Kaitinoshie cilveeki

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Pastaastiet, kaadi cilveeki jums shkjiet kaitinoshi? Shodien staavu uz bankomaatu rindaa, pirms manis kaut kaads diivainis njem naudu aaraa, pagriezhas skataas uz mani, es jau taa vismaz 2m attaalumaa, peec taa, kaa skatiijaas, sapratu, ka man mugura jaapagriezh, nostaajos ar saanu, tad vinjsh nomierinaajaaas! :D bet ar saanu redzeeja, ka veel uz abaam puseem paskataas, un uz augshu! :D:D Un tad es pieeju pie automaata, un man pakausii elpo kaads opis! :DMan jau bija vienalga, bet nez, kaa tas ieprieksheejais cilveeks reagjeetu! :D
11.06.2014 11:41 |

Reitings 974
Reģ: 08.05.2014
Ļoti kaitina cilvēki ar spēcīgām smaržām. To vajadzētu aizliegt ar likumu publiskās vietās un sab. tranportā, jo tas man sagādā vairāk nepatīkamu mirkļu kā cigarešu secondhand dūmi - burtiski slikta dūša, galvas sāpes un vēl nereālas dusmas pa virsu. Reāli sanāk, ka tu bāzies svešam cilvēkam virsū ar savām ķimikālijām. :@

Un tie cilvēki, kas bez neērtības sajūtas kā tanki turpina runāt situācijā, kad netīšām esam sākuši reizē runāt.
11.06.2014 14:53 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Kaitina, ka cilveeks iestaajaas rindaa, pienaak vinja kaarta un tikai tad vinjsh saak domaat, ko grib pirkt. :D
11.06.2014 15:01 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Strēbēji un čāpstinātāji.
11.06.2014 15:02 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Mani tracina tie pasta papīrīšu neaizpildītāji, un tie, kuri dokumentus nesagatavo laicīgi - nosēž pusstundu rindā nolamājot visus, kuri pa ilgu pie "lodziņa" stāv, bet kad pašu kārta, tad tik sāk meklēt papīrīti, aizpilda to un tad sāk dokumentus meklēt.

Vēl tracina riteņbraucēji, kuri neievēro nekādas normas uz ceļa.

Visvairāk tracina stulbi cilvēki, piemēram,jau minētās jaunās māmiņas ar ratiem, kuras iet divatā pa šauru celiņu un pat nedomā palaist citus garām (ja sieviete domā, ka kāju atplešana viņu padara par dievību, tad par normālu tādu noteikti nenosausksi).
11.06.2014 15:32 |

Reitings 1127
Reģ: 16.03.2014
Mani kaitina tadi cilveki kuri nid cik slikti viniem iet,ka neviens vinus nesaprot ,bet nevar iedomaties ka varbut kadam saja pasaule iet vel sliktak:(
11.06.2014 15:38 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
Mani kaitina čammas, austiņu cilvēki sabiedriskajos, un no austiņām plūstošā dārdošā skaņa, tikpat labi tās austiņas nav jēgas likt ausī... ja apkārtējiem tas viss jākalusās, mani kaitina skaļa pļāpāšana pa mobilo sabiedriskajos, tad vēl mani kaitina cilvēku neizlēmība simtu un vienu reizi pārpras aun nsepēja pieņemt savus lēmumus.
:D
11.06.2014 15:44 |

Reitings 696
Reģ: 29.05.2014
Mani kaitina cilvēki, kas kavē un uzskata, ka tas ir normāli un visai pasaulei jāgaida uz viņiem, tie kas iet pa ietvi, veikalu, jebkuru vietu- PA VIDU, tā , ka apiet nevar ne no vienas puses, jā- bankomātu lūrētāji- lai gan parasti tas izraisa smīnu :D, cilvēki, kuri skatās ilgi, bezkaunīgi virsū :D
11.06.2014 15:50 |

