Nu reāli man liekas, ka pareizi būtu jābūt tā: pienāk kliente "aizmirsu vakar bla bla bla", pie kases sēdošā pārdevēja, nevis
šī vispār neko, vienreiz paskatījas un tālāk skatienu novirzija uz leju , gaida nākamo pircēju
bet lūdz pieiet pie kādas pārdevējas, kas atrodas zālē (jo pašai jāapkalpo kase) vai piezvana zvaniņu/telefonu, vai kas nu tur viņām ir, kad vajag vadītaju pie kases izsaukt.
Pienāk vadītāja, noklausās un saka - nu diemžēl bez čeka neko nevaram izdarīt, man ļoti žēl.
Viss, pat autorei būtu skaidrs, ka krāsa ir zudusi nebūtībā :D
Ja vadītajai laba sirds - var paskatīties ierakstu.
Šobrīd runa jau ir tieši par to, ka tā attieksme nav bijusi ok - kasiere neko neatbildēja, vadītāja nomarinēja 1,5 h lai "neko neredzēju".
Jā, es matu krāsas dēļ nākošā dienā neskrietu uz veikalu. Bet par cik tā ir izdarīts tomēr un attieksme ir bijusi tieši tāda - nekāda, tad sūdzētos. Jēga? Varbūt nekāda. Bet man ļoti netīk, ka visi mūždien forumos raud, mājās raud, viss ir slikti, visur visi čakarē, bet reiz pa reizei aiziet un kaut ko pacīnīties - neviens nevar.
Jā, atkārtošos, es arī matus krāsas dēļ šitā nedarītu, bet nu...
Un tagad tā padomāju - uzraksta autore sūdzību. Nu vadība izdomā paskatītie kameras. A tur pārdevēja paņem krāsu, uzliek zīmogu un savāc sev. Negodīgi, odnako.