Tieši tāpēc, ka esmu jauniņā es neko daudz pretī nerunāju un nelecos, savas kļūdas atzīstu, bet, ja mani apvaino par to ko neesmu darījusi vai tieši esmu izdarījusi, tad gan ir nepatīkami.
Jā, kā jauniņā esmu varbūt klusāka, neiesaistos viņu sarunās tik daudz, jo viņas bieži runā par sev kopīgām tēmām, jo visas ir draudzenes un zin viena otru jau gadus+ krieviski es saprotu, bet runāju mazliet sliktāk, bet tikai tāpēc, ka viņas ne vārda nesaka latviski, man nav obligāti jārunā ar vinām krieviski ( es tā domāju). Bet viņas bieži nesaprot, ko es saku latviski, tāpēc neredzu pat jēgu sākt sarunu, ja mani nesapratīs.
Becky - nesaku, ka esmu labiņā, bet līdz šim ne reizi neesmu pacēlusi balsi pret ne vienu, ja kāda no viņām iztraucē manu darbu, bet ja es kādai nejauši, tad esmu saņēmusi arī krievu lamuvārdus savā virzienā, nemaz nerunājot par bļaušanu. Kad kko vēlos iebilst, pat vairāk jautājuma formā, tieku nolikta un no visām pusēm apstrīdēta - ko es te iedomājos un lecos.
iet prom nevaru - īrēju dzīvokli un līgums uz gadu. Sajā darbā labi maksā. nauda ir vienīgais, kas mani tur. Nezinu. Sarežģīti.