Man savā laikā palīdzēja, es domāju, ka tas bija tāpēc, ka iekustināju tos tauciņus bišķin - pirms tam nekad nebiju īsti sportojusi un tad arī nezināju par cardio labumiem, utt. - taisīju presītes un tad nedaudz mazāka riepa palika :)
Bet ir tāda lieta, es esmu tieva, bet vēders ir tiešām tikai nedaudz uz āru!
Es varu ar pirkstiem viņu tikai paņemt, ja sēžu!
Guļot viņu nevar atdalīt kā riepiņu! :)
Domāju par šo pašu jautājumu. Riepas man nav, bet gribētos plakanāku vēderu, sānus, izteiktāku vidukli...
Jāiet vien būs uz fitnesu vai svaru zāli un brīvajā laikā vēl jāpaskrien.
Galvenais ēdot nepārēsties un padomāt pie tā, ko ēd, tad jau būs labi.
liekos kg (riepa) nodedzina tikai un vienigi kaloriju deficits .. ko pamata paanak ar sakartotu uzturu + kardio... jaa tadiem kuriem jau parasta ikdiena ir tuvu si robeza kad kalorijas us deficita - var pietikt ar pliku kardio... pliki presishu vingrojumi riepu nekauses - tiaki tikcik pateresi kalorijas veicot sos vingrojumus bet ir daudz efektivaki veidi ka dedzinak kalorijas (kardio)
Seezhot var sanjemt ar pirkstiem? Nu kaut kaadu aadas kroku var sanjemt arii fitnesa modeles, ja pacenshas. Guljot riepas neesot ... Kas tas pie velna par aprakstu? Varbuut ar taisnu muguru un neizgaaztu veederu normaali nostaajies pie spogulja un paskaties, vai Tev ir vai nav taa riepa :D