Reitings 696
Reģ: 29.05.2014
Jā un lēni cilvēki
11.06.2014 15:50 |

Reitings 258
1.Tracina kapejku pis..ji. Vai taadi kas muuzhigi aiznemas kaadam siikumam un 'aizmirst' atdot.
2. Skali cilveeki kas neciena citu mieru agri no riita un veelu vakaraa
3. Cilveeku stils uz ielas, kaa no 80. gadiem. Sheit neiet runa par veciem cilveekiem
4. Vecaaki, kuri nepieskata savus beernus, un tie uzvedas visatlautiigi
5. Anglijas zemenu lasiitaaji, kuri atbraucot uz Latviju teelo miljonaarus un noliek vieteejos
6. Nabadziigaa domaashana cilveekiem, kur ko leetaak dabuut, visaadas humpalu padariishanas
11.06.2014 16:14 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
5) Ja aplī autovadītājs rāda kreiso pagriezienu. Nu kur, KUR viņš ellē grib pa kreisi nogriezties?

vai LV nav táds noteikums, ka kreisais pagrieziens ir járáda, ja tu gribi veikt pilnu apli, vai tava izeja ir vairák ká péc pusaplja (plkst 12)? vnk tur kur es dzívoju ir táds variants, tad gan jau lv arí tá sanáks izdarít :D
11.06.2014 16:18 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
kaitina léni cilvéki, kad tie ietekmé mani - chammájas 20 min pie bankomáta, brauc uz 70 atljauto 100 vietá,( ípashi, kur slikta redzamíba apdzíshana)i, bet tad, kad tádu kjému apdzen, spiezh gázi griidaa un lien manai mashínai dibená jau uz 100
11.06.2014 16:21 |

Reitings 35
Reģ: 05.05.2014
*Loti kaitina, ja cilveks mani partrauc, ja es stastu kaut ko un pats sak runat savejo, pat neatvainojas un, kad pabeidz, tad nepasaka: ''nu, ko Tu gribeji teikt, vai ko Tu tur teici!'' Pilnigs ignors!

*Kaitina, kad eju pa trotuaru un tur vecenes vai vesels bars cilveku stav un vnk plapa, garam netieku, pilnigi jaiet pa ielas vidu.

*Kaitina tie ''cukas'', kas nesavac aiz saviem suniem sudus, pakakina un iet talak itka nekas nebutu noticis...

Dosvien ir vel kaut kas, kas kaitina bet nevaru vairs atcereties! :D
11.06.2014 16:25 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Bremzes visās dzīves jomās;
Mana dzīve ir tik smaga, nevienam nav tik grūti kā man;
Es visu zinu labāk;
Esmu cilvēkmīlestības augstākais punkt;
Uzziņu biroji uz divām kājā;
Super jūtīguma kalngali, raud un ceļ traci par visu;
Mans odekolons/ smaržas ir baudāmākais aromāts pasaulē , uzskata atbalstītāji;
Ēdāji ļoti sabiedriskās ,šaurās vietās;
kundzītes ,kuras nevar izlemt kāda kaķu barība garšo viņas kaķim un noštopē visu satiksimi.
Lielceļa valdnieks, kāpēc man nepieciešami virzienrādītāji;
Pīpinātāji, kad es skrienu vai eju pa ielu ,nopietni,gribās viņiem tās taures kaut kur iedzīt:D
Esmu skaistuma etalons,"mazā , kā tevi sauc?" tipiņi-tiešām ,tiešām kaitinoša tauta
11.06.2014 16:28 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Vienīgais, kas tiešām mani kaitina, ir manas personīgās telpas neievērošana, jo tā man ir svēta lieta, kurā tiek ielaisti tikai tuvākie cilvēki. Visu pārējo mierīgi var pārdzīvot negatīvās izjūtas pārvēršot pozitīvajās - pasmaidot par situāciju pie sevis :)

Vispār iesaku visas kaitinošās lietas mēģināt pārvērst smieklīgās vai komiskās savā iztēlē un pēc iespējas izvairīties no situācijām, kur zinat, ka Jūs tiksiet nokaitinātas. Vieglāk dzīvot būs, ka mazāk negatīvu emociju dienas laikā sakrājas :)
11.06.2014 16:39 |

Reitings 264
Reģ: 21.11.2013
kakje
tapēc jau riteņiem ir tie zvanini, uzzvani un cilvēks paies malā, jo reti kad var dzirdet ka aizmugurē kads brauc, speciali jau neviens ritenim priekša neiet!

