Shiis firmas sauloshanaas kreemi man vismiilaakie, tieshaam neesmu veel ne reizi apdegusi lietojot.
Parasti lietoju to rozaa, bet tagad vasarai nopirku zilo - ljoti patiik, ilgi turaas, pat +30 graados ar sviistoshu seju
Turaas ljoti ilgi, esmu patiikai paarsteigta
Atkal par sviistoshaam sejaam.. :D +35 graados ir nereaali ar ziimuli vai eenaam uzkraasot uzacis, lai taas tureetos un nenosviistu nost, taapeec vasaraa vienmeer kraasoju uzacis ar kraasu - shii ir vieniigaa, kura man nedod rizhas uzacis (man pat it kaa vienkaarshi silti bruuna liekas rizha)
Draudzene no Kanaarijaam atveda shaadu, smeereeju vakaros peec kaartiigas paarkarshanas saulee
tiku arii pie shaada no taam pashaam Kanaarijaam. Miilaakaa kjermenja ellja ever, tik skaisti smarzho, aatri iesuucas, aada paliek maiga, vienkaarshi super. Miiljaakais beauty produkts ljoti ilgaa laikaa
Tagad mekleeju skropstu tushu, maneejaa jau saak zhuut, to pashu negribu pirkt, nebija nekas iipassh. Ko juus vareetu ieteikt? Man nav galvenais tas "garas, resnas, atliektas skropstas" efekts (lai gan tas buutu pluss), bet gan taada, kas turaas tieshaam labi - nebirst un nenopil arii peldoties juuraa vai baseinaa.