Oooo... mani tik daudzi kaitina :D zinu, zinu, vajadzētu dzīvi tvert vieglāk.
1) Ja veikala rindā stāv jau tik tuvu, ka ar savu čubināšanos kaut vai aiztiek manu somu (kas uzkārta plecā). Ja vēl vairāk manā personal space ielīdzis cilvēciņš, ta vsp vāros :D
2) Ja veikalu ejās kustās kā sabraukts gliemezis, un apkārt vēl tieši rati sastumti preču izkārtošanai vai kas cits, ka nevar tikt garām.
3) Uz ielas - tas pats
4) Tāpat kā Marchixxai, ja kaut kur nostājas vidū, runājas, pļāpā un cip pasaules naba.. sev tusiņa placi atraduši :D
5) Ja aplī autovadītājs rāda kreiso pagriezienu. Nu kur, KUR viņš ellē grib pa kreisi nogriezties? :D :D
6) Ja auto pa priekšu velkas atļautā 50 vietā uz 40 :D Vai, bože, vēl uz 30 :@
7) Ja bērnus čurina uz ielas... saprotu, daba spiež, vajadzība gadās, tualetes tuvumā nav.. Bet nu lūdzu, vismaz tuvākajos krūmiņos. Vakar tādu mammuku redzēju pie kaimiņu mājas, sētas priekšā. Ja būtu pie manas pienākusi, nu toč kaut ko teiktu. Jo taču 5 m tālāk - tādi "skaisti" krūmiņi...
8) Ujj... un odīgi cilvēki veikalos.. sevišķi vecajiem gadās tāda bēda :( Piektdien bija tantuks ar urīna problēmām laikam, šodien - kā no vircas bedres. Atkal saprotu - vecums un tā.. es pat nezinu, ko es gribētu, lai tie cilvēki labo. Vnk novecošana, nesaturēšana laikam.. Bet mani, tīri cilvēcīgi, tas kaitina un, piedodiet, rauj uz korķi.. :|