Galvu reibinoši ēdieni.

Reitings 385
Reģ: 15.01.2014
Labrīt! Jau ilgu laiku man ir mērķis uztaisīt vakariņās kko tādu, kas vīram liks mēli norīt! Esmu daudz ko taisījusi, bet maksimums ko viņš pasaka- paldies, bija ļoti garšīgi. Gribās uztaisīt tādu bombu, lai katru reizi, kad prasu ko taisīt vakariņās viņš piemin kādu noteiktu ēdienu, kas viņam ļoti garšoja. Pagaidām tāda nav.
Jautājums- kāds ēdiens Jūsu vīrietim liek zaudēt valodas prasmes un izēst šķīvi 5 sekundēs?
Padalieties ar savām īpašajām receptēm :)
10.06.2014 08:38 |

Reitings 385
Reģ: 15.01.2014
marchixa Manējam tā bija ar jūras kokteili kad taisīju ar rīsiem- fū, gliemenes, kalmāri. Beigās tomēr ļoti labi iegaršojās. :)
10.06.2014 16:08 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
Oi, vajadzēja te tik panesties diskusijai par veģetārismu. :D Starp citu, par zobiem lasīju tādu info, ka mums tie gudrības zobi un maziņie ilknīši liecina par to, ka esam tipiski ziemeļnieki - gaļēdāji. Dienvidos, kur vairāk pieejami augļi, dārzeņi, tādu gudrības zobu un ilkņu cilvēkiem nav! Līdz ar to ziemeļnieki nekad nejutīsies labi ēdot tikai salātlapas, dārzeņus vai augļus. Pie tam ziemā...
Manējam ļoti garšo viss, kas par un ap gaļu, tāpēc, ja gribu kārtīgas vakariņas viņam uztaisīt, jādomā tādā variantā. Diānai silti iesaku padomāt par to, kas tavam vīrietim no sastāvdaļām tāds garšo un arī tām piemeklēt atbilstošas receptes! Internets ir pilns ar informāciju, vēl jau visādi kulinārijas žurnāli, vajag tikai meklēt, kas grib, tas atrod! ;)
10.06.2014 16:21 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Diāna, manam vīrietiem it kā arī daudz kas negaršoja - ne zivis, garneles, makaroni, sēnes. Bet es ik pa laikam viņam kaut ko iemānījusi iekšā. Vienu reizi sagrillēju lasi, ēda un teica, ka ir tomēr garšīgi. Makaroni ar garšīgām piedevām arī iegaršojās, tagad pats ik pa laikam prasa, lai uztaisu. Periodiski mērcēm piegriezu klāt šampinjonus, vasarā gailenes, arī ēda un slavēja beigās. Ar vīriešiem ir tā, kā ar maziem bērniem - jāmāk iemānīt. Jo bieži vien ir nevis tā, ka viņam patiešām reāli negaršo, bet viņš to ir iedomājies. :D
10.06.2014 16:25 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Ar vīriešiem ir tā, kā ar maziem bērniem - jāmāk iemānīt. Jo bieži vien ir nevis tā, ka viņam patiešām reāli negaršo, bet viņš to ir iedomājies.

piekrītu! :D Manējais arī neēda sēnes, ceptus kabačus, auksto zupu u.c. tagad viss garšo tā, ka pats lūdz, lai pagatavoju :D
10.06.2014 16:32 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Esmu biezji dzirdeejusi, ka vismiiljaakie eedieni viirietim ir tie, kurus eeda beerniibaa. Atskaitot makaronu eedienus, baklazaanus, meksikaanju un kjiinieshu virtuvi, mana viira miiljaakie eedieni nav mainiijushies kopsh vinjam bija 3 gadi. Pati izprashnjaaju kaa un ko vinja mamma taisiija un tagad taisu taadu pashu eedienu. It iipashi, ja vinjsh ir sabeedaajies vai sastresojies. Komplimenti tad birst kaa no paarpilniibas raga.
11.06.2014 01:11 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Mans viirs noteikti priecaatos par kaut ko interesantu klaat savam uztaisiitajam galas eedienam klaat.Vins vienmeer pasaka,cik loti garso mans "meistarstikis"!
Es te lasu un briinos,cik juutiigi tomeer ir cilveeki,kuri sevi pieskaita pie vegetaariesiem.
14.06.2014 17:40 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Palasiiju vairaak te ,un aizdomaajos-tas telins,jeerins utt,kaa var eest utt ,un tad atkal-mazajiem pirmo galu var saakt dot tiesi telina...tad jaunlopa,kaa tad juus riikosieties-nedosiet to galu savam mazajam?Laikam man sodien ir veelme kaskeeties,bet godiigi...
16.06.2014 18:10 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Emmanuelle, nu ir jau cilvēki, kas izvēlas bērnu uzturā gaļu izslēgt, manuprāt, Anna Rozīte arī vienā intervijā minēja šādu nostāju.
Ja ir izcilas zināšanas par uzturu, ticu, ka viss ir iespējams. Vai vajadzīgs, cits jautājums. Kašķēties jau gan nav jēgas - pasaule dažāda, izvēles arī.
16.06.2014 19:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits