Sveikas šajā dienā.
Šodien, kā arī pāris reizes iepriekš skatoties brīvdienas meksikā, godīgi sakot, ir pārdomas pēc katras sērijas noskatīšanās. Pārdomas par visu, kas ietverts virsrakstā.
Alkohols, tā ir dzira, kas padara cilvēkus par dumjiem, vairāk greizsirdīgākiem, neapdomīgiem, utt, vairāk man saistās, ka alkohols nodara vairāk slikta kā laba. Tā arī ir. Kāpēc ir tik daudz jālieto tas alkohols? Nu es to nesaprotu, kā pašiem tir nav kauna visas valsts priekšā tā izturēties pret sievieti/vīrieti? Un te rodas jautājums vai jūs pašas/i lietojat pārāk daudz alkohola, ka nespējat savākt sevi? Vai ir gadījies, ka vīrietis tā uzvestos kā meksikā tas serjoža, ka svaida sievieti un tā izrunājas??
Uzreiz jau saistībā ar Serjožu un Katrīnu, un vēl dažiem labiem kadriem rodas jautājums par attiecībām. Būtība no alkohola tēmas jautājums ir vai vai pašām ir gadījies tāds vīrietis kā Serjoža? Vai vīrietim pašam kauns nebija par savām dusmu lēkmēm? Nu es te vienkārši sāku domāt vai dzīvē arī notiek tā, ka vīrietis atļaujas nez ko, bet sieviete to pacieš. Nu jā ir tā, bet cik ilgi tā var dzīvot?
Bet nu tas raidījums spēj šokēt un likt pārdomāt no viņiem ko nevajadzētu darīt savā dzīvē.