Man ļoti daudz kas besī, bet piestrādāju pie saviem nerviem un attieksmes, jo nedrīkst sajāt noskaņojumu sev katru reizi, kad kaut kas nenotiek pēc mana prāta :D
Godīgi sakot, esmu nedaudz pārsteigta, ka te daudzām besī lēni cilvēki. Aha, es arī mēdzu būt nedaudz lēna, bet...ne visos gadījumos tas ir kaut kas baigi briesmīgs :D Dāmas te komentē, ka, redz, nepatīkot ilgā atrašanās tualetē... Ak, vai, nabaga nervi. Tak lai iet cilvēks un tup kabīnītē, cik uziet.
Man tieši dažreiz kaitina tie, kuri visur steidzas un, pasarg-dievs!, nākas kādu darbību ilgāk veikt, uzreiz nabadziņiem visi nervi čupā. Piemēram, ja eju ar kādu iepirkties, tad nepatīk, ja cilvēks sāk čīkstēt, ka es baigi ilgi izvēlos, ko pirkt.
Man lēnīgums riebjas tad, kad tas pāriet riktīgā kavēšanā, plānu jaukšanā un pārcelšanā. Ja cilvēks vienkārši nesteidzas, bet visu paspēj, tad ok. Bet, ja bremzīguma dēļ regulāri tiek nokavēta satikšanās vai kādas svarīgas darīšanas, tad gan varu izbesīties, jo, atvainojiet un piedodiet, ja gribas "lēnoties" un "relaksēti visu darīt", tad jāsāk visu darīt jau vairākas stundas iepriekš :D
Tā pa īstam kaitina tie cilvēki, kas atradīs, par ko aprunāt un uzvelt vainu pat tad, ja tas otrs vispār nekādā veidā nebūs ne aizskāris, ne pat baigi komunicējis ar to aprunātāju.
Pasaules nabas arī nepatīk, jo nevaru saprast, kā vienam no visiem cilvēkiem var ienākt prātā, ka, lūk, viņa viedoklis un gaume ir kaut kripatiņu augstāk par kāda cita cilvēka viedokli/gaumi/dzīvesveidu/vienalga ko.