Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

SEVIS MOTIVĒŠANA

Reitings 43
Reģ: 29.01.2009
Sveikas meitenes!
Kā Jūs sevi motivējat sportot, nodarboties ar kādu hobiju, būt skaistām un pats galvenais - kā saglabājat pozitīvu pašvērtējumu tad, kad liekas, ka esat neglītas, stulbas un visādā citādā ziņā nekam nederīgas:)
09.06.2014 20:47 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
kā saglabājat pozitīvu pašvērtējumu tad, kad liekas, ka esat neglītas, stulbas un visādā citādā ziņā nekam nederīgas

Tā nemēdzu justies. Esmu iemācījusies sev nebārstīt pelnus uz galvas. Jā, ir dienas, kad liekas, ka izskatos ne sevišķi, iecerētais nepadodas un arī noskaņojums slikts. Bet tas pāriet.

Kā Jūs sevi motivējat sportot, nodarboties ar kādu hobiju, būt skaistām

Es nevaru iedomāties, kāpēc tam vajadzētu papildu motivāciju. Manuprāt, ikvienam ir patīkami ar prieku skatīties spogulī un būt foršam, interesantam cilvēkam.
Pēc dabas esmu perfekcioniste un man vienmēr visu vajag vislabāk.
09.06.2014 20:54 |

Reitings 88
Reģ: 05.03.2014
kad uznāk tas bezcerīgais brīdis, (PMS laikā) tad es tur neko nevaru izdarīt, gaidu kad vienkārši pāriet. Nākošā dienā viss ir kārtībā.
09.06.2014 20:54 |

Reitings 43
Nezinu, kas man šobrīd par periodu, bet kaut kādas 2 nedēļas jau rokas nolaidušās.:( Nesaskatu vairs jēgu tam ko esmu darījusi. Varbūt tas pārejošs posms, bet kaut kā nepatīkami, ka tik ilgi tas tā notiek. Nu jā un tapēc gribēju citu meiteņu viedokli uzzināt, kā viņas to pārvar:)
09.06.2014 21:00 |

10 gadi
Reitings 3545
Reģ: 13.03.2013
Sports man ir ieradums jau, ja es neesmu bijusi skriet ,tad esmu pats nelabais, kājas pašas aizvelk ķermeni, jo tvaiku vajag nolaist.
Kad jūtos nekam nederīga ,tad eju skriet, kad ir besis ,eju skriet, kad gribu padomāt ,tad eju skriet ,vārdu sakot ,es jau tgd eju skriet:D
09.06.2014 21:01 |

Reitings 43
andie:) es arī tagad sagribēju skriet. Laikam jāpamēģina kustēties...ar sevis žēlošanu jau tālu netikšu:D
09.06.2014 21:06 |

10 gadi
Reitings 3545
Reģ: 13.03.2013
Netiksi gan nekur tālu:D
09.06.2014 21:07 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Tas ir paarejoshi.;)
Man PMS laikaa arii iiahsi daudz tarakaanu saveidojas, bet tas ir periods taads.
Domaaju, ka lielai daljai uzsaakot darboties ar sevi, uznaak briidis, kad liekas-nu nav jeegas, bet tad atkal sanjemas un aiziet! Tas ir normaali.
09.06.2014 21:16 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
kā saglabājat pozitīvu pašvērtējumu tad, kad liekas, ka esat neglītas, stulbas un visādā citādā ziņā nekam nederīgas

Es gaidu, kad pāriet šīs domas. Vienkārši, man nestrādā kaut kādi mākslīgi veidi, kā tajā brīdī mainīt domas(ja es domāju, ka izskatos drausmīgi, tad es nevaru stāvēt pie spoguļa un klāstīt sev, cik satriecoši skaista esmu).

Hobijiem man motivāciju līdz šim nav vajadzējis. Nu, es domāju - tādu papildus, jo es daru lietas, kas man patīk un tāpēc man vnk gribas to darīt, bez speciālas papildus motivācijas.

Citādi...nu, nezinu, vai to var nosaukt par motivāciju(drīzāk varbūt sava veida atgādinājumu savākties), bet sev plauktiņā redzamā vietā izprintēju un noliku šos. Kaut kā...palīdz:

09.06.2014 21:34 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Kad jūtos nekam nederīga ,tad eju skriet, kad ir besis ,eju skriet, kad gribu padomāt ,tad eju skriet ,vārdu sakot ,es jau tgd eju skriet

Man līdzīgi:D Kādreiz ēdu saldumus uz kreņķiem, bet tas situāciju tik pasliktināja:D
09.06.2014 21:46 |

Reitings 541
Reģ: 15.02.2009
Kā Jūs sevi motivējat sportot

Piemēram, es sāku skriet pēc tam, kad izlasīju interviju ar savu iemīļoto austrāliešu aktieri, kurā viņš stāsta, ka viņam ir mērķis uzturēt sevi labā formā /būt tievam pat 70 gadu vecumā. Man palika neērti, ka es, būdama jauna meitene, sēžu uz dīvāna un neko nedaru. Man tas bija wake up call. Neatceros, ka būtu bijis slinkums skriet. Tā lieta ir aizgājusi. :)

Par hobijiem.
Es esmu sava hobija vergs vārda vistiešākajā nozīmē. Man šajā ziņā nav sevi jāmotivē. Tas tāpēc, ka hobijs ir saistīts ar talantu, kas man tika ielikts jau šūpulī. Un tad, kad nododos hobijam, mana sirds gavilē. :)

Es mierinu sevi ar domu, ka pat apstājies pulkstenis rāda pareizu laiku divas reizes diennaktī (P.Koelju). :)
09.06.2014 22:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits