Kaitinoshie cilveeki

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Pastaastiet, kaadi cilveeki jums shkjiet kaitinoshi? Shodien staavu uz bankomaatu rindaa, pirms manis kaut kaads diivainis njem naudu aaraa, pagriezhas skataas uz mani, es jau taa vismaz 2m attaalumaa, peec taa, kaa skatiijaas, sapratu, ka man mugura jaapagriezh, nostaajos ar saanu, tad vinjsh nomierinaajaaas! :D bet ar saanu redzeeja, ka veel uz abaam puseem paskataas, un uz augshu! :D:D Un tad es pieeju pie automaata, un man pakausii elpo kaads opis! :DMan jau bija vienalga, bet nez, kaa tas ieprieksheejais cilveeks reagjeetu! :D
11.06.2014 11:41 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Oooo... mani tik daudzi kaitina :D zinu, zinu, vajadzētu dzīvi tvert vieglāk.

1) Ja veikala rindā stāv jau tik tuvu, ka ar savu čubināšanos kaut vai aiztiek manu somu (kas uzkārta plecā). Ja vēl vairāk manā personal space ielīdzis cilvēciņš, ta vsp vāros :D
2) Ja veikalu ejās kustās kā sabraukts gliemezis, un apkārt vēl tieši rati sastumti preču izkārtošanai vai kas cits, ka nevar tikt garām.
3) Uz ielas - tas pats
4) Tāpat kā Marchixxai, ja kaut kur nostājas vidū, runājas, pļāpā un cip pasaules naba.. sev tusiņa placi atraduši :D
5) Ja aplī autovadītājs rāda kreiso pagriezienu. Nu kur, KUR viņš ellē grib pa kreisi nogriezties? :D :D
6) Ja auto pa priekšu velkas atļautā 50 vietā uz 40 :D Vai, bože, vēl uz 30 :@
7) Ja bērnus čurina uz ielas... saprotu, daba spiež, vajadzība gadās, tualetes tuvumā nav.. Bet nu lūdzu, vismaz tuvākajos krūmiņos. Vakar tādu mammuku redzēju pie kaimiņu mājas, sētas priekšā. Ja būtu pie manas pienākusi, nu toč kaut ko teiktu. Jo taču 5 m tālāk - tādi "skaisti" krūmiņi...
8) Ujj... un odīgi cilvēki veikalos.. sevišķi vecajiem gadās tāda bēda :( Piektdien bija tantuks ar urīna problēmām laikam, šodien - kā no vircas bedres. Atkal saprotu - vecums un tā.. es pat nezinu, ko es gribētu, lai tie cilvēki labo. Vnk novecošana, nesaturēšana laikam.. Bet mani, tīri cilvēcīgi, tas kaitina un, piedodiet, rauj uz korķi.. :|
11.06.2014 13:35 |

Reitings 479
Reģ: 04.07.2013
Nekas nespēj mani nokaitināt vairāk kā cilvēks, kas iet man pa priekšu uz ietves un smēķē.
11.06.2014 13:36 |

Reitings 254
Reģ: 18.06.2013
Mani kaitina, ja kāds sāk ar mani runāt,kad esmu ielikusi austiņas un klausos mūziku,lai gan cilvēks ļoti labi redz,ka neko nedzirdu!!
11.06.2014 13:42 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
O, jā! Runājot par bankomātu - vienreiz 2 tādi pēc skata ne visai naudīgi puiši stāv pie bankomāta kādas 10 minūtes un kaut ko ņemās!!! Es neizturēju - pieeju klāt un prasu - Jūs ko tur - filmas skataties????????
11.06.2014 13:45 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Man ir bijis tā, ka aizeju uz mājām, ieraugu aicinājumu un līdz pasta slēgšanai vēl kādas 20 minūtes. Nav laika vnk aizpildt

Situācijas ir dažādas, bet nu.. 1 minūte, lai aizpildītu? Tiešām, tiešām nav? Es nesaku, ka mani tas kaitina, es laikam vnk nesaprotu..

Starp citu.. sakarā ar to Tavu komentāru par laika trūkumu.. Jā, mani uzvelk cilvēki, kuriem nekad nav laika, bet reāli neko nedara /Tas nav par Tevi nekādā gadījumā/..

Bija man tāda kursabiedrene, kura nestrādāja, bet nu nevienā lekcijā viņai nekad nebija uztaisīti mājas darbi līdz galam - te viņa nesaprata, te viņa nogura, te viņai nebija laika. Bet viņa tiešām bija ļoti lēēena, tā kā muša
11.06.2014 13:46 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
1) tantuki ar savām 100 ķestelēm, kuras vēl tās uzkrāmē blakus sev sēdeklī. Ir bijis tā, ka jābrauc piebāztā autobusā, kur vēl dabūju stāvēt kājās, bet blakus tantuks skatās taisni, jo redz viņas kestelēm ir sava vieta (it kā par tām biļetes būtu pirkusi).
2) meitenes, kuras nočurā poda malas - jums ir grūti pēc tam tiešām noslaucīt? Nedod dievs, ja vēl kluci nenoskalo projām, tas ir tik pretīgi!
3) mani uzvelk, ja es steidzos, bet priekšā velkas gliemeži un nevar palaist ceļu. Vai arī iet zigzagā.
4) "gudri šoferi", kuri velkas, kur nevajag (it sevišķi, ja brauc pret kalnu) vai arī kad es apdzenu un labu momentu braucu pa pretējo joslu, a pēkšņi priekšā izlien.
5) gudrie runātāji un ja pasaki viņiem to kā ir, tad taisa tādu kašķi ar vienu un to pašu argumentu
6) sīkumainība, kā, piemēram, ja mašīnai kāds sīkums noticis, tad psiho un skrien uzreiz uz servisu (noteikti dažs labs uz tā uzvārās). ir grūti laikam paciesties, pašam izpētīt, pajautāt savam vīrietim, kas par lietu. (nav nekāds brīnums, ka daži vīrieši ir tādi ņuņņas)
11.06.2014 13:48 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Kaitina cilvēki, kuri cenšas uzspiest savu viedokli vai pārliecināt par labu savam kādā jautājumā - vai nu tā būtu reliģija, politika, izskats, attiecības, ģimene vai kas cits.
Kaitina cilvēki, kuri uzskata, ka ietve pieder tikai viņiem. Bieži vien (it īpaši savā mazpilsētā) manu to, ka jaunās māmiņas ar saviem milzīgajiem ratiem iet pa ielas vidu, velosipēdisti braukājas pa trotuāra vidu un citiem jālec malā vai krūmos, lai tikai tiktu garām.
Kaitina, ka sabiedriskajā transportā apsēdies un ja neesi vecs vai acīmredzami slims, savā virzienā saņem pārmetumu pilnus skatienus. Bieži vien, ja reibst galva vai ir slikti, speciāli vajag to citiem pateikt, citādi visi sāk burkšķēt par to kā tas, redz ir, ka jauna sieviete nevar palaist kādu apsēsties.
11.06.2014 13:52 |

10 gadi
Reitings 1887
Reģ: 14.01.2011
Mani kaitina, ja kāds sāk ar mani runāt,kad esmu ielikusi austiņas un klausos mūziku,lai gan cilvēks ļoti labi redz,ka neko nedzirdu!!

