Iepazīšanās portāli

Reitings 151
Reģ: 17.04.2012
Sveikas, meitenes! :)
Esmu šobrīd vasaras noskaņās nolēmusi piereģistrēties kādā iepazīšanās portālā :)
Bet vēlos kādā normālā portālā, kur ir prātīgi cilvēki un tāpat kā es meklē otru pusīti jaukām, nopietnām attiecībām.. nevis nepiedienīgiem piedāvājumiem..
Kuru portālu un kāpēc Jūs ieteiktu?? :)
Vienkārši gribas būt mīlētai.. :(
13.06.2014 09:38 |

Reitings 264
Reģ: 21.11.2013
no pelēkās masas un idiotiem neviens nav pasargāts un tas vai tas ir interneta portāls vai dzīve neko nenosaka. Tos var sastapt visur!!

Savulaik biju gan oho, gan otra puse.
Bija interesanti, izbaudīju no sirds vienu vasaru. ar noteikumu, ka nemeklēju neko nopietnu.
Beigās tas tomēr pārvērtās par ko nopietnu.
13.06.2014 11:43 |

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Šad tad otrapuse iegriežos. Jāsaka gan, ka dāmas tur lielākoties meklē piedzīvojumus.
13.06.2014 11:44 |

Reitings 89
Reģ: 15.02.2011
Ar savu puisi iepazinos badoo.com. Nekad nebūtu iedomājusies, ka tik brīnišķīgu un visādi citādi labu cilvēku, maksimāli tuvu manam iedomātajam ideālam, varētu satikt iepazīšanās portālā.
13.06.2014 11:50 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
nenosodu portālus, bet dzīvē tomēr labāk. Tērvetes nac.parkā iepazinos ar vienas ēstuves īpašnieku. Stāvot Narvesen kasē, maxima iepērkoties- tas gan bija dīvaini, jo tas vīrietis, kādu laiku man pakaļ staigāja un beigās vakariņās uzprasījās. Vecrīga vēl, brīvdabas kino Esplanādē- tur vispār pirmo reizi tik daudz smuku latviešu redzēju un brīvi.
13.06.2014 11:56 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Nekad nebūtu iedomājusies, ka tik brīnišķīgu un visādi citādi labu cilvēku, maksimāli tuvu manam iedomātajam ideālam, varētu satikt iepazīšanās portālā.

Es arī! Un kā vēl var! :)

Tieši internetā tā iepazīšanās ir patiesāka un prātīgāka - jau pašā sākumā vari izvērtēt, kāda cilvēkam ir domāšana, kādas vērtības, kāda attieksme pret precībām un bērniem, kāda muzikālā un filmu gaume, cik labi cilveks raksta, un kādas rakstības kļūdas tiek pieļautas, cik inteliģents un iejūtīgs viņš ir, kāda humora izjūta utt. (jo labos portālos, kā okcupid, ko ieteicu, uz visiem šim jautājumiem ir jāatbild, arī tiek izvertēta tava loģika ar asprātības uzdevumiem; slēptie jautājumi utt. Lūk algoritms izskadrots: http://www.youtube.com/watch?v=m9PiPlRuy6E).
Bet dzivē... dzīvē mēs bieži mēdzam klūt akli fiziskās pievilkšanās dēļ. Ne vienmēr, protams , bet tīri teorētiski :)
13.06.2014 12:37 |

Reitings 141
Reģ: 15.11.2012
Pirms apmēram pus gada piereģistrējos vienā iepazīšanās portālā.. ar mērķi izklaidēties un nosist laiku..

Ar paziņu uztaisījām sacensības par asprātīgākajām uzrunas formām.. Pasākums ļoti jautris, biju izsmējusies līdz asarām.. Līdz man sāka nākt miegs un viens piemiedza ar aci, es gan nejauki šim atbildēju.. Protams, pēctam sekoja sarakste, sarunas skype un beigās lielā tikšanās..
Neveikli un mīļi, bet esam kopā :)
13.06.2014 12:57 |

Reitings 151
Reģ: 17.04.2012
Prieks par tām, kam patiesi ir paveicies!! :)
Apsveicu!
Nu uzrunas formas un piedāvājumi daži tiešām ir graujoši :D
Bet vienalga patīkami, ja kāds uzraksta! :D
Par tām iepazīšanās vietām rindās pie veikalu kasēm nevaru iedomāties :D
Noteikti justos ĻOTI neveikli un sarktu ne pa jokam, bet tas vismaz tā interesanti un ir ko pēc kāda laiciņa atcerēties un kopīgi pasmieties :)
13.06.2014 15:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits