Naudas došana pirms kopdzīves

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Zinām, ka daudzām puiši/vīri dod naudu, uztur un tamlīdzīgi.

Bet nu parasti jau tas ir tad, kad dzīvo kopā, vai ne...

Vai te ir kāda, kurai nauda sākta dot tad, kad nedzīvo kopā? Kad ir randiņu periods.
13.06.2014 16:41 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Es vispār neizprotu to naudas došanu, ne pirms ne kopdzīves laikā.
13.06.2014 21:31 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Jā, ir gadījies, ka deva naudu pāris reizes, kad vēl satikāmies, bet attiecības jau bija nopietnas (tas nebija pēc pāris nedēļām), toreiz vēl tikai mācījos, bet viņš jau labi pelnīja. Tā diezgan negribīgi gan pieņēmu (galu galā - nebija viņa pienākums mani uzturēt), vēlāk gribēju atdot, bet viņš neņēma. Tagad jau kopdzīvē mums visa nauda ir kopā, neskaitām, kurš kuram cik un kad devis vai kad pārtiku pircis vai rēķinus par savu naudu maksājis.

Man tas šķiet normāli, kādam citam - nenormāli, katram savi uzskati.
13.06.2014 23:35 |

Reitings 74
Reģ: 16.06.2014
Piekrītu BaCK
16.06.2014 12:56 |

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Mēs ar puisi nedzīvojam kopā, bet viņš man vienmēr ir iedevis naudiņu , kad man to tiešām vajag!(Ziemas jaka, apavi utt.) Jo es vēl mācījos un pašai savas naudas nebija un vecāki arī man visu nevarēja nopirkt. Protams, centos atteikties, jo uzskatu, ka neesmu viņam sieva, ka būtu jāuztur. Bet viņš vienmēr uzstāja un ielika man kabatā pret manis pašas gribu! Tagad es uzskatu, ka ta nav nekas nosodāms, jo viņš tikai rūpējas par to , lai man ziemā ir silti un esmu apģērbta. Un tagad , kad es sākšu strādāt, atmaksāšu viņam ar to pašu! :)
16.06.2014 13:00 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Jā, man iepriekšējais draugs bija turīgs, un viņš man šad tad iedeva naudu, piemēram lai es nopērku kaut ko skaistu, kādu apģērba gabalu, vai arī ja es jau biju nopirkusi kaut ko, viņš man iedeva naudu par to, jo zināja, ka man nav daudz naudas, un jopcik, ja mums jāiet kopā sabiedrībā, kur cilvēki ir turīgi, diez vai viņš gribēja lai ģērbjos trūcīgi, tas neko labu neliecinātu par viņu pašu. Protams neģērbos šiki, zīmolos, nu nejutu vajadzību, tāpat nešķērdējos un negaidīju no viņa ne kapeiku, tā bija viņa paša iniciatīva. Viņš arī nekad neļāva man viņam ko izmaksāt, piemēram teātra biļetes, izņēmums ir dāvana, arī kafejnīcā, restorānā utt. zem viņa pašcieņas bija man pašai atvērt maku.
Neredzu tajā neko briesmīgu, katrs vīrietis var rūpēties par savu sievieti kā vēlas :)
16.06.2014 13:14 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Tagad piemēram ir grūti satikties ar puisis, ar kuru piemēram aizeju uz randiņu un man pašai ir jāmaksā par savu vīnu, vai kokteili. Samaksāt man nav grūti, bet es negribu vīrieti, kas nav džentlmenis :( uzreiz šķiet, kaut kā nepieņemami. Izklausās uz cosmo dāmu fona šausmīgi...
16.06.2014 13:18 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Unnnnnnnn? Par ko satraukums? Tu esi bomzis un shis Tev piedaavaa nopirkt tamponus? Vai arii izvelk banknoti peec seksa un atstaaj uz naktsskapiisha? Tad taa suudiigaak. Tachu ja shis Tev grib iedot naudu, lai Tu, piemeeram, nopeerc sev smuku sominju, kur probleema??? Ja grib, lai dod, taa ir vinja briivaa griba.
Un te jau paaris kazas kviec, ka neizprotot naudas doshanu arii kopdziives laikaa. Nu, jaa, buus vienmeer taa "visu pati varu" varza, kas straadaas kaa zirgi, dzemdees, auklees, maaju vaaks, gatavos, visu pashas, visu pashas, un tas viirietis vairs nebuus viirietis, taads maajlopiņš, kursh paaed, panjem tiiras dreebes un nopeerk savam autinjam jaunus lietos diskus. Un taa sieviete vinjam buus tikai maajsaimniece&darba zirgs, jo nevajag taadai ne daavanas, ne pukjes, ne izklaides, ne izmaksaat vakarinjas, neko, jo vinja jau visu pati var...
Laikam neesat atjeegushas, ka nu gribas tam viirietim iepriecinaat sievieti, gribas vinjam buut viirietim, bet taadas "visu pati varu" diemzheel arii palielina to viirieshu skaitu, kuri liek sievietei samaksaat pusi par kopeejam beernam nopirktiem pamperiem.
Neviens nestuuree tos viirieshus, turot tieshaa teemeejumaa, liidz bakomaatam ... Ljaujiet tachu vinjiem izpausties ... Priecaajushaas buutu, ka veel ir tie jaukie viirieshi ...
16.06.2014 13:41 |

Reitings 74
Reģ: 16.06.2014
DieKleineHexe
nu un,ka sieviete pati visu var.Ja vīrietis ir normāls,tad savu mīļoto tāpat iepriecināa un neizmantos kā darba zirgu!
16.06.2014 13:45 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Vai arii izvelk banknoti peec seksa un atstaaj uz naktsskapiisha? Tad taa suudiigaak. Tachu ja shis Tev grib iedot naudu, lai Tu, piemeeram, nopeerc sev smuku sominju, kur probleema??? Ja grib, lai dod, taa ir vinja briivaa griba.

