo. Parastie zīmuļi nekad nav lūzuši, varbūt tāpēc, ka īpaši nemētāju tos apkārt.. Savukārt automātiskie galīgi nav priekš manis. Tie gan lūzt, gan saspiežas un tos nevar dabūt asus.
Acu zīmuļus arī izvēlos automātiskos, tomer uzacu zīmuļi tādi nav, manuprāt, tad nu dažādi cīnījos,līdz sapratu-skola kaut ir iemācījusi zīmēšanas stundās savā laikā-asināt! :D
Ņēmu parasto zīmuļu asinātāju, bet man tas kodols lūza, jo mīksts. Asināju-viena puse ok,otrā paliek paša zīmuļa ietvars. Beigās nekas nesanāca,zīmulis tik īss palika,ka dabuju izmest :(
Es arī parasti nekādi nevarēju uzasināt (jo īpaši tādus mīkstākus acu zīmuļus)- parasti ieķepa asinātājā vai uzasinājās ļoti nevienmērīgi. Un atklāju metodi, kas man atvēra jaunu pasauli- ielikt zīmuli saldētavā, lai tas sasalst un tad uzasināt. Viss beigās uzasinās perfekti! :)
Lai cik smiekligi nebutu, bet tas neder. Vajag specialo asinataju. Agrak es ari izmantoju parasto asinataju lidz nolemu iegadaties specialo. Zini, ir atskiriiba. Te tev ari saldetava var nepalidzet.