Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Gaspaco

 
Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Es nekad neesmu ne taisijusi, ne edusi so zupu. Padalieties ar izmeginatam receptem.
10.06.2014 21:24 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Klasiskā Andalūzijas GASPAČO recepte. Varbūt neizklausās lasot gardi, taču rezultāts ir ļoti pat gards.

Maize;tomāti;gurķi;paprika;sīpols;ķiploks;olīveļļa;baltvīna etiķis;sāls.

Tomātus,gurķi nomizo un kopā ar papriku un sīpolu sagriež gabaliņos. Pievieno izmērcētu maizi. Divas trešdaļas no visa sablenderē viendabīgā masā, pievieno ūdeni, eļļu, etiķi un sāli pēc garšas un iemaisa nesablenderētās sastāvdaļas.

Atsevišķi pasniedz piedevas – maizes grauzdiņus, vārītu olu, šķiņķi un zaļumus.
11.06.2014 12:03 |
 
Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
cik noprotu taa ir nevariita zupa,ja? izklausaas peec parastiem blendereetiem salaatiem :D
11.06.2014 12:06 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Mana recepte - radīta manām garšas kārpiņām un tāda riklīgi ņipra :)
http://cosmo.lv/forums/topic/161814-zupas/?sort=ASC&pnr=2
11.06.2014 12:09 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Gaspačo ir aukstā zupa, daudzās vietās Spānija viņu pasniedz ar sasmalcinātiem ledus gabailiņiem, kamēr citviet to vienkārši pasniedz vēsu. Spāņu virtuve ir tāda ļoti atšķirīga no citam Eiropas virtuvēm.
Ja izklausās pēc sablenderētiem salātiem, tad karstās zupas ir kas, novārīti salāti? :)
11.06.2014 12:10 |
 
Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
atvainojos, ka juus aizskaaru, kapzekju paveelniece
11.06.2014 12:18 |
 
Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
atvainojos, ka juus aizskaaru, kapzekju paveelniece

Komentārs vnk psc... Pilnīgi nevietā.
Bērnudārzs.
11.06.2014 12:22 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)