Manai mammai ir tāds niķis. :D Redz, pirms mūziku nesāku klausīties - viņa klusē. Bet tiklīdz ielieku austiņas ausīs un jau uzlieku mūziku, tā viņa sāk pļāpāt. Tādos brīžos nikna palieku, gribas sākt bļaut, bet tākā tā ir mana mamma, tad saturos :D

Mani kaitina tas, ka tad kad tu kāp ārā no sabiedriskā transporta, tad tie cilvēki, kas gaida iekāpšanu, viņi nevis paiet malā un izlaiž ārā citus, bet ir tādi, kuri stāv tev priekšā. Un šādos gadījumos es vienkārši speciāli uzgrūžos virsū, lai zin, ka vajag ļaut citiem normāli izkāpt ārā.
11.06.2014 13:53 |

Reitings 7743
Tie, kuri uz pastu atnesas ar tām neaizpildītajām lapām par paciņu, arī kaitina. Nez kā citur, bet mūsu pasta nodaļā ir tādi galdiņi ar pildspalvām - kaut vai tur apsēdies un saraksti, bet nē - iet pie lodziņa un tad sāk domāt, ka vajadzētu aizpildīt.

Par flegmām un pakausī elpošanu veikalos/rindās jau reiz izteicos - arī kaitina.

Vispār - daudzas lietas ikdienā kaitina. :D Nu, ne tik ļoti, lai aizsviltos, vienkārši liek aizdomāties - tiešām nevarēja malā paiet vai ātrāk pakustēties? :D
11.06.2014 13:56 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Kaitina cilvēki,kuri neievēro citus. Piemēram tas pats bankomāts.Izņems naudu un vēl stāvēs turpat un runās pa telefonu. Lai nu pasaule uzgaida uz viņu! Kai-ti-na! Vai arī rindā. Grozīsies,tupsies,lieksies,pat nepaskatīsies,ka kāds aizmugurē stāv.Tādi paši cilvēki noteikti bloķē krustojumu un viņiem ir poo.

+++
Kaitina, ja pilnā sabiedriskā transportā vecmāmuļas nosēžas nevis brīvajā vietā pie loga, bet gan ārējā malā.

+++ šitā dara ļoti daudzi. Nenormāli besī.

+++

Un vēl man besī sīkie, kas maisās pa kājām. Ejot pa nemaz tik šauru, bet tomēr šauru celiņu (vai esot veikalā vai vēl kkur) viens skrien pa priekšu, viens pa pakaļu, grūstās u.t.t...
11.06.2014 14:01 |

Reitings 200
Reģ: 30.12.2013
Mani kaitina viss ieprieks minetais!vaji nervi!!!:D:D:D
11.06.2014 14:04 |

Reitings 116
Reģ: 23.01.2014
Nepatīk iedomīgi cilvēki .
11.06.2014 14:05 |

Reitings 168
Reģ: 27.03.2013
Čāpstināšana!!! Kā var neaiztaisīt muti ēdot? Nu tā ka vienkārši brutāli gremo, brrr.. nezinu..burtiski šermuļi skrien. Man tas jau no bērnības ir licies ļoti kaitinoši un pat traucējoši.
11.06.2014 14:09 |

Reitings 443
Reģ: 11.05.2014
Ā, vēl kaitina, ja sabiedriskajā transportā kāds nostājas pie durvīm, tādējādi gandrīz vai bloķējot izeju, bet pats ārā nekāpj vismaz nākamās 10 pieturas.

Kaitina tie, kas iet un visur spļauj.
11.06.2014 14:14 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Mani kaitina cilvēka ar mazu personīgo telpu (tie, kam nesagādā diskomfortu, ka viņš mēģina ar mani runāt 30 cm attālumā, vai stāv baigi tuvu sabiedriskajā transportā). Un vadītāji, kas iazņem krustojumu, kaut gan tam nav nepieciešamības.
11.06.2014 14:22 |

Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
Kaitina,ja lien personīgajā telpā,rindā stāvot elpo pakausī,es to vnk izturēt nevaru,iekšēji vāros.
Mani kaitina tas, ka tad kad tu kāp ārā no sabiedriskā transporta, tad tie cilvēki, kas gaida iekāpšanu, viņi nevis paiet malā un izlaiž ārā citus, bet ir tādi, kuri stāv tev priekšā.

O jāā,tas ir reāli besīgi.