Zvaniņi nav obligāti ( CSDD nav minēts), bet man tāds ir..lietoju.
Bet zini, ir daudzi, kas izliekas nedzirdam..tad minu speciāli garām.
Ja ir blakus cits ceļš, tad neko protams apbraucu, jo ar riteni var pārvietoties gan pa ietvi, gan arī reizē ar mašīnām pa autoceļu, bet ir reizes, .kad nav kur sprukt!

Piemēram, kāds var paskaidrot, kāpēc, ja ir izveidota ietve un braucamceliņš riteņiem, babulis ( arī citi) vilksies nevis pa ietvi, kur viņai vajadzētu būt, bet pa riteņbraucēju ceļu!?!?! WTF!!
11.06.2014 16:42 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
kaitina, kad sievietes ilgi sēž tualetē kā rezultātā veidojas milzīga rinda. goda vārds nesaprotu, ko tur tik ilgi var darīt.

šis man arī reāli besī un nenormāli uzvelk! :D
11.06.2014 16:44 |

10 gadi
Reitings 13520
besī viss pieminētais + tas, ka cilvēki ejot pa ielu blenž virsū. Un nevis vnk paskatās un viss, bet reāli lupī visu laiku sejā, it kā man tur sūds būtu pielipis!! :D (tas vairāk attiecas uz gados vecākiem cilvēkiem)
11.06.2014 16:48 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Auto vadītāji kas aizmieg krustojumos un pagriezienu ieslēdz lai redzētu kā lampiņa mirgo panelī, vai neieslēdz vispār.
11.06.2014 17:07 |

Reitings 153
Reģ: 07.09.2013
Tūlīt mani apēdīs- mani kaitina Latvijā dzīvojošie krievi!!!! Riebjas, ka viņi te visu mūžu nodzīvojuši pat 'labdien' nemāk( drīzāk-negrib) pateikt!
11.06.2014 17:15 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
bez šeit minētajiem, vēl kaitina resnes kam mūžīgais moto ir "vīrieši nav suņi, uz kauliem neskatās"
cilvēki kas mūždien grib kautko aizņemties no citiem.
aprobežoti cilvēki.
cilvēki kas iedomājušies ka ir nezin kas īpašs un var neievērot noteikumus.

piemēram nesen bija gadījums lielveikala stāvvietā, braucu ārā, bet te pēkšņi kautkāds pārītis ar džipu piebrauc man priekšā (bija vienvirziena eja) un vairs garām viņam nevarēju tikt, šis plāta rokas un muti, lai braucu atpakaļgaitā, es protams neraucu, jo man tas nav jādara, viņam vispār pa turieni nebija jābrauc, nezinu vai viņi abi bija debīli vai iedomājušies nezin ko no sevis, bet stāv un abi plātās kautko ar rokām, pat viens vīrietis piegāja pie viņiem, piebungāja pie loga un rādija uz zīmi, bet tie abi tikai plātās, es protams neizturēju un uzsprāgu un viņi tika nolamāti 3stāvīgos vārdos, ar ko es protams nelepojos, bet mans pacietības mērs bija pilns, viņiem vajadzēja tikai nedaudz pabraukt atpakaļgaitā lai es tiktu ārā un tālāk pa kurieni viņi brauc man vienalga, pēc vairāku minūšu mēmā teātra no viņu puses, tomēr padeva atpakaļ un laimīga tiku prom.
jā arī es iespītējos, bet galu galā, tie kas brauca pret noteikumiem bija viņi.
tik debīlus cilvēkus man bieži negadās sastapt :D
11.06.2014 17:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)