+++
16.06.2014 13:51 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
nopietni? No kurienes tik cvecu diskusiju var izzraut. Sievietes naudu apspriež kā mazi puikas pipeles.
16.06.2014 13:52 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
drostala, kāpēc tāds jautājums. Ja grib, lai tik dod :) Neredzu problēmu.
16.06.2014 13:52 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Randiņošanas periods nebija ilgs, šķiet, ka divas nedēļas un tad jau attapāmies dzīvojot kopā. Tā kā pati mācījos, viņš bija tas, kas lielākoties deva man naudu (protams, no sākuma bija neērti pieņemt, bet viņam ar naudām problēmu nebija, tā kā neuztraucos par to pēc tam). Protams, naudu nedeva katru dienu. Tikai kad kaut kas pietrūka. Tas nebija bieži, bet tomēr :) Es neuzskatu, ka biju izmantotāja vai kā. Viņam tas sniedza gandarījumu, ka palīdz man, pie tam, dzīvojām kopā un bija arī reizes, kad es viņam ar naudām palīdzēju.
Tam visam + viņš mani nemitīgi apdāvināja ar mīļām, sen kārotām dāvanām, puķēm, daudz kur veda un taisīja dažādus pārsteigumus. Lutināja ne pa jokam

Tagad piemēram ir grūti satikties ar puisis, ar kuru piemēram aizeju uz randiņu un man pašai ir jāmaksā par savu vīnu, vai kokteili. Samaksāt man nav grūti, bet es negribu vīrieti, kas nav džentlmenis

Pilnīgi piekrītu. Kad izšķīros man bija dīvaini tikties ar kādu, kurš neuzdāvina puķes pirmajā randiņā, samaksā tikai par sevi (lai gan uzaicina uz tikšanos) utt., bet tad sapratu, ka visi nav tādi kāds bija mans bijušais. Sāku tam pievērst mazāku uzmanību.. Biju vienkārši pieradusi, ka blakus ir džentlmenis.. Tagad tam pieveru acis. Nav jau grūti pašai samaksāt
16.06.2014 13:55 |

Reitings 2482
Īsta sieviete var visu, bet īsts vīrietis viņai to neatļaus! ;)
16.06.2014 14:05 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Naudas došana mums nenotika, kamēr nedzīvojām kopā (3 mēneši gan tie tik bija, bet tos grūti nosaukt par randiņperiodu, jo kopš pirmā tikšanās mirkļa kopā pavadījām katru dienu visas dienas garumā), izmaksāšana, uzmanības apliecinājumi dāvanu veidā gan bija un tajos neko sliktu nesaskatu.
16.06.2014 14:16 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Es pati varu atlauties visu, ko velos un kas ir nepieciesams. Bet, ja virietis grib ka iepriecinat, bet nezina isti ko nopirkt, tad variants dot naudu skiet tiri ok. Ja virietis pats pec savas gribas dod naudu, nu kadel nenemt?
16.06.2014 14:19 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Vispār šoreiz ļoti piekrītu DieKleineHexe un Gurri.

Neredzu tajā neko briesmīgu, katrs vīrietis var rūpēties par savu sievieti kā vēlas

+++

Tā ir, kad izbaudīsi kvalitāti = lasi vīrieti, kas izturas kā dženelmenis un vīrietis šī vārda īstajā nozīmē, tad citu vīriešu trūkumi sāk lekt acīs tā spilgtāk.

Ja kādai naudas pieņemšana asociējas ar amorālu uzvedību un sevis pārdošanu, nu žēl, ka tā. Bet tas nenozīmē, ka tā ir ar citām sievietēm. Un te esneredzu burtisku starpību - vai tas notiek2. randiņā vai pēc dažu gadu kopdzīves, jo nozīme ir tikai vīrieša jūtām un izturēšanos pret sievieti
16.06.2014 14:24 |

Reitings 2482
Tā ir, kad izbaudīsi kvalitāti = lasi vīrieti, kas izturas kā dženelmenis un vīrietis šī vārda īstajā nozīmē, tad citu vīriešu trūkumi sāk lekt acīs tā spilgtāk.

Piekrītu. Kad izbaudīju augstāko plauktiņu, tagad ar neko zemāku īsti negribas samierināties
16.06.2014 14:26 |

Reitings 2209
A, pazīstu pārīti kuri ap 20 gadi kopā dzīvo un viens otram dzīvokļa remontus, mašīnas un telefonus dāvina. Pēctam kopīgi kredītu gadiem maksā. :D
16.06.2014 14:31 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Man vispār nepatīk no vīrieša ņemt naudu pat kopdzīvē esot, kopīgām lietām ok, dāvanas jā, bet tā, ka vienkārši dot naudu, tā man nepatīk un arī neņemu naudu.
Randiņperiodā naudu neņemtu pilnīgi noteikti, ne pie kādiem apstākļiem. Man tas šķiet nepareizi.

+ Tādi ir arī mani uzskati. Nevaru iedomāties, uz kādu citu dzīvē paļauties , it īpaši finansēs.
16.06.2014 14:32 |

Reitings 2209
A, pazīstu pārīti kuri ap 20 gadi kopā dzīvo un viens otram dzīvokļa remontus, mašīnas un telefonus dāvina. Pēctam kopīgi kredītu gadiem maksā.

tas nebija te domāts.
16.06.2014 14:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits