uz vasaru gribās kaut ko gaišāku pašlaik mati tādi kā meitenei pie saknēm ,bet gribu taisīt gaišākus līdzīgus kā bildē, man mati tāda paša garuma, liekam bildes ar to ko Jums ļoti gribējies izdarīt ar matiem un esat izdarījušas un Jūsu domas pēc tam - bija to vērts vai kāda velna pēc to darījāt ;D
Nekad neesmu neko ekstrēmu ar matiem darijusi, visu mūžu šādi bijuši, trakākais kas man ir bijis (vismaz man likās priekš mani traki) nogriezt nedaudz pāri pleciem. Tagad atkal atauguši un arī šovasar domāju kaut ko jaunu ar tiem izdarīt, nogriezzt kā savādāk, nokrāot. Tikai jāsaņemas.
Man ir bijuši īsi, gari, blondi, sarkanīgi, dažādu toņu brūnie.. Tagad esmu atradusi to, kas patīk vislabāk un ilgu laiku neko neesmu mainījusi, jo negribas nemaz.. Vēl - čolka ir bijusi, gan slīpā, gan taisnā.
Matus vairs nebalinu pa šķipsnām pie friziera, bet mājās krāsoju ar loreal krāsu. Mati ir daudz veselīgāki, garāki kopš vairs netiek balināti, bet tikai krāsoti, pie tam arī pelēcīgais tonis vairs nav.
Es pārgāju uz melniem un tas bija tas - kur bija prāts? -gadījums. Tik grūti no tiem ir tikt vaļā:D
traākas ir biji sarkani mati....nozēlou,jo nepiestāvēja.
Nu esmu brunete atkal. Nedomju neko kardināli mainīt.
Man divas vai trīs reizes ir bijusi čolka, pēc katras reizes es teicu, ka nekad vairs negriezīšu! Bet atmiņa ir īsa. Ataudzēju un atkal liekas - varbūt šoreiz? :D
Vairs nē. Matiem tāda struktūra, ka tā čolka, kad tiek nogriezta, galos lokojas uz āru. Kad tie ir visā garumā, tad smagums neļauj to darīt. Līdz ar to sanāk tādi ragi, ka pat taisnošana un liekšana uz iekšu neko nelīdz. :D
Nekad neļauju vairs griezt matus vienā garumā, tikai pakāpenisko griezumu, tā patīk labāk un, šķiet, ka piestāv arī! :) Bet labākais lēmums laikam ir bijis tikt no blondiem matiem, kuri man jau bija apnikuši un krietni sabojāti arī, pie šādiem, pagaidām neko mainīt nevēlos :)
Kā tik visa nav bijis- krāsas ziņā gan sarkani, gan kastaņbrūni, nu jau 5 gadus nemainīgi melna krāsa. Garums gan nemainās īpaši, tāds kā manā profilbildē, tāds ir visu laiku (bilde 4 gadus veca), neko īpaši atšķirīgu un jaunu neesmu ar matiem sen darījusi, nav vajadzības, jo patīk, kā ir.
Pirms pāris dienām tiku pie asimetriskas čolkas, pēdējoreiz čolka bija pirms gadiem 7, nezinu, vai vajadzēja tieši čolku, bet pārmaiņas gribēju. Tagad mati izskatās šādi:
un man ir bijuši dažādās krāsās mati- platīnblndi, blondi, gaiši brūni, tumši brūni, melni, violeti-melni, riži :D
vairāk gan neko tādu nevarētu atļauties