Kaitina lēnie divplākšņi,kas kustas nu tiiiiik lēni,es saprotu,ka ne visi kaut kur skrien vai steidzas,bet dažreiz liekas,ka tas ir gandrīz vai par spīti.
Kaitina,ja vīrieši uz ielas tā kārtīgi izšņauc degunu,ar vienu pirkstu tur ciet vienu nāsi un laiž ārā savu puņķi,fuuuj,tik pretīgi. Tie kas izplešas pa visu ietvi.
Daudz kas vispār kaitina,laikam vāji nervi.
11.06.2014 14:35 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Mani kaitina tas, ka tad kad tu kāp ārā no sabiedriskā transporta, tad tie cilvēki, kas gaida iekāpšanu, viņi nevis paiet malā un izlaiž ārā citus, bet ir tādi, kuri stāv tev priekšā.

oo jā! :D

Vispār vēl dažām jūsu pieminētajām lietām varu piekrist, kas ir kaitinošas.
Aaa un vēl, kas nenormāli kaitina, jo ar to saskaros dien dienā - piemēram, Tev piezvana cilvēks, Tu ar viņu runā, bet viņš klausules otrā galā vai nu dara ko citu un neko nedzird vai vēl trakāk - runā ar citiem un Tevī neklausās un beigās Tev tāda stulba sajūta - ne Tu vari runāt, ne iesaistīties otrā situācijā, tāda kā noklausīšanās sanāk :D un beigās nesaprotu - kāpēc tad Tu zvanīji, ja esi aizņemts?!

Vēl nepatīk, ka cilvēki pie pusdienu galda runā ar pilnu muti.

Vai arī, esot pie zobārsta, kad turi plati atvērtu muti, zobārsts Tev kaut ko jautā - bāc, kā es varu turēt muti vaļā un atbildēt uz Taviem jautājumiem? :D

Bet nu tā kaitināšana jau tādā zemā līmenī - tikai pabrīnos WTF? un viss :) nav tā, ka stress un trauki pa gaisu :D
11.06.2014 14:40 |

Reitings 503
Runājot par lēnajiem, man ir draudzene, kura jau tā ir lēna, nekad neko nepaspēj, nevar, nezina, nokavē, čammājas, bet vēl tam visam plusā, pati sameklē visur problēmas.
Ķipa, jāiet pie friziera, bet tad man jāzvana, es nezinu kur liku vizītkarti, un kura diena man vispār brīva, kur tur mašīnu nolikt, cikos vispār viņi pieņem un tad jādomā vēl kādu griezumu taisīt utt. Beigās pie friziera neaiziet un pīkst,ka nespēj tikt galā ar šādām dzīves problēmām!
WTF, man vienīgai liekas, ka tas ir slimi, sava slinkuma dēļ meklēt attaisnojumus pa visu pasauli?! Tas reāli kaitina.
11.06.2014 14:43 |

Reitings 503
Aaa, vēl šausmīgi kaitina, kad kāds iejaucas manās telefona sarunās, komentē kaut ko. Mana ome uz to ir meistars, ne viņa zina ar ko runāju, ne par ko, padzird kaut ko un uzreiz metas iekšā, komentē kaut ko! :) Vāji nervi man laikam. :D
11.06.2014 14:45 |

Reitings 1732
Reģ: 21.06.2012
*cilvēki, kuri raksta ar briesmīgām gramatikas kļūdām.
*agresīvi, rupji cilvēki.
*lēni cilvēki.
*cilvēki, kuri nepilda solījumus, meļi.
*mazi, rupji, izlutināti bērni.
*māmiņas, kuras stumj ratiņus pa ietves vidu un domā, ka ir karalienes, ka nevar pa malu braukt vismaz, nepalaiž garām.
*cilvēki, kuri čīkst mūžīgi par savām problēmām - nav naudas, slimo, nevar to un šito, neviens nepalīdz utt.
11.06.2014 